hey mr perfect, you're lucky that you can walk in those shoes

godagens!

idag har jag inte gjort så mycket, inget spännande att berätta om min dag alltså. jag har iaf varit förbi hästarna som nu har flyttat till den "vanliga" sommarhagen, vilket betyder att jag orkar cykla dit... :)
snart ska jag och sara till gymmet..

        

london bilder!! observera snyggingen till vänster på bild 3! näst sista försökte jag ta kort på utsikten. sista bilder är  våra kläder!

sssshhwup

tjing!

vad jag gör uppe mitt i natten?
undrar jag med, jag har ställt om dygnet helt. mycket störigt!

idag har jag och sara varit i farsta och shoppat lite livsnödvändiga grejer. bland annat hårfärg (choklad, som visade sig vara RÖD, vad är det för jävla choklad?? syndes icke mkt på mig dock. destomer på sara. haha!) en vit stickad jätte fin varm halsduk, snygga sneakers (har nog aldrig skrivit det ordet tidigare) lite smink, hår och ansiktsgrejer och nagelack. riktigt nödvändiga grejer alltså. GREAT.

ikväll åt vi kräftor, tittade på love actually och grät (läs surade) över alla par.
nu ska jag se jag bege mig till tree hill och nathan my man.

en dag ska jag ta tag i min blogg. kanske på måndag, för då ska jag ta tag i mitt liv.
puss hej!

Feint.

Okej, här tycker jag att jag är asgrym och fixar värsta looken på bloggen... Men funkar det? NICHT.
Iallafall tror jag inte det. Det iaf blev grönt och på min dator kan man tillochmed även se bilderna, men nicht på andra datorn!
WHY??

buuöh.

I min bubbla hatar vi rubriker

Sitter hemma hos Sara som just nu badar... Försökte skriva ett inlägg igår men fungerade det eller? Nicht.
Hemma från london, och där var det just great. Vi shoppade mycket, åt mycket och hade det allmänt nice. Jag fann även min framtida man på tunnelbanan, vi ses i nästa liv.
Vi tog inte så mycket kort men en del av de vi tog ska ni få se imorgon eller något, vänta med spänning.

Om cirka en timme ska jag bege mig till stallet, vi ska flytta hem alla hästar igen, och jag ska pussa på Lillnalli och Sunshine. Mycket!
Nästa vecka börjar jag jobba på ica... Dock inte heltid så jag lär ju få en hel del slötid ändå, men jag lyckas nog fylla ut den på något sätt. Veckan därpå börjar även ridskolan, så då blir min tid ännu mer utfylld med ridlektioner, och massor med nya små barn.

Känns just nu väldigt skönt att sommaren är slut, dock vill jag ändå utomlands. Men det ska jag se till att firra, först jobba ihop pengar, sen! Näst nästa helg är det även lovely göteborg som gäller, och hälsa på Maria :)

Nu är sari ready, bye bye

23.56

Okej ska upp om 3 timmar, men jag har ju vridit om hela dygnet ändå.
Till saken.

EN SPINDEL stor som jag vet inte vad, helt ärligt, den största jag sett, klev ut under min säng, jag såg den i ögonvrån, trodde det var en RÅTTA! Sjukt jävla stor! En del av mig dog, börja storgrina och ringde mikaela. Mamma kom ner och döda den. Men seriöst, jag är inte så känslig, men denna spindel var så stor som, jaa...? 2 cm i omkrets, kroppen, sen benen typ 3 cm! Shit. Det är ju städat under min säng. Nu är det säkert ett spindelbo där. Uhhh. Det kryper överallt.

NU ska jag sova. Fy asså. Klockan 4 bär det av till flygplatsen. Wiho!

19.03

Riktigt snart åker jag och sara iväg till gymmet. Känns bra, jag hade faktist tänkt skita i det, det är detta som är så bra när man är fler som tränar, lite dragningskraft liksom.
Idag har jag haft ont i huvudet, jobbigt, vilket gjort att jag känt mig sjuuukt trött. Kom iaf väg till handen och banken, dock var en en kö på sisådär 50 nr före mig, så vi chillade lite på mcdonken och hälsade på malin. Jag köpte även 2 böcker, och jag känner att jag kommer få användning för dem nu när hösten kommer! Vi har även hunnit packa, aningen oseriöst dock, och vi har inte slagit på stort. Det gäller att shoppa där borta alltså, om vi ska ha nåt att ha på oss.

Nu ska jag ta ut kycklingen ur ugnen så att den inte kokar sönder eller något,
sen gymmet då. Imorgon är det london, för er kära läsare som missat det. <3


080821

Vet ni vad jag tror? Jo, att det skulle vara mycket roligare att blogga om man hade en fin blogg. Jag är ganska pysslig av mig, älskar att få ny mobil tex, så jag kan firra alla roliga nya grejer så att den bli alldeles personlig, och nu tex, när jag har en ny kalender, jaa då tycker jag att det är skitmysigt att fylla i den och göra den fin. Okej, vet inte riktigt hur jag kom in på allt det där, jag kan nämligen inte fixa min blogg själv, och det var ju det som jag tyckte var så roligt? Hm, ja iallafall. Det vore något det. Ha en fin blogg. Så hur gör man? Måste man vara sådär ubertektnisk som jag faktist inte är? Måste man betala sig upp så att man inte längre har en liten basblogg? Frågorna exploderar verkligen. I varje fall.

Ny dag, Ny morgon skulle jag vilja skriva, men icke. Klockan är ju snart 1. Vore trevligt att komma upp tidigt någon dag, nu för tiden blir mina dagar så korta. Iförsig gick jag ju faktist upp strax innan 10 så det är väl inte heeelt fy skam. Men det mysigaste är ju att kliva upp vid 6-7 när det är sådär ruskigt mörkt ute, gärna mitt i vintern så att man inte vill kliva ur täcket för att det är så kallt utanför, men man måste, så man kliver i ett par gosiga tofflor och en fleecemorgonrock, sätter sig vid köksbordet, dricker te och vill helst av allt avlida. Mmmm.

Hur som helst. Ska snart bege mig iväg till handen för att möta min syster. Jag ska bland annat växla in alla mina pengar så att jag kan handla på kortet inne i london. I london. Imorgon är vi där. Underbart.

080820

Känner att det råder världsklass på mina rubriker, men så är det, jag har faktist ingen fantasi längre, om jag ens någonsin haft.

Kom nyss hem från heron, har varit med nicen på bio. Vi såg "what happens in vegas" (andra gången, men hellre se en bra film 2 ggr? :D) det var iallafall trevligt. Jag började dock med att hälla ut mina popcorn över oss, likaså alla olika krydd-smaker jag öst på. Har ni sett det att det finns såna? Popcornsmaker, det fanns smörsmak, sourcream & onion, vitlök och parmesan, barbeque och så kanske nån mer. Ruskigt gott, dock överkonsumerade jag det hela vilket ledde till värsta grill-popcornen i bottnen, galet mycket salt. Hur som helst.
Vi var även förbi mcdonken, twice, och köpte kaffe kool. Gott. Japp.

Nu ska jag sova, först ska jag nog se lite vänner, oc eller grey's. Har inte bestämt mig för vad ännu.
Imorgon är det packa till london som gäller, även stallet och träna hade jag tänkt hinna med.
Sov btw till halv 2 idag. Det är illa, men vad ska man göra? Lov lite till, sen ska jag vrida tillbaks dygnet. Jag ska.

(nu hann det bli den 21:a tillochmed. Skriver man då tiden det var när man skrev inlägget eller tiden som blivit när man är klar? aja kör på det först nämnda.)

08.08.19

Jomen tja. Dagen har flytit på som den skulle, sov först och främst till klockan kvart i 12 (men det känns okej för jag sov så jäkla skönt!) åkte till gymmet, körde på hyffsat hårt, mötte mathias i vh och fikade, latte, brownie och munk (jag var värd det, inga skuldkänslor här inte), solade, och here i am. Ska om cirka en timme cykla till ridningen med malin, det ska bli skoj, har ridit en gång på hela sommaren liksom.

Imorgon ska jag få träffa min favorit denice, trevligt som alltid ska det bli. Får se vad vi hittar på!
Måste hinna börja packa till england också, dock ska jag ju inte ha med mig så mycket. (DESTO MER ska jag få med mig hem..) :D

tjing tjing, dagens låt is......

Swingfly - singing that melody



21.24

Kom nyss hem från gymmet.. body pump blev det! Länge sedan sist, men nu föreslog jag att vi skulle köra en gång i veckan, dock var inte sara lika på, mer typ "aldrig mer". Jaja. hon ändrar sig nog när hon vilat upp sig :)

Mina planer för imorgon ser ut såhär:
• börja packa till london
• träna
• fika med mathias
• ridningen på turk börjar!

Jao. Sista veckorna av sommarlovet kvar, vecka 36 börjar allvaret... jobbandet. Dock vill jag hellre gå i skolan. Borde kanske redan nu fundera på vad jag ska söka till nästa år, annars kommer jag nog aldrig komma på vad jag vill göra.
Varför ska det finnas så mycket att välja på?

08.08.18

Sitter här med liten svullen mage, har nämligen precis ätit en mycket god och mättande frukost, nämligen gröt och ägg. Ska alldeles strax cykla till stallet och träffa på kära natalie, det ska bli trevligt. Tyvärr går mina älsklingar på södertäljevägen nu mera, så jag kan inte pussa på dom lika ofta. Men kanske, kanske, vill sara köra förbi där någon dag!
Ikväll hade vi tänkt köra body-pump, det ska bli jobbigt och skoj. Nu ska jag börja träna ordentligt så det så :)


skolpigg

Imorgon börjar syster gymnasiet. Sara börjar högskolan.
Jag har fortfarande inte fattat att jag inte ska gå i skolan i höst. Jag vill nog ändå göra det, jag tycker om när andra säger åt mig vad jag ska göra och jag är för lat för att ta eget ansvar. buuuuuh. Imorgon ska jag iallafall börja springa. Sen ska jag ladda inför london. Jag är taggad!

idag favoriter;
Ne-Yo - Closer
Weezer - Pork and beans
Håkan Hellström - Kär i en ängel

with details

Jag brukar inte vara jätte bra på att sammanfatta händelser, eller saker jag gjort, jag brukar liksom inte gå in på detaljer, vilket egentligen är ganska tråkigt. Jag läste nämligen ett gammalt inlägg skrivet av moj, där jag skrivit typ "igår hade vi såååå roligt men jag orkar inte förklara här". Hmmm. Icke roligt för er mina kära vänner och icke roligt för mig själv heller såhär i efterhand, då jag inte minns ett skit av vad som var såååå roligt den där gången.
Jag tänkte bli bättre.

Igår började jag och sara dagen med att träna, sedan åkte jag till farsta, och näst sist till saras födelsedagsfirande. Vi åt massor med goda pajer och sallad, kladdkaka och det var mucho gott! Sedan gjorde vi oss iordning för att åka till dennis som också fyllt år som sara slog ihop sin firande med. Vi hade mucho trevligt under kvällen! Då vi saknade kortlek gick jag och lovisa på jakt några gator längre bort, fann ett hus vi tyckte lät trevligt från utsidan och frågade om en william bodde där och att vi letade kortlek. (dom hade ingen william, däremot en willy? men kortlek hade dom iaf. tack snälla tant!) vi spelade ett något oseriöst ölspel, dock prövade vi aldrig på sara och emmas austraeliska vis. Timmarna gick snabbt och framåt senare blev några arga, några blev kära och några mådde dåligt. Dock klarade jag mig prima, dock hamnade jag på nåt vänster mellan de kära, icke okej!
Jag och lovisa begav oss hemåt, fann en cykel, hann precis med bussen. Väl på bussen träffade en väldigt synsk människa som förstod att jag bodde på gnejsvägen när jag sa mellan vh och tungelsta. ahh! Han hade tydligen varit där många gånger i tidigare år och han sa att det inte var ofta som hade inte fick frukost på sängen när han var där. (kanske inte på sängen, men något med bjuden+frukost). Väl hemma åt jag och lollo lite pirog för att sedan somna så sött.

luddigt, jao. kanske ska jag skriva en bok,
'thenise 18 år (?)'
näe, men jag kan nog inte få det att låta mer sofistikerat än så här.


det är så jag säger det

Skulle egentligen sova, men det blir ju aldrig riktigt så som man planerat. Fastnade här; och jag måste säga att det nästan är alldeles för bra. Så äkta och så på riktigt. Ungefär som på so you think you can dance - allt ser så galet enkelt ut. Och fast än att det är så mycket mer, blir det ändå så lätt att förstå.

dags att sova?

ingen vanlig dag, saras födelsedag!

Jag har tänkt på det där med i början av varje inlägg, ska man skriva hej? Ibland kanske jag slår till med det, för trevlighetens skull liksom, men ändå? Det låter lite halv nördigt tycker jag. Lite som ett brev, det är ungefär som ett brev iförsig. Först skriver man hej, kanske berättar hur man mår idag, berättar lite om sin dag och vissa är så trevliga att dom ställer frågor. Så trevlig är inte jag. Inte idag. Inte ofta. Jag är nog lite för ego, berättar bara om mig själv! Dock känns det ännu mer nördigt att skriva frågor, som ingen svarar på? hum hum.

Iallafall, först och främst kanske till och med eftersom att hon är min bästa vän (dock tror jag inte ens att hon läser min blogg den fjollan) GRATTIS TILL SARA 20 ÅR. Shit, 20 år, det är så jäkla vuxet!!! Ändå är vi inte ett dugg vuxna. Undra när man känner sig vuxen? Om man gör det nån gång? Jag tror mest att man känner att de som är äldre än en själv är vuxna. Undra om det alltid kommer vara så? Isåfall, kommer jag aldrig KÄNNA mig vuxen?
(observera min frågetecken... jag frågar frågor till mig själv! det känns lättare att skriva då. faktist)

Imorgon ska jag träna. Nu ska jag komma igång. Iförsig har jag varit ganska okej igång hela sommaren, men nu ska jag komma igång på riktigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha det bra. PUSS OCH KRAM /denise.

haha, inte okej!!

















detta är en rubrik

Nu är jag inne i värsta blogg-fasen, det var länge sedan. Jag kanske tar igen alla dagar jag inte bloggat?
Jag har ont i halsen och känner mig allmänt förkyld, man känner verkligen att äckliga hösten inte längre is near, it's here. bööööh. Hur som helst, snart ska jag ta mig till stallet, funtar på om jag ska vara duktig och gå eller om jag ska ta cykeln?
Ikväll ska jag träffa kit med flera för lite mys i nån park. Det ska tydligen inte regna men just nu känns det som att det väldigt mycket ska det.

en vecka tills london, om jag längtar...


en sån där lischta

Snott någons mobiltelefon? nej. men min blev dock stulen av två fjortisar. typ.
Varit medvetslös? ja, sådär snabbt och kort vid min hjärnskakning
Hånglat med nån riktigt ful? nje. inte riktigt ful :)
Hånglat med fler än 50 personer? nej
Gjort nåt riktigt dumt? specificera riktigt dumt?
Gjort nåt du verkligen ångrar? jag ångrar mycket, men små detaljer dock.
Varit full i skolan? höhö. berga. Yes.
Blivit portad från en krog? nja portad och portad jag kom aldrig in
Varit otrogen? nej
Varit full på julafton? näe inte julafton
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? ja
Önskat att du var det motsatta könet? ibland lite oseriöst sådär :D
Varit gravid? nej
Fått barn? inte det heller
Överdoserat? nej, inte doserat överhuvudtaget. lite mycket energidryck ibland då och då kanske :)
Åkt ambulans? nej. skulle vilja! (ej dö)
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? nej. dock andra skumma grejer.. haha
Fått din mamma att gråta? säkert
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? nej
Slagit någon blodig? nej :)
Skämts över dina föräldrar? någon gång, ej ofta
Skämts över din bästa kompis? nej?
Skämts över dig själv? jaaaa
Ätit från en papperskorg? isåfall nåt jag råkat slänga
 
Senaste personer som..
Sov i din säng: hmm... jossan?
Såg dig gråta: kit! med flera.
Fick dig att gråta: haha. ja. allt och ingenting.
Du delade en drink med: malin och jag delade lite kaffe
Du gick på bio med: familjen
Du gick på stan med: länge sen sist...! mikaela tror jag
Skällde på dig? min käre far
Skickade ett e-mail till dig: passagen nåt.

Har du någonsin...
 
sagt Jag Älskar Dig och menat det: ja.
Bråkat med ditt husdjur: litegranna ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: lite smågrejer, alldagliga saker som händer ofta.

Extra stuff...
Tar du droger: nej
Dricker du: det låter så, allvarligt, men ja.
Vad är du mest rädd för: att dö och att de i min närhet ska dö
Vilka kläder sover du i: trosor och ibland linne
Vart vill du gifta dig: nånstanns fint. sådär drömlikt
Vem hatar du verkligen: ingen, verkligen.
Varit kär: nja. vet inte. trott att jag var
Kör du bil: övningskör än så länge
Har du ett jobb: ja
Gillar du att ha folk omkring dig: ja! fast jag gillar ensamhet också!
Är du ett hälsofreak: nej, men vill vara.
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? näe. inte kär!
Är du ensam nu? inte hemma?
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: många. vill säga nån men kommer inte på!
Vill du ha barn: ja, kanske i 30+ åldern

Favorit...

Rum i huset: mitt
Typ av musik: väldigt blandat, i princip allt i nån skön blandning!

De senaste 48 timmarna, har du...
Gråtit? nja mer än 48 timmar sen i think
Köpt någonting? ja. idag!
Varit sjuk? förkyld
Sjungit? självklart
Sagt Jag Älskar Dig? nej
Velat säga till några att du älskar dem? näe?
Träffat någon ny? nej
Saknat någon? ja
Kramat någon? ja
Kysst någon? nej

Senaste..

Låt du hörde: life is wonderful - jason mraz
Film du såg: sherdil. dock ej hela :D
Drink du köpte: minns icke
Sak du stal: ehm.. en latte. sa att det var kaffe! :)
Mat du åt: ris och köttfärsgrejs

Random questions...
Festivaler i sommar? nej
Din frisyr? uppklippt, lugg lite halv långt.
Fulaste kändisen? vill jag inte säga :)
Snyggaste kändisen? det finns så många.
Vad vill du bli? om jag visste det
Planer för idag? nu äre kväll.
Favoritdjur? häst

Har du..
Digitalkamera?
familjens
Telefon på rummet? ja funkar dock ej
 Egen dator? ja
 Könssjukdom? nej
 Djur? kanin
Bra kompisar? jaaaa

080813

Nu har jag just precis ätit, de var gott. Jag är typ hungrig dygnet runt och det är sjukt jobbigt! Måste komma in i bätte rutiner känner jag, och jag ska börja spirnga. Så det så.
I handen hittade vi present till sara som vi skulle, mucho bra! Jag shoppade även litegranna, en brun kortärmad kofta med knappar (som egentligen ska sitta bak men det kändes fel) och örhängen. Jag tog även bort (tog bort låter crazy men, typ så ja) mina naglar. Det känns bättre än vad jag trodde! Inte alls överdrivet mycket att fingrarna gått av! (=positivt)

Haha, hamnade på nåt sätt inne på bloggportalen och de mest sökta bloggtermerna just nu är; sexnovell, sexblogg, carolina gynning, blondinbella, sex, kissie, linda rosing och 080808. Komiskt? :D

Nu ska jag upp och se efter om mina kära mor kan sjutsa mig till stallet så jag kan fodra kväll.
Sen ska jag och nessla vara hurtiga och gå hem!


vill ha: ny mobil!

Onsdag. Känns som att just denna vecka går sakta. Vädret är inte det roligaste, nu känns det inte ens längre som sommar. Jag har helt gett upp det där med att sola, trots att det ibland ser riktigt soligt ut.
Om sisådär 20 minuter ska jag bege mig till handen med min vän malin. Först ska jag ta bort mina naglar (yeeh) och det ska bli skönt. Det tog typ 5 minuter att få på mig ena öränget, och nu har jag ändå vant mig liksom. Sen ska vi leta present till saris som fyller 20 på fredag.
Drygt en vecka kvar till london! Längtar galet mycket, uch och fy vad jag ska shoppa!

Nu ska jag dricka upp mitt te, packa min väska och sen vandra till the bus.
KISS KISS

<3


my day

i am very tired.

idag har jag haft en näst intill fullspäckad dag.
först solade jag. sedan tränade jag. sedan klippte jag mig. sedan jobbade jag. till halv 9, det var segt. sen blev det visst inget maria, hum hum, gick över till sara och åt middag. det var trevlans. kom nyss därifrån. snart ska jag sova. först ska jag lyssna på musik!

puss puss

lallaaala

Dagen började vid halv 7 då klockan ringde, dock missade jag det helt, men vaknade när jossan väckte mig vid 7. Då checkade vi datan för att kolla så att saras flyg inte var försenat. dock hittade vi aldrig flyget, men det gick bra ändå.
Vi var vid arlanda 09.15 och jag hade så ont i magen att jag trodde att jag skulle svimma vissa stunder. Vet ej om det var bara nervositet? Vid typ 10.10 kommer dom, då blev det gråtkalas!
Sen hem igen, åkte till sara och fikade där hela dagen. Var även förbi hästarna och stallet.

Fick reda på att jag ska jobba imorrn, hela dagen. Minns ingenting helt ärligt, jag är sjukt nervös. Men aja. borde faktist inte vara det, dom vet ju att jag bara jobbat 2 gånger tidigare, och det var typ 2 månader sen. Har iaf fixat en fusklapp till frukt koderna. resten får firra sig själv.

Sara är iaf hemma och det är jag mycket glad över :)
Imorrn efter jag jobbat ska jag till maria och co, det ska bli trevligt hoppas jag. På morgonen ska jag klippa mig. Hoppas verkligen inte att det skiter sig, för då måste jag stå på ica hela dagen i världens sepe frilla.

grattis till katrin vår gulleplutt som fyller 19 idag!

time for.....

Nämn något som gjorde dig glad igår: min vän josefine. och tjuvtittat.se
Vad gjorde du kl 08 imorse: snoozade
Vad gjorde du för 15 min sedan: lyssnade på jason mraz - mr curiosity
Det sista du sa högt: "är du hemma nu"
Det senaste någon sa till dig: "ja"
Vad har du druckit idag: te och cola light
Vad var det senaste du åt: en daim
Vad var det senaste du köpte: ridstrumpor
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: regnigt och äckligt
Godaste glassmaken: choklad! speciellt ben & jerry, chocolate theraphy (who's gone?!!)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, kanske inte jätte djup kärlek men sådär lite halft.
Sover du tungt: ibland
Drömmer du mardrömmar: inte så jätte ofta
Trivs du med ditt jobb: ja, för hästarna gör mig alltid glad.
Favoritklädsel: leggins. hata jeans.
Favoritlåt just nu: forever, chris brown. fortfarande
Vad ser du om du tittar till höger: min fåtölj
Vad gör dig glad just nu: min bästa sara kommer hem imorgon
Vad ska du göra härnäst: duscha
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: rätt okej
Favoritgodis: choklad och surt
Kläder just nu: tshirt och mjukisbyxor
Sommarplaner: inte mycket. england 22 aug!
Hur många kuddar sover du med: 3
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: natt
Vad är viktigast för dig: glädje
Är du kittlig: nope
Snarkar du: yep. kanske lite
Stjärntecken: skytten
Äckligaste insekten: typ alla.
Stökigt eller välstädat: helst städat men jag har förmåga att stöka ner rejält.
Längtar du mest efter just nu: värme, pengar i överflöd och skratta tills jag får ont i magen.

imorgon

Imorgon, onsdag den 6 augusti.
Dagen vi alla väntat på och nu är den kommen. IMORGON!
Jag säger bara aaaaaaaahh. dagen är efterlängtad.

imorgon är vi fulländande.


                                                                         joss, bilden ville vara här också :)

för mycket grått

Nej, det här med att blogga känns faktist inte lika hippt längre. Det känns som att jag egentligen skulle kunna skriva hur mycket som helst, om allt och inget, men när jag väl försöker är det något som gör att jag inte kan hitta på en enda mening. Vilket k'änns lite halv illa, då mina inlägg inte är särkskilt djupa.

iallfall. i övermorgon kommer min andra hälft hem och det är underbart!
annars är det inte mycket särskilt jag orkar skriva om, så ha det great där på andra sidan.
NU ska jag titta på las vegas, här får ni en liten bild på lovely danny man.


bättre kan det inte bli.


5

okej. lite mycket ola på senaste, men detta är det sista.
ola + skånskan i ett, fiiiiiiint.