varning för sjukt mycket läsning!

Det här inlägget kan bli det sista jag skriver år 2006. Troligtvist kommer jag även skriva imorrn - så mycket som jag skriver... Men iallafall, vi låtsas att det här är det sista..

Jag kanske först och främst ska samanfatta mina nyårslöften alá 2006. varsegoda!

1 Sluta prata med/ för mig själv
2 Läsa mer böcker
3 Sluta äta så väldans fort
4 Radera mina sociala segheter

Det var ingen speciell ordning där inte, men dem är ungefär lika viktiga allihopa tror jag. NU KÖR VI!

Jag skulle kunna skriva massa trevliga / otrevliga saker om året som snart har gått, men det vore ju fantastiskt om jag hade kunnat minnas något särskilt. Jag tror faktist att jag ska checka lite bland lite gamla skriverier på pea!.. Jag som tycker att det är hypertrevlig att titta igenom gamla grejer så här kommer delar av denise' two 1000 six.

5-7 januari 2006

OC-helg :D
Discokulan Snurrar Jätte Mycket

seth; bara min och saris!
ryan; just eran. jouuis and mmm!

en annan tid, box2. :):)

.......

d, m, s *motionerar..
sara: nu är vi som fantastic 4.. fast 3..
malin o denise: ehhm
sara: vi är de tre muskutörerna..
denise: NEJ vi är de tre vise männen!
malin: ööh!! nej. DU är ju med.. hahahaha "jag tror jag har en **kåk"!! hahaha

* = gick med malin hem
** = jag ,kåk i ruter o hjärter? inte helt omöjligt!
fredag, 13 januari 2006

- jag vet varför sebastian har så små byxor, det är tjejmodeller!
- ahaaa? men det måste vara obekvämt för hans....
- ....snopp?
- den kanske är liten?


HAHAHAHAHAHAAHAHA

(Lite humor denise / malin)


torsdag, 02 februari 2006

torsdag, 02 februari 2006

idag har varit en bra dag :)


fredag, 03 februari 2006

Först tar du och gör en tunn rund sockerkaka, efter det gör du en kladdkaka,(en kladdig sådan)sen lägger du socker kakan underst och på den brer du över massor av chokladpudding som du toppar med nonstops. När du gjort det, tar du vaniljkräm, och brer på och efter det lägger du över kladdkakan. när det är gjort tar du ännu ett lager med vaniljkräm och över det tar du chokladpuddingen som du sedan smetar in över hela kakan, du tar maränger runt hela och malteses över, tillslut så toppar du allt med massor av chokladströssel!  MUMS! :D

/Anild,Bohman,Johnsson! :D


onsdag, 15 mars 2006

dagens blog ska börja med det nästan allra minsta på mitt databord: SARA!  nu tänker ni alla säkert "sara är hon SÅ liten?" nej men det är hon inte! faktist skulle hon nog vara störst, om hon befann sig på mitt databord. "men hur går detta ihop?" undrar ni förjäves. muahaha.
"hälsa kaninerna" och "du ger mig kraft som i starwars" det är dagens 2 citat. vad tycker DU om dem? kommentera mycket gärna i kommentatorn!!!

nu är det slut på sara.

ikväller är det OC. men vill vi veta vad som ska hända? kanske, kanske inte. jossan vill ej. denise vill ej. sara vill nog. men det är nog bara för att hon har lagt in en stöt på johnny. <3

dagens andra del av min blog vill tudligen handla om MICRA. en gång jämförde denise MICRA med östen. och att skorpan hade sån där karimsa! sara (för att inte nämna sara) blev mycket, MYCKET arg. mffff... östen då sara ??? TÄNK PÅ ÖSTEN!!!

dagens tredje och därmed sista blogdel. - VÄDERET. vad tycker ni om det? alla vet ju vad den mycket omtalade SARA tycker. men vill vi veta? ja - ibland. jag tycker att det ska bli sommar. verkligen. speciellt den 22 juli. DÅ ÅKER DENISE UTOMLANDS. xD

mkh/ denise

(vilken skön människa jag var där i mars... hahaha)


måndag, 20 mars 2006

Goddag..

idag var vi uppe kvart över 5. :/ illa.
varit hos kossarna heela dagen. men nu är det rast. till klockan 1. :} mycket skönt.

