det här är vad magen säger om dig, du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig


igår var det myskväll hos amanda och idag så lyssnar vi på
det här

take your time don't live too fast, troubles will come and they will pass

det är helt himla tokigt vad tiden går fort, tänk att det redan är 2011 och att jag snart har pluggat i ett helt år. det känns som att det var nyligen som jag gick och funderade på vad i hela världen jag skulle välja och nu har snart hela två terminer passerat. 2009 känns ibland som igår fastän att det är så himla länge sen, jag menar ungefär 550 dagar till och med. för ett precis ett år sen stod sara och jag på hornstull strand och dansade till markus krunegård och för dubbelt så länge sen bar vi gula tröjor på jobbet för att vi gjorde reklam för icas sänkning av hundratals varor och jag lyssnade mycket på denna låt.

det känns som igår, allting

jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals


there's a distance to her voice over the phone and that's because she stands alone, while i'm still sitting here








när alla clownerna har gått från jobben så visslar fåglarna i träden, det finns ingen poäng i att vara fri längre

hej hej hej, redan onsdag och snart är det maj till och med, himla fort det går. så länge solen skiner är jag jätte nöjd med det mesta! dagen började hos markus sen åkte jag hem för att plugga i sooolen och det är det jag har pysslat med tills nu. inklusive en trevlig promenad med sammy. nu när jag läst ut den ena boken ska jag inta nästa, nämligen ingen mindre än svinalängorna. ganska spännande med sån litteratur, känns lite enklare då.
ps. håkans spelning i måndags var fantastisk, precis som hans spelningar brukar vara med andra ord, och ps.2 igår sprang jag hela 45(!) minuter. längsta tid jag sprungit någonsin tror jag och det är ju alltid något.

den lilla staden fick knappt ett farväl, när andra nöjde sig sprang hon iväg

lördagskvällen spenderade jag tillsammans med några söta människor 

vi spelade massor med pepp musik och här är mathias

denise och rebecka var väldigt glada

efter ett antal timmar hoppade vi på tunnelbanan för att bege oss till debaser

för att dricka lite hallonmojito och så dansa såklart

vaknade upp morgonen därpå till finaste vädret och blåaste himlen <3

ville inte tillbringa en sekund till inomhus så jag och markus åkte på cykeltur

vi köpte glass och mumsade sedan i oss dom på en grästopp med härlig utsikt

bra kväll och dag med andra ord, trots hemskhemsk bakishuvudvärk (bilden. heheee)

får jag hoppa över orden om hur vädret kan förändras, får jag kliva indirekt på delen om hur allt skulle kunna ändras?



och så har klockat slagit 7 och nu far jag snart iväg in till staden på lite biomys...


we know it’s everybody’s favourite deep down in the place where music makes you happiest


på en gräsmatta i ett solsken

he went a bit rough on my poetry, said there's no chance in hell this will ever grow to be anything

idag har jag varit väldigt flitig såhär på morgonkvisten, nämligen både varