when i see you i really see you upside down, but my brain knows better, it picks you up and turns you around

solen skiner och sådär så jag borde vara helnöjd egentligen, och jag ska bli det snart efter att jag gnällt litegranna.. MIN MOBIL fungerar inte alls längre. den är heldöd! så jelva värdelöst. min senaste räkning låg på 1200(!) för att skitnördarna på tele2 tydligen drar dubbelt första gången. likzåm why? värdelöst! hade värsta planen på att åka till markus ikväll men kom på att jag börjar jobba 8 imorrn och då måste jag gå upp typ 5 om jag ska åka därifrån. VÄRDELÖST.

nu ska jag plocka undan all disk som fyllt hela diskbänken, inte alls världelöst,
sen ska jag till stallet tror jag, behöver pussa på hästarna.

pussheeeejs


kom sommarnätter under stjärnor, kom

hej hej hallå!
jag trodde våren skulle komma idag ju, har vart helt inställd på det i ungefär en månad, och vad nu likzåm? MOLN. icke ok. trodde jag kunde lita på min seriösa källa.
annars då, april snart och jag menar då lär det ju åtminstonde va vår, APRIL ni vet. det är vår. det är ju påskfjädrar! det är värme. och kycklingar, inte överlever dom i snön.

aja.

skulle egentligen kommit igång med gymmandet denna vecka men det sket sig. varför? :( jag är oerhört otaggad! måste se till att malin blir frisk så att hon kan dra med mig dit. min ekonomi uppskattar icke räkningar av saker jag inte utnyttjar. jag menar allt annat jag köper använder jag ju, äter upp eller har på mig, vare sig det egentligen är behövliga saker eller inte. som mina skor! har jag berättat för bloggen om mina skor? superfina, nivet bruna converse i skinn, (säger man skinn? gillar inte det ordet) sen är dom sådär platta i sulan. och först så var dom för små, men jag har nu töjt ut dom! sjukt lyckat alltså. ni undrar säker varför i hela världen jag köpte för små skor, men det var bara därför att dom bara finns upp till strl 40,5 (värdelöst) och jag verkligen VILLE ha. och tänk att det firrade sig tillslut. <3

nej nu ska jag göra nåt vettigt innan det är dags att bege sig till stallet. (har planerat att jag inom kort ska börja cykla dit, måste bara se till att cykeln är i befintligt skick först)

pusshejs!


jag tänkte sjunga nåt för dig igen, men när jag blir för full för att sjunga kan vi promenera hem i GBG-regn

hej mina huslä!
humöret är tipp-topp och jag lovar er att det har 60% med solen att göra. älskaren! liksom åh. denise känner att våren faktiskt kanske kommer komma till vårt land sverige i år iallafall. UNDER-BART.
helgen har varit riktigt rolig trots jobb både lördag och söndag, i fredags fyllde gulligaste malin år så det blidde middag här hemma för att sen åka in till stan. det var trevligt trevligt.
bilder tagna av johanna.

       

nu måste jag städa lite sen ska jag åka ut till stallet, först lite pussande på min sunshine, sen fixa hästarna och ha ridskolan. och så lite fika såklart eftersom att det är måndag. och ikväll ska jag träffa gulle-markus! wi.

puss!


dom måste lära sig gå, det är vad folk säger när det är vi två

jag vet att jag är sämst på att uppdatera.
så här får ni lite, väldigt lite, rätt pyttelite faktiskt, utav januari februari och mars i bilder.
hur trevligt är inte det? vavava?



hehe. TANKEN som räknas.


hör du sången dom spelar på radion? varje ord verkar handla om dig, hur du knackade på mitt i sommarn...

alltså GE MIG SOMMAR!
behöver få ut min frustration någonstanns........
shiiiiiit! jag dör, bokstavligt talat d-ö-r inombords av detta väder.
trots att jag inte varit ute på snart en vecka så mår jag så dåligt så fort jag tänker på det.
tänker på snön. det känns som att världen kommer att dö, gå under. som att snön kommer förstöra vårt sverige, att det kommer bli alldeles russin-aktikt ni vet, som när man badat för länge?
det vill jag ju inte! jag vill ha vår. jag vill se en liten tussilago, ett första litet tecken på att vi överlevt denna jävla russin-tid. ge oss! snälla. solguden! smält allt det vita, gör det fort.

sen är jag nöjd

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

så trött på vädret. trots att jag legat inomhus sen i fredags. but still. det är maaaaars ffs! smält.
sen är jag lite trött på att vara sjuk också. fast det är på bättringsvägen, har levt på värk-tabletter då det känts som att jag varit nära-döden, men idag har jag klarat mig utan en anda. och det är ju riktigt positivt.

sen är jag hemskt sällskapssjuk också. jag älskar egentligen att vara ensam, men när jag är sjuk vill jag att någon ska klappa mig på huvudet 24/7.

i mitt allra sjukaste tillstånd i söndags eftermiddag så kom min kära mor och far hem med en gitarr till mig :D jag blev GLAD. nu måste jag bara, som inte kan någonting, försöka lära mig. men det ska nog bli bra alltså.

<3