nej

jag orkar inte


vilka mongo problem

Okej. så här känns det alltså att vara helt pank (...) idag är dagen då jag icke längre kunde handla på mitt kort. jag som har haft pengar på kortet ända sedan jag skaffade det. visserligen var det inte jätte länge sen jag fixade det men ändå.. men i varjefall så har jag shoppat way tooo much idag... 3 par skor (fast jag ska nog lämna tillbaka ett par), svarta jeans, typ korträrmad kofta, shorts och en halsduk (?!). det låter kanske ej mycket nu, men med tanke på att det är tredje gången i augusti(!) är det för mycket. 
så nu blir det    i c k e   n å g o t   m e r a    denna månad.
bajs!!!

rip stackars marsvin

sådär. det var alltså så man gjorde för att få tillbaka dessa saker. "ändra textredigerare".

jaja. igår tillbringade jag morgonen på årsta och det var så mysigt som det bara kan vara. tack vare några sommarjobbare som krattat strandkanten och tagit bort sjögräset och allt det finare än vanligt. det var sjukt mycket folk både igår och idag, men igår var det lapp-lise-gubbar där när vi skulle åka. en av dom var värsta tjuriga tanten och när jag och mikaela stod vid vägen och väntade på pappa, så skulle hon ta kort på några felparkerade bilar. "URSÄKTA men ni KANSKE kan flytta på er om ni inte vill vara med på BILD". ööh tönt, ursäkta vi kanske ville vara med på bild?

när jag kom hem snabbade jag mig på som aldrig förr och åkte sedan in till kista och sara. och jag hittade på en gång! väl i kista drog sara runt mig i massa affärer och på hm spenderade vi säkert en timme. där investerade jag saker för nästan 500 exakt, trots rean. det kändes lite ledsamt. men det var bra saker!
när vi väl tog oss hem var tåget försenat till vh, vilket betydde att vi missade bussen. vi gick därmed från vh och vi kom hem precis då vår buss åkte förbi. resten av kvällen tillbringade vi hos sara, drack juice och te och hon packade till grekland och jag läste och tittade på CSI. ooh, jag måste berätta hemska grejen jag läste! det var i en tidning, "glamour", det handlade om att bekänna saker man hade gjort. typ pinsamma roliga saker. men en grej var inget av det! det var bara hemskt! det var en tjej som hade grävt ner sin syrras marsvin under jorden för att se om den kunde ta sig upp. men hon glömde den där, och gick in och åt. systern blev ledsen och mamman sa att marsvinet hade rymt, så marsvins-ner-grävaren lämnade den där!! STACKARS! hur kan man vara så dum, även fast man är liten?

nu har vi precis kommit hem från årsta, idag igen. jag vet icke riktigt vad jag ska göra nu, men jag tror nog att jag ska ta mig till baksidan och gå och käka honungsmelon... så så får det bli!

busskärlek

nu har jag precis tittat på film med min kära familj. inside man tror jag att den hette, och den var bra! fast jag tvungen att tänka lite väl mycket för att förstå vad som hände. men men.
nu sitter jag här och lyssnar på MTV. det brukar jag alltid göra på kvällen, eftersom det brukar vara mest läskiga grejer på andra kanaler. fast nu blir jag nästan lite rädd av mtv också...vet INTE vad det är dom spelar. skrämmande däremot! shit jag skämtar inte, nu bytte dom låt. och det ser ut som en frankestein snubbe mitt bland allt. jag tror nog att jag byter kanal till.... finsk tv! ahh där är det alltid glatt, dom låter typ skitglada när dom snackar och det gillar vi!

imorgon ska det bli sol och då ska jag till årsta! sedan ska jag bege mig in till kista, till kära sara! vi ska titta i affärer, fika och hon ska köpa en klänning. dock känner jag ej jätte mycket för att promenera till tunnelbanan LÄNGST ner under jorden inne på centralen för att ta mig mot kista. jag hatar tunnelbanor, och längst NER liksom.. ensam. uuha det var mest läskigt i london, dom har sina tunnelbanor verkligen i botten av botten! och för att komma ner dit gick man värsta långa trapporna och sen i läskiga långa tunnlar. tur vet jag buss, uppe på jorden! buss i mitt hjärta<3

5 augusti

igår var vi då på grönan. och vi ville liksom inte missa någon åktid, så vi var där från 11-00. uch uch säger jag bara! efter halva dagen var vi redan sjukt trötta i benen och inte minst fötterna. men vi kämpade på! trots att jag mådde illa redan efter typ fjärde åket. (måste vara för att jag inte har åkt på länge?) men jag åkte allt (minus barngrejorna), inklusive vikinga-gungan! shit, jag åkte den typ 5 gånger! och satt längst ut till och med.. men jag överlevde! jag fick till och med upp malin och johanna i tilt :D hihi trots att malin var dödsrädd och blundade heeela vägen! för att ej glömma vann jag tredje pris på pil-kastning 8-)

uuh men sen när jag skulle sova, hemska känsla! det snurrade som tusan i hela huvudet, det kändes typ som att jag var läskigt full! däremot mådde jag bra morgonen efter, jag sov väldans skönt inatt! på luftmadrassen halvt utan luft, kändes som värsta vattensängen. frukost delade jag med sara, det blidde: en mandarin, lite choklad och en halv panpizza. frukost a'la sara alltså ;D

dagen har mest bestått av sol och bad i poolen och matat fölis. now i'm going to duscha, sen vet jag icke vad som händer!

tjoho

idag har jag varit i handen.. och jag har köpt ett superfint linne och typ shorts, jag blev helt kär i dom! sen köpte jag lite andra grejor också. och så tänkte jag lämna in min mobil på lagning, men den var visst inte ens trasig. muahaha pinsamt, man behövde visst bara trycka ner minneskortet och sedan gick luckan att stänga. har gått runt med tejp på den i säker två månader. kul! men nu funkar den iaf som den ska :D

snart ska vi över till några grannar och käka kräftor.. sen vet jag ej vad jag ska göra. men imorgon ska jag till grönan :D whiho, 2 år sen sist liksom.

och om någon är smart på hotmail, så säg till! hur gör man för att dom nya meddelandena ska hamna högst upp??? :S

godkväll

det blev ingen ikea, utan jag har spenderat min halva dag på obs! och vi var där väldigt lång tid för att köpa så väldigt lite.. mamma tittade på kök, pappa tittade på allt möjligt och jag tittade mest på tapeter och färg! annars gled kundvagnen mest runt med mig, och jag måste bara påpeka hur dåliga dom är på att köra! shit värsta tyngdpunkten på vänster sida eller något, det var iaf sjukt irriterade. så never ever kundvagn igen!

inte dum

HUR DUM ÄR EGENTLIGEN DU?

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(/) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
SUMMA: 3½

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blondt
(x) folk har kallat dig långsam
SUMMA: 3

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
SUMMA: 2

(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
SUMMA: 3

( ) du råkar ta sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
SUMMA: 1

12½! Man är dum över 18. alltså är jag inte ens lite dum ;)

TORSDAG

IDAG var jag uppe innan tuppen. klockan 4! det var inte planerat - noway, men det blidde så. (jag och kära syster sov i stallet och matade bebbe!) och nu känner jag mig lite halvseg. nu ska jag duscha och sedan tror jag att me and my family are going to ikea! jag gillar ikea. iaf när vi handlar till mig och det ska vi göra idag, lite.

jag måste verkligen städa rummet, det ser förfäligt ut. det är visserligen mest kläder, men att SÅ mycket kläder hamnat på en hög mitt på golvet har jag svårt att förstå. aja.

LOL <3

hjälp jag fick hjärnsläpp om det var onsdag eller torsdag!
but thursday it is. tror jag.

ååhrsta 1 augusti

okej, kanske överdrev jag lite igår om att jag var så "sjuk". det blir nog sådär när man känner sig lite väl sjuk för stunden. men just idag känns det bra! har bara haft lite ont i halsen på morgonen, annars är jag mest förkyld.
och jag måste erkänna att det var plågsamt att ligga där och stekas i den varma solen och känna att jag inte fick bada. men men. bada det gjorde jag tillslut ändå. 2 gånger, och det kändes inte ens kallt. det var bara sådär alldeles lagom!
aja nog om det - eller nej! shit, hela stranden var typ tom på folk, men tror ni inte att en liten familj med 2 extremt högljydda (ööh??) barn lägger sig en HALV meter ifrån mig. och inte nog med det! när den lilla killen skulle ut i vattnet så skulle han inte ta den korta vägen, nope, han springer nämligen mellan min och mikaelas handukar (inte ens mellan, PÅ skulle passa bättre) och skvätter sand över hela mina saker. tack! men som tur var försökte mamman iaf ha någolunda pli på barnen och sa åt dom att springa en annan väg nästa gång.

nu är jag hemma för det blev lite väl blåsigt där på slutet. men jag är på sjukt bra humör och vill bara krama alla i min närhet, så passa på!