väldigt två noll noll åtta

remember, news för 2008.
fråga inte hur jag mår - läs i min blogg. daahh. ^^ (fjortisstreck)


går var jag med jossi och malin och det var trevlans. jag käkade upp hela min ben&jerry, chunky monkey. den var god. sen tittade vi på one tree hill. och pratade med saris gjorde jag med!
jag har sjukligt ont i huvudet, och det är ovanligt, för jag har aldrig ont i huvudet.
var i handen med mammi idag, men jag orkade verkligen inte köpa något. det var störigt mycket folk, mitt hår blev elektriskt och det var jobbigt att ta av sig alla kläder för att prova. kom på att något ypperligt bra vore ett shoppingrum, stort, med allt. alla kläder ska ha provdockor i min storlek, så jag ser alla kläder, på mig. sen kan jag bara köpa allt jag vill ha, och slippa prova.
det vore något.

nu ska jag gå upp och göra te. ikväll ska vi till ida som fyllt år!
BYE,/ denise

(haha j+m fattar ni rubriken? JAG ÄR MEST ROLIGAST:)

jomen visst

yyyyyyyyeeaaaaah jag är typ aptrött, skulle skriva något men jag orkar inte.


one tree hill

image152
<3

om det finns så mycket mer

Oj vad denise skriver i sin blogg idag, tänker ni, och det är för att jag har en ta det lugnt dag. Egentligen ska jag väl inte ligga här, jag ska väl mer dricka te, titta på one tree hill och bada. (men det ska jag göra senare) nu ska jag göra en lista.

Vilka är ditt favoritpar skor? Svår fråga. Jag gillar nog alla mina skor på olika sätt.

Vad gör du? Svarar på frågor i en lista som just började kännas fånig

Har du lugg? Nej det har jag inte.

Gillar du sport? Näe jag gör nog inte det. Vissa sporter kanske, men egentligen inte. Jag gillar att spela badminton, räknas det? Det skulle jag kunna tänka mig att göra proficionellt(?) haha

Vill du ha barn? Jo det tror jag, dock inte förens när jag är runt 30.

Vilka språk kan du? Svenska, engelska. tyska kan jag nog inte egentligen.

Borde man röka på pubar? Näe inte alls.

Är du stolt över ditt liv? Ibland, eller jo det är jag väl. Vissa saker är jag alltid stolt över, och vissa kanske är lite halvt icke mysiga.

Vilken låt lyssnade du på senast? The freshmen med the verve.

Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? Något varmt ställe, med strand sol och pool.

Har du ngt djur? Vi har Bamse, kanin.

Har du ngr trummor?
Nej´, och det vill jag inte ha heller. däremot skulle jag inte tacka nej till en boxningsäck. (likhet?)

Tittar du mkt på tv? Nån timme varje dag, kanske oftare.

Har du varit med i lokaltidningen? Hmm. Näe?

Vad kostar det du har på dig? 500 kanske plus minus

Vilken färg har dina väggar? Vita och rosa

Vad gör du när du inte kan sova? Oftast ligger jag och bara försöker.

Har du duschat idag? Jepp

Vad gör du om ett år? Vet inte. Jag vet verkligen inte.

Brukar du läsa horoskop, isf brukar de stämma? Ja, och på något sätt lyckas jag få dom att stämma. bara för att jag klurar i minsta detalj.

Brukar du svära mkt? Ibland, men inte överdrivet skulle jag påstå,

Bästa fikat? Caffe latte och morotskaka

Det dyraste du äger? Bra fråga. min snowboard kanske? men den var kanske inte så dyr. räknas öh mobilen?

Favoritpålägg? leverpastej och gurka, tror jag

Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Svarta

Vad lyssnar du på just nu? Ingenting.

Vad åt du senast? ett choklad-påsk-ägg

Hårfärg? Brunett

Favoritmånad? Juli och december

Favoritdag? Fredag

Choklad eller vanilj? Choklad.

Vad har du för färg på tandborsten? eltandborsten är blåvit, den andra är gulsilvrig.


för en lång lång tid


tillbaka till min vän

Äntligen hemma. Det kändes verkligen riktigt mysigt att komma hem, och för en gång skull riktigt uppskattade jag min säng. Jobba och bo på berga i fem dagar har varit mycket ansträngande, men även lite lärorikt (det lärorika hade inte att göra med berga) bland annat har jag blivit ett fan av p3, och jag menar - det är ju alltid något. Sedan har jag läst rätt mycket illusterad vetenskap, vilket visade sig vara en väldigt lärorik och även intressant tidning. Förutom att jobba i stallet, vilket vi gjorde mestadels (och det var tungt) bakade vi chokladbollar och äppelpaj. Vi sov även middag ca 2 timmar varje dag, och det var behövligt. Sen blev det ju vinter också, och det var rätt bra på vissa sätt, hästarna blev ju då inte så leriga (yeah).
IALLAFALL, till den viktigaste punkten, idag. Jag har nämligen varit och skrivit teoriprovet igen, och jag klarade det med mina 61 poäng - jag känner mig rätt stolt. Så det här ska jag leva på ett tag.
Snart är det bara en månad kvar av skolan, shit shit. Slutet närmar sig och jag vet inte vad jag ska göra sen. Jag få ta och klura på det, men nu har jag iaf klarat teorin, så no more plugga körkortsteori. Weho!

<3

jag som trodde det var över

Snart back to berga.
Jag och beckis ska jobba där fredag till tisdag. visserligen ska vi jobba, och få pengar, så det är nästan värt det. och jag trodde jag sovit min sista sömn där, men så blev icke fallet.
Sedan har vi iaf lov, det ska bli väldigt skönt. sedan en vecka projektarbete - också skönt. då hinner vi säkert börja känna oss lite normala, innan vi ska tillbaka till skolan igen. Men sen är det inte mycket kvar, det är det faktist inte! Måste sälja mina studentbiljetter också, så du som sagt att du ska köpa måste betala! och kanske är en av mina få läsare någon jag inte vet om, kanske någon som hemskt gärna skulle vilja gå på bergas skiva, säg till. DU är så välkommen, bara du ger mig pengar.

nepp nu ska jag packa vidare.
att det alltid ska vara så svårt att packa?


bara vad jag vill

Varför ska vissa saker vara så svårt? det känns som att jag vill en sak, men gör tvärt emot, hela tiden. just då tänker jag inte på det, bara innan och efter.
Just nu ligger jag så sjukt obekvämt att jag undrar om jag någonsin kommer kunna räta ut min nacke igen. ahhj. jag vill åka utomlands, jag vill verkligen det. Jag vill komma till något varmt ställe, för visst, visst känns allting så mycket lättare när det är varmt? det är konstigt, egentligen. Men det är så det känns.
Jag vill åtminstonde göra någonting, spola framåt tiden några månader skulle också funka. Jag vill bara ha tagit studenten, och att det ska vara varmt. jag vill springa mellan paraply-skuggorna på stranden för att fötterna bränns. jag vill ligga på en luftmadrass ute i havet, och flyta så långt ut att jag får panik för hajar och snabbt försöker ta mig in mot stranden, utan att ha för mycket ben och armar i vattnet.
Vädret gör mig på dåligt humör. det är blött och kallt. jag vill att det ska vara ljust även på kvällen, och att det ska vara sol. Jag vill slippa slänga mina skor efter att jag busat med sunshine i hagen, för att jag råkade sjunka i leran, några gånger för mycket.
Jag tyckte att tiden gick så fort nyss, nu går den skitsakta. jag vill snabbspola, förbi allt, och där någonstanns på vägen ska jag göra klart mitt projektarbete, också.

honeypie...

image151
...i ett nötskal :D

miss secret agent

tjoho, har just tittat på gossip girl, och måste påpeka att chuck och blair passar allra bäst ihop! nate kan ju bli tillsammans med jenny, sen är alla nöjda.
idag har jag varit i skolan, tränat (spanat på snyggo) och ridit. red lisa och det gick väl inte så överdrivet bra. men så är det ibland. imorgon har vi jobba hemma dag, det är nice! ska träna först, kanske vid 9? sen har jag hela dagen på mig att plugga. och sova. det blir great.
Nu ska jag titta på miss secret agent :) BYES

älska låten. älska videon.


tv nörderi

nemen hejsan.
nu sitter jag här (behöver jag nämna att jag sitter i sängen?) och spanade just in veckans schema. kvart i 10 börjar jag tydligen imorgon. på onsdag ska vi få fika :) undra om eva vill göda upp oss, så att hon ser ännu mindre ut?
Idag körde jag och beckis halkan (eller vi fick inte ens köra tillsammans, inte ens vara i samma grupp) och det var sjukt roligt! dock fick jag inte volta, det hade jag velat.
btw har jag redan tröttnat på min bettskena.. det smakar äckligt mycket plast och den känns liksom stor och klumpig att ha i munnen. på morgonen när jag vaknar känns munnen helt stel.. + att jag dreglar ännu mer nu!

är fortfarande arg för att jag missade one tree hill.
imorrn är det gossip girl.
jobbigt att hänga med i alla svängar, det finns något varje dag. förutom att det inte var csi new york längre, bara vanliga csi idag, och det är ej lika bra! och på torsdag är det seriekrock mellan private practice och criminal minds.. aj aj. och på onsdagar grey's anatomy och top model. fast jag överlever utan top model.
nu låter jag riktigt tv-nördig, men det är cirka bara klockan 21 varje dag som jag är besatt. annars är det rätt lugnt. nu ska jag sova. BYE

here i am

Sitter i sängen (bärbar data is great!) och tittar på wallander. det är även cold case och hide and seek på tv, men det vågar jag inte titta på ensam. wallander funkar, det var inte allt för skrämmande idag.
Denna dag sov jag först till sisådär halv 10, segade lite, körde sedan till handen med mammi, tittade i affärer, köpte en tröja, käkade sallad (mkt god, ät där! utanför bikbok) körde hem, åkte till gymmet med mikaela, gick till stallet och fixade kväll.
Imorgon ska jag och beckis iväg till gillinge och köra halkan ;D
åh just det, missade one tree hill idag!! helt nya avsnitt säsång 5! hur skulle man veta när 5an inte ens kan göra lite reklam! får försöka få igång timern på videon så att jag kan spela in reprisen imorrn.

nu ska jag sova.
good night

like a feeling

Bada fick jag inte, för vi skulle äta. Ben & Jerry fick jag inte, för mikaela hade redan köpt en till sig själv. (men jag fick nästan halva, chocolate teraphy, så jag blev glad)
sen blev jag glad av björn, han blir man glad av. sedan ringde min favis nicen, då blir man också glad!
nu ligger jag i sängen i en ruskigt obekväm ställning, icke mysigt. man skulle han någon fåtölj i bekäm sist, med ett litet databord på, som gjorde det bekvämt. och icke heller gjorde att rumpan somnar. eller att man ligger på mage och får nackspärr.
Nu har min bästa sara varit borta i 1 månad och 2 veckor, och det är mycket. så länge har vi aldirg varit i från varandra sedan vi lärde känna varandra, vid 6 års ålder. men grejen är den att jag tycker fortfarande inte att det känns som att hon är borta. det är som att jag förtränger att hon är borta, och även fast jag kommit på att jag förtränger det, så känns det fortfarande inte. det kan inte vara hälsosamt! visst saknar jag henne, men nästan mer för att jag tycker att jag borde sakna henne.

jag tänkte på somras och östersund idag, det var gosigt jossegoss. (på bild)
jag vill ha sommar. och malin den busungen ska till cypern snart. blä på dig.

image149 























ddu är strösslet på en glass

Jag som är lite halvteknisk sådär, lyckades koppla in den bärbara datan till vårt internet.
känner mig riktigt seg, ska upp och bada snart hade jag tänkt. sedan kanske jag ska dra med mig mikaela till ica och köpa en ben & jerrys, såg några goda smaker imorse som jag måste prova :)
Annars har jag varit väldigt duktig i veckan, tränat varje dag förutom i torsdags. och nu känns det faktist rätt okej att springa, jag som verkligen hatade det förut.
Vi fick våra studentmössor i veckan föresten, det kändes bra. nu är det inte långt kvar, vilket känns helt galen bra. jag är något trött på berga, men mest alla människor som går där. nu har jag ju värsta uppfattningen om i princip varenda en, kanske är dom trevliga (ehj här var vi ironiska). det ska i varje fall bli extremt skönt att sluta.
Ikväll blir det vår favorit björn igen, det ska bli trevlans.

nu ska jag upp och bada, kanske känner jag mig piggare efter det.
BYE

fortfarande skolan

har lektion, ska skriva om folkmord. nu måste jag skriva ut massa papper!
tränade imorse, lite mer än 2 timmar. det är hälso! vi ska med på listan för mest tränade i mars! weho.
har icke något roligt att skiva, GRATTIS till malin! igår gjorde jag btw godaste smoothien jag nånsin gjort. den var god! BYE nu kommer eva!


skolan

Min käre dator hemma har sagt upp sig helt. tyvärr. nu sitter jag i skolan, ska skriva om IMF, internationella valutafonden. snart har vi lunch och jag är mycket hungrig, dock har jag ej god mat att förvänta mig. tyvärr.
igår var en mycket anträngande och stressig dag, som först började med att jag tränade. sen for vi till skolan, käkad lunch (ej smakfullt) hade lektioner, tog bussen till tungelsta, köpte det enda smörgåsliknade jag kunde hitta (vilken INTE var en smörgås, typ tacos, lite som chicken burrio på tacobar! fast ej lika god, den var stark) gick till stallet med min tunga väska, hade lektioner och sen fixade kväll. själv eftersom att jossan och a-c var tvungna att åka. vet ej varför det tog sån tid, men alla hästar skulle in och det var mycket rörigt, så jag var hemma typ halv 10. det var segt. så käkade jag middag, sen tittade jag och miks på one tree hill. sen sov jag :)

så det så! nu ska jag logga ut och gå upp och äta snart.
BYE


solen mitt i natten

lyssnar på jimmy jansson. just nu lyssnar jag på amanda, vild låt säger jag bara!
idag har jag tränat, flitigt som få, och köpt present till mikaela som fyller år imorgon. igår bokade jag och beckis tid till halkan också, det är bra. 17 mars tror jag vi ska köra.
sitter och kämpar med teorifråge-spelet också, det var lite svårt.
nu lyssnar jag på the worrying kind, förstår inte hur det kunde gå så dåligt för dom. den var ju något extra bra, alla andra låtar är ju sjukt dåliga.
btw har något mkt dåligt hänt med vår data, i guess den har en jädra massa virus? snart dör den nog. plus att tangeterna blivit helt sepe, man måste trycka skithårt för att det ska bli nån bokstav!

näe nu ska jag gå uppåt! byebye


mr curiosity

sitter here och lyssnar på mr curiosity med jason mraz, gulligull låt.
egentligen skulle jag kunna ha en youtube blogg där jag bara stoppar in massa videosar. det vore mer nice faktist! idag har jag tränat, pluggat och haft lektion. en tjej i lektionen innan (ej jag som hade den som tur var) ramlade av - och bröt armen! den var verkligen av, såg typ av scary ut. hästarna har blivit sjukt vilda, nu var det chiffon som sparkade mot benjamin så att han hoppade iväg, vilket det lilla barnet ej var ritkigt beredd på. plus att skorpan var helt galen i måndags, och ni vet det icke, men skorpan var en gång i tiden snäll.

igår, tjejen på tåget som sa "fröken" hela tiden, hon och hennes två vänner satt och pratade, och jag som inte hade mycket annat för mig satt och lyssnade på dom hela vägen. detta var riktiga pluggisar upptäckte jag, dom hade väldigt bra betyg, trodde stenhårt på att de skulle få 2,0 på högskoleprovet (iaf inom 3 försök) och läste deckare, men såg det ej på tv. (det sista var bara en bonus ni får veta) iaf, de skulle också ta studenten nu till sommaren, och jag skulle berätt vad den ena tjejen skulle göra efter - hon hade verkligen planerat. men om jag inte glömt! öh... först skulle de iaf till japan i 20 veckor, sen skulle de göra något mer??? men hjälp. jag lovar, jag satt där och lyssnade och var verkligen avis på att de visste hela deras framtid, medans jag vet nada. great att minnet slog till just nu. jg som trodde att jag visste.
nu vet ni iaf lite mer om henne. hon hade basker och glasögon btw.

vardagligt problem1, korvigt täcke

irriterande saker:
? tjejen som pratade i högtalar telefon på tåget
? andra tjejen som kallade sin vän "fröken" minst 20 ggr, bara för att vara irriterande
? när det tar typ 7 gånger att försöka logga in på bloggen
? min bettskena, som är helt sepe rent ut sagt, och bara lossnar
? att jag inte kan låta bli att äta enorma mängder pannkakssmet
? att jag har två täcken, båda lika inkompetenta

det perfekta täcket vore:
? tjockt
? dunigt
? lätt
? ej korvigt
? stort
? mjukt

jag har btw kommit på den bästa uppfinningen ever (om den inte redan finns men jag har ej funnit den iaf) nämligen ett täcke, med snöre i varje hörna. sedan matchande påslakan till, med snören och hål, så att man sätter fast täcket i varje hörna, vilket förhindrar det från att korva sig. det vore lovely!

fuling där

sketna blogg (det lät bättre i huvudet) jag funderar på att radera den minst varje gång jag tänker skriva något i den. men något hindrar mig, vet icke vad. visserligen har jag skrivit väldigt många inlägg och det känns liksom sorgligt att bara kasta. jag hatar att slänga saker, jag klarar knappt av att slänga gamla skrivhäften från skolan som jag klottrat massa saker i. (kände just att now is the time, dags att slänga dom)

borde börja med mitt projektarbete känner jag.
snart går vi ut. om typ precis två månader. jag vill ha sommarlov.