SARA glöm ej att spela in prison break idag (!!) JAG RINGER!

mkh /denise





--------------------------------------------------------------------------------


Klockan är nu: 18.23.
Idag har jag fodrat massa massa kor. eller ja, stoppat in mat i deras supervagnar. som är riktigt tekniska! sen har jag matat kalvarna. (det var ruligaste för dom var mycket söta) sen fick 2902:an sin namnskylt. vi går ej in på detaljerna.
Vi har även ätit. ordentligt. och fixat frukost till imorgon så att vi ej dör, millan ej dör. fast vissa sticker ju hem och "ÄR SJUKA"..........
Emmie's onda tå. och seendrag. och sen lille armen då. ojoj vilka problem mannen har.
mänsvantar. damvantar. ?
Emmie. hon gör konstiga läten. har börjat med det. kanske lite damm i halsen? PARNINGSLÄTEN? :O YEEHH millan kommer....

imorgon är det frukost på sängen. 05.15 SENAST emmie.

tjaaadåå


--------------------------------------------------------------------------------

Här med döper jag 2902 till: HUGO


tisdag, 25 april 2006

okej okej, dagens väder började kallt, sedan blev det varmare och ikväll nästan regn.
imorgon hoppas vi på endast sol. (#) och även på guldkortet. kanske kanske.


och sen har man ju då också KROSSAT EN LAMPA MED HUVUDET. :( ahahah, men det kändes ej. bara tummen som tod skada. och observera, inte bara den lilla glödlampan, utan en lampa. en taklampa. uuh. fast 80-åringen måste ha vart där och pillat sönder lite innan!!

sen har man gått. 2 stationer låter inte så långt, men det var långt emellan!! och nästa gång är det mjukisar som gäller. och lite sittande på årsta/ berga maktplats eller nåt. :D

sen när smartassen (haha malin tassen halloo) inte låser dörren så måste jag sitta här asrädd och tro att någon är här inne. :( (alltså BRYTIT sig in) ej kul ej kul.

hmm, sen var det balansövningar! oj vad jag ska hoppa till OC imorrn. kanske kanske :D haha!


söndag, 07 maj 2006

eftersom redan fredagen började bäst, blev hela helgen bra. xD och själklart var även vädret på min sida. riktigt varmt alltså, måste bada snart bara. och gå på grönan. meeen...

fredag: först började den så fint, sen fick vi sluta vid 12. :) sedan åkte vi hem och solade i det super soliga vädret. sedan var klockan 3 och vi åkte och mötte alla människor, sen åt vi på kina resturang. det var gott. men efterrätten var godast! sedan var det lite rappa kalja också. :D haha.

lördag: även denna dag, riktigt riktigt varmt, gick upp tidigt men det var rätt så lungt när jag väl var uppe. hmm stallet, och kungsan. helt okej faktist tack vare den soliga solen. seeen var det kväll och vi grillade och åt ute. (då är det sommar) sen träffade jag sara, carro malin och johanna och hade super trevligt. först rappa kalja :D haha sedan gungade vi. och sen spela vi kubb. och vi var bra även om vi förlorade. seeeedan drack vi te och tittade på hej kom och hjälp mig. typ 3 avsnitt. ej kul. seeen var det söömn.

söndag: skulle egentligen ha sovit till halv 12, men sara ringde och väckte mig halv 10. hon kom då hit och solade. det var riiiktigt varmt. sen åkte vi och träffade dom små människorna och åkte till farsta. och sedan globen. och sist var det då apassionata. och hästarna var riktigt fina, speciellt den där master. (den som var lik master) :D sen åt vi på mcdonalds. sen åkte vi hem och det var jätte kallt. (det var det inte) och sen tänkte sara ta fel buss också. aja baaja. 
dagens antal glass var: 3 - päronsplitt, mcflurry, banama. mmm



snart är det tallin, sedan lov, sedan englnad italien frankrike. :D :D


lördag, 17 juni 2006

hmm, är det lördag ?????????? ÖÖÖHHH tiden går fort

sov i våran käraste friggan inatt. väldans trevligt. förutom att malin slogs (?!) och jossan också slogs (?!!) så var det heeelt okej. (sara = bäst)
när malin kommer hem från tallin, ska vi rikigt bo där. verkligen.
faast.. då hoppas jag att jag slipper dela säng med malin. :s ahhh, iaf inte en gång till, åt DET hållet. och jossan ssssötnos, HAHAHA vadå surast. vi hade värsta fighten, josefine sa bl.a att JAG VAR ONÖDIG. :'( och sara okej okej, din brunhet är äkta!! ej thailänsk!! hmmfr..  men meen, inget slår ju  jossans lilla rumpa (!!) Aahhahahhaahahahaahhahaha

(vääersta skrattet!!)

byeebyee


tisdag, 27 juni 2006

Idag är det den 27 juni. Om det hade varit den 27 juni för ett år sedan, så hade det varit 2 dagar tills jag skulle få träffa Duni. 2 dagar tills hon skulle komma hit på bete. 2 dagar tills jag skulle kunna cykla upp till hagen, och så stod hon där. Lika vacker som för ett halvår sen. lika söt. det är riktigt förfääligt att du bor där borta. varför där? varför inte lite närmre. varför inte här hemma?

jag saknar dig så väldans mycket, kom hem. för det är här hemma du ska bo


torsdag, 20 juli 2006

imorgon är det då den tjugoförsta juli = england italien frankrike.
göteborg var mycket trevligt! :) hahaa.. vackert vackert..

meen ja, vi ses om tre veckor
kommer SAKNA ER <3


:D

söndag, 20 augusti 2006

Nu är jag hemma. eller, i onsdags var jag hemma. :D ååh så trevligt det var att komma hem!! fast visst har vi haft trevligt... mikaela och jag.. och jag och mikaela.. och sen mickan och jag!!
när vi först anlände till london blev jag nästan rädd, och visste att om jag skulle dö under denna resa skulle det vara på grund av att jag blev påkörd. (fast det kunde ju sedan också vara av en bomb.........) för det första visste jag aldrig vilket håll jag skulle titta åt när jag skulle över vägen, och sen körde dom jättejätte fort, och för det tredje var det typ bilar överallt, hela tiden. (!!)
och för att ej glömma har jag käkat massa OC-bagels. xD

Men i sardinien var allt varmt, varmt varmt och varmt. vattnet var också sjukt varmt, men sjuuukt salt. det bästa var att ligga på luftmadrassen i vattnet. precis jätte lagom. sen har jag nog blivit mindre rädd för myror. iaf små myror. fast mer rädd för getingar. (sen geting-insidensen i mitt rum) oo, och sen när vi var i en ica, (det var nog ingen ica, men vi kallar den det) så såg jag en korv. en rå korv. den var skruvad och såg så extremt äcklig ut! sen när dom grillat den försökte dom få mig att äta den!! mikaela åt. ej jag. ahh alltså den där korven tog stopp för mitt korv-ätande.. :/  och jag som ääälskar korvmedbröd. aja aja. får hitta nåt annat.
en till sak som bör nämnas ääär att jag denise, har lärt mig sudokosar. bästbästbäst eller? :D
en kväll på resturangen såg vi en seth-unge. jag lovar att han ser ut som seth när han blir stor. medans jag var borta blev även Lillnalli betäckt!! en teo blir aldrig fel. teo och leo. (micra = också betäckt.) eller en ying och yang. eller stavas dom med j?
I SARDINIEN ÄR MYGGORNA MER EFFEKTIVA ÄN I SVERIGE..... uuääähhh säger jag bara. dom dagarna med mina dom ca 50 feting myggbetten var ej att rekomendera!!!

I frankrike var allt ej så varmt. vi kunde sola första dagen, men sedan vart det typ storm eller något liknande. men vi badade ändå xD iaf en gång.
sen, undrar ni kanske vad vi mer gjorde i frankrike? jo vi åååt. och under middagen på hotellet när jag frågade vilket tid det var frukost dagen efter trodde dom nog allvarligt att jag var matberoende eller nåt. haha, jag undrade ju liksom bara när vi skulle gå upp... ;p
haha och senfick vi heller ej prata tyska, för det satt tyskar bakom oss, och dom kunde tydligen tro att jag skämtade om deras språk. :o OJOJ. fast sen fick vi inte ens prata alls, ni förstår, jag och mikaela hade pratat hela kvällen så vi kunde vara tysta. hahahah jag var påväg att skriva tyska. haha!
något vi drack väldigt mycket under dessa 3 och en halv veckor är något jag ej kan stava. capputiono? nja inget t va? :/ errhh men i frankrike var det ej populärt. det smaka bara vattet. på första plats saaardinien, det där skummet liksom, vilket cappuchino (ehh nja) -kick!

Det lilla äventyret extra, på flygplatsen och dom extra dagarna in london vill jag ej tala mycket om. eller det finns ej mycket att säga. vi sov, tittade på tv, åt, solade när solen tittade fram genom molnen, och spelade rumikub. (hoppas iaf att rumikub stavas så)

När vi äntligen hade klarat 4 av 4 flygningar, landat på arlanda in the ösregn AHHHH vilken känsla. okej jag ska ej överdriva men jag hade längtat hem sjukt mycket. även fast vi hade det trevligt. jag längtade faktist inte hem förrens den sista fredagen. (vi skulle egentligen komma hem på lördagen.)


meen glöm aldrig, att Efter En Stor Våg Kommer Det Alltid En Större.


söndag, 10 september 2006

den här sommaren har varit sämst. för att:

- ingen Duni (sorligt men sant)
- inget ÅBY (4 år, sen inget. mkt hemskt)
- ingen grönan (men än finns det hopp.....)
- ångest över den 1/9 (..även fast friggan alltid är trevlig)


annars har den varit okej,
för jag har badat sjukt mycket mer
än vad jag gjorde förra sommaren.
t.ex.



söndag, 19 november 2006

jag ritar en häst.
mikaela sjunger på brothers.

mikaela säger; nu ska jag rita en häst.
hon ritar, jätte fint nästan.

hon fortsätter sjunga.
jag sjunger med.

mikaela gör sin häst svart.
jag förstår ej.

hon tittar ner på sin häst och sjunger..
"It’s not our colors
It's not our race
That makes us brothers
No matter what we might face
It’s not our last name
Not the blood in our veins
That makes us brothers
The love we share makes us the same"


klockrent :') hahaha
 

lördag, 16 december 2006

Sara = enastående ensamstående. endast 

Denise är det geggiga mojjset som håller ihop oss, henne kan man nypa i asset! 

Malin är bara en klämkäck segtutte man kan klämma på tutten!
* she is Diego the tiger *

/ De tre musketörerna
De tre små grisarna
De tre vise kvinnorna
De tre bockarna bruse

Vi beblandar oss.. för.. vi är... VÄNNER MED FÖRMÅNER!


(om segnicke hade varit här...... hur gör man då då?) :D


Ordlista:
Vänner med förmåner = malin sara denise och josefine
Segtutte är Malin
Segarlse är Denise
Segdoris är Sara
Segnicke är Jossan


ser ni likheten? sambandet? den röda tråden? ----------------



And Here We Are.
Där  var det, Denise Johnsson's 2006. Möjligtvis tog jag bara med det positiva, men så fick det bli. Det är ju faktist ändå trevligast att se tillbaka på dem bra stunderna..?

Gott nytt ååååååååår!!!

lite av varje

Jag måste definitiv ladda in nya låtar till min mp3. Kanske ska göra det på en gång? Hmm ja det gör jag.
Nu hoppas jag VERKLIGEN inte att mina andra låtar förvinner för jag har tyvärr ej min mp3-mapp på denna data, *hoppas*..... YEAAAH! Dom var kvar. Varenda en :') nu ska jag bara lägga in några till....
Sååådär... Allt gick galant!

Idag har jag varit i stallet.. Jag satt och pussades med Basse och Amilia ♥ Sötnötar! Basse slickade mig i anskiktet.... :') Dom är bara jätte söta, dom ser ut som två nallenjörnar. Jag måste lägga in kort på dom här en dag. På tal om kort har jag typ inga alls på denna data, inte ens på Lillnalli. måste firras!!


Denna bilden har jag iaf - och eftersom den ej får vara bakrund på datan för pappa, måste den få sitta här. ooouuuuuuuuw vad söt eller hur, SARA? :D


Adam Brody

ett år snart förbi

På söndag är det nyårsafton. Sen är det alltså 2007, (Sara: Nu vet jag vad jag tjatar mycket om, mer än vädret..) jag hatar att tiden går så fort! Helt ärligt känns det som att det inte var mer än en vecka sen som jag, natha och malin "firade" år 2006.

Det känns som att det är så mycket man missar när dagarna bara går förbi sådär fort. men jag är inte direkt säker på att så mycket mer skulle gjorts om det bildades 3 extra timmar på varje dag. Antagligen inte. Okej, jag ska nog inte skylla på att det är tiden som gör att man missar massa grejer. Det är nog bara ens eget fel, ens seghet. Kanske ska bli ett nyårslöfte? Minska min seghet?...

Man säger så mycket... men ingenting händer. sen sittar man och irriterar sig på det efteråt, så JAA nu ska det hända nåt - detta kommer alltså inte bara vara någonting jag säger. Redan 1 januari 2007 ska jag börja.
Jag ska definitivt inte sluta vara morgontrött/seg, eller bli snabbare på att göra mig iordning (okej det kanske jag kan försöka) eller något sånt. Nepp - nu talar vi om sociala segheter!

På tal om detta minns jag nu mitt sista möjliga nyårslöfte:

Sluta äta så väldans fort.

Hmm undra hur detta ska gå, för såhär engagerad har jag aldrig varit inför ett nytt år. Men visst, nån gång måste väl vara den första?....

Varför / Därför

.. är det så svårt att hitta på en rubrik?

Varför går dagarna så fort?
Varför frågar alla sig själva varför hela tiden?

Det finns hundratals varför, kanske till och med tusentals, bara i mitt liv. okej, kanske inte tusentals, men åtminstonde 100 skulle jag tro. Och på nästan varje varför kan man svara med därför. Varför då?! Vad är det för svar egentligen? Jag skulle vilja radera Därför i ordboken.

Föresten har jag kommit på några möjliga nyårslöften. Måste bara bestämma mig för vilka jag ska satsa på...:

Sluta prata med/ för mig själv. (Där ingår alla ljud, förutom att sjunga)
Läsa mer böcker. för att jag äääälskar att läsa - när jag väl läser.
Sluta torka av mig på byxorna/ tröjan. (hahaha)

hmm.. jag hade minst ett till?... suuuck. Jag får väl se om jag kommer på det senare då.


redan onsdag

Jag tänkte börja med att skriva "jag hatar när veckan går fort", men sedan tänkte jag, och det gör jag ju inte alls. Visst, nu på lovet kanske. Men aldrig annars, Så...

Varför kan inte livet vara lite mer som på film? Det vore ju hur häfigt som helst. Nu menar jag roliga, kärleksfulla filmer. Inga skräckisar här inte.... Nej men sådär gulligull och jätte roligt? Skolorna i filmer verkar ju t.ex. vara hur mycket roligare som helst än dem i verkliga livet. Eller det kanske bara är skolor utomlands? Hmm.. kanske ska flytta utomlands - och börja skola där. Fast innan nåt sånt skulle hända skulle jag väl ha gått ut skolan för länge sen.

Nu är det såhär att jag börjar bli lite orolig, för jag har bärbara datan i sängen och det är typ värsta, vad jag skulle kalla värmefläkten, som sprutar massa varmluft utifrån sidan. sjukt läskigt också. Det känns som att datan skulle kunna explodera.

...så det är bäst att jag slutar,


en tisdag - ett jullov

Godmorgon. Eller inte, jag har faktist varit uppe ett bra tag. Jag har till och med varit i stallet.. ouw hästarna är SÅ söta och jag umgås med dem alldeles för lite.. men nu är det jullov i 2 veckor till och jag hoppas verkligen att det kommer snö så att vi kan tolka!.. ♥

Just nu sitter jag och tittar lite halvt på Pirates of the caribbien, ettan. den är bäst! Mest för att jack sparrow är en sån heting... och för ett tag sen skulle jag ej ha sagt detta, men den andra snyggingen will turner är också en riktigt heting. Jag säger ej deras riktiga namn för det är inte dem som är snygga, nejnej, det är pirat-johnny-depp som är en riktigt pudding, med smink och skägg och piratkläder! Liksom.. nej jag skulle inte säga att Orlando Bloom är snygg... jag har nog haft något emot han sen jag var "liten". fast i troja, är det troja? där var han visst också snygg. aja baja!

Sooner or later - då ska vi in till söder och käka på pizza hut och biografera oss - James Bond. och nej, det var varken jag eller Sara som valde filmen. (fam. anild ska med fam. johnsson eller tvärt om)

Nu kom en äkta jullåt på radion, ååh den är så bra! The Pogues feat. Kirsty MacColl - Fairytale of New York.

Naej nu ska jag göra nåt annat.

sisådär seg dag

Här sitter jag nu.. dagen efter 2006 års julafton och är bara allmänt seg. Klockan är 16.55 och jag ligger i sängen, i pyjamas..

Men visst, några undantag i mitt sängliggande har gjorts:
 
• ca 10.00 då min mamma väckte mig, gick jag upp för att senare ta ner två stycken julskinksmörgåsar med senap och lite te.
• ca 12.30 steg jag upp i tron om att min kära familj skulle åka in till stan. men nehepp, jag fick tydligen inte plats i bilen. jag klev ner i mitt rum, vid min tv, i min säng igen..
• ca 15.00 ringer Sara och jag erjuder mig att komma hem till henne och äta lunch. Jag traskar över dit, med en pizza i pyjamas, och vi äter lunch. sen stegade jag hem igen, och gissa vart jag landade?
• klockan är nu 17.00 och jag ligger som sagt där jag började, i min pyjamas, i min säng, med lilla datan.



Okej människor - nyår! snart är det dags. och jag som inte ens börjat fundera på några löften. Men det lär väl bli de vanliga - dom där onödiga - som jag ALDRIG håller. För om jag hade hållt dom hade jag ju inte behövt ha dom igen, varje himla år. Tänk vad härligt att skaffa sig löften, ett par stycken, eller ja, åtminstonde 1, som man sedan håller? Hela året! Nu säger vi såhär, mitt löfte, ("löfte") till innan nyårsafton 2006.12.31 är att komma på minst 3 löften som jag ska hålla. Alltså kommer det inte bli dem vanliga, eftersom jag vet att dem inte kan hållas. Nej nu ska det vara nya fräscha löften som jag vet att jag klarar av. Spelar roll om det kommer vara småsaker - jag SKA hålla dem.

nej - nu ska jag återgå till min dags syssla - Greys Anatomy säsång 1. Snart har jag tittat klart, då får det nog bli lite läsning istället... "Systar i jeans - andra sommaren".. den är faktist jätte bra!!
(ouw! nu kom jag på ett löfte som jag nog ska ha! fast ni får veta senare!)

Julafton - årets stora händelse

Dagen börjar med att klockan ringer, 04.30 för att vara exakt. 05.07 kliver jag upp för att vara exakt en gång till. 

Jag och Malin tar oss till stallet, och i det svarta mörket börjar vi firra hästarna. Vi ger även allihopa en julklappsmorot sådär på morgonkvisten. Alla blev mycket tacksamma. Sen red vi ut, till ängen och tog massa massa kort. Även en liten galopp på ängen blev det. Väl därhemma fick vi lite bråttom men Lillnalli älskling fick sin julklapp och jag tro hon blev JÄTTE glad... Senare kom Sara och även Svea fick sin julklapp, (lika glad hon).

Väl hemma då, julförberedelserna på G! även fast det inte var någon vidare julkänsla utan snön. men man måste ju anpassa sig ändå liksom. Så jag började skala potatis - tills pappa kom och påpeklade min skalning, då fick Mikaela fortsätta. Sedan skulle jag skala ägg istället. Mamma påpekade då min skalning och jag tog även sönder äggen. Men jag sluförde ändå. Sen skulle jag dekorera äggen med majonäs och kaviar. Det gjorde jag ända tills mamma kom och PÅPEKADE hur jag gjorde. "neeemen det där ser ju inte direkt fint ut!",, okej.. Denise är alltså inte så bra på detdär med ätbara saker. (mer än att äta alltså).

Sen drack vi glögg (bara för att det var julafton - inte för att det är gott) och tittade på Kalle. treevligt sådär. efter Kalle följde jag och Mikaela med bort till några på gatan som min kära far skulle vara Tomte för. haha. stackars pappsen, han var jätte nervös innan. hahah :p
Sen var det iaf äntligen mat och jag åt massor! eller iaf rätt så mycket,,, Tillsist sådär 7 timmar senare när alla ätit klart för det dags för paketöppning :D En liten lista på vad jag fått som jag kan minnas:

• Bruna helskodda ridbyxor
• Grey's Anatomy säsång 1
• Pirates of the Carrabien 1
• 2 tröjor
• en väska
• strumpor
• Pengar
• svart påslakanset
• 2007-kalender
• smink
• Parfym
• Örhängen och en ring
• Benvärmare
• Markus skiva

osv, det var iaf trevliga saker. :)
Nu har jag iaf vääldigt ont i ryggen och eller nacken så hejdå och good jul!

welcome to the dark side

.. och nu har jag jullov. grattis!

Denna dag har verkligen varit allmänt seg, men det är väl okej med såna dagar också. 3 avsnitt OC blev det bland annat, JAG SETH...

...nu är det alltså julafton om 2 dagar. bara för hääärligt alltså. förresten klädde vi granen idag. det blev alltså inget sånt igår.. men i varje fall är våran gran rätt så ful rent ut sagt. inte bara granen, utan pyntingen var inte direkt heller någon vacker syn. tyvärr blev det så, en ful gran i år.

Egentligen skulle jag vilja gå och lägga mig och läsa nu, men nope, det kan jag ju då ej. eftersom mina lampor är trasiga ser jag ingenting. (okej taklampan funkar men orka gå och släcka den när jag läst klart) det blir istället att jag sitter hääääär. jag som ska upp tidigt imorrn liksom, jag skulle ju kunna sova nu men det orkar jag inte. fast jag skulle nog somna om jag försökte. förresten skulle jag nog inte ens behöva försöka..
Imooorgon bär det då av till julklappshandling, farsta, tror jag.


MTV nu, jag hatar när jag känner igen nåt men inte kommer på vad det är....... ahhh..........


nej men nu är det godnatt!


dagen före ett jullov

Imorgon är det alltså jullov... och jag som ÄLSKAR JULEN! det är verkligen denna tid på året som är bäst, även om jag gillar sommaren.. typ lika mycket. men aja.

Det hela alltihopa börjar med 1:a december, julkalendern t.ex. visserligen kollar jag i princip aldrig på den men ändå - jag vet att den finns, det är det som är huvudsaken. Runt 1:a december har vi ju även 1:a advent. jag bryr mig egentligen inte om någon advent, men samma sak där.... den finns! Lucian tycker jag nog alltid om. när jag var liten tyckte jag nog om att gå luciatåg, i nian vann vi vårat som cowboysar, och de två senaste åren har det varit lucia och julbord på Tyresö slott. det är en riktigt trevlig känsla det. förresten är tyresö slott väldigt mycket jul för mig. iförsig är jag bara där när det är jul, och det luktar alltid julbord, så det lär ju vara orsaken. hmf.. men nu går vi vidare till det viktigaste, femtonde december. Jag fyller år! Jag vet inte hur ni är, men jag älskar att fylla år, verkligen älskar! sen fortsätter det bara uppåt.. alla barn får jullov och sedan kommer självaste julafton. Jag vet faktist inte vad som är bäst. födelsedag eller julafton? På julen är det ju allas dag, så nästan alla är ju glada, därför väljer jag nog julafton. (om ni är glada när också jag fyller år gör det inget) tuuuderedut... NYÅR! Jag tänker knappt på att nyårsafton verkligen är ny års afton. liksom nytt år. det är iaf en trevlig dag. (/natt)

Nu är nog julen förbi.. men jag gillar detdär att äta skinkmackor flera dagar efter självaste julafton, det är också jul tycker jag. I år ska min kära familj ha en riktig gran så förhoppningsvis blir denna jul ännu juligare än vad den brukar. En till viktig grej är julmusiken! vi har alltid en viss skiva, eller två skivor är det, som vi spelar varje julafton. vilken julkänsla!.. "Med jul kommer snö..." ett litet ordspråk jag just kom på,(bortssett från denna jul som är någon *jsdhlhasd* hötul = höst-jul.....) vilket innebär snoooowboard, skidor, fjällen och så vidare!! det är bäst bäst bäst! (nu på nya tider, eller okej jag ska inte säga nya tider, jag vet ju faktist inte hur länge låtsas-snön har funnits.)

för att avsluta är det viktigt med julklappaaaaaaaar... en människa sa en gång "jag frågade pappa om vi kunde köpa en stor platt-tv till hela familjen och strunta i julklappar" - denna människan ignorerade jag.
FÖRRESTEN - ikväll ska vi klä granen, tidigare än vanligt (bra) ahahha


god jul / grinchen eller bad santa's motmänniska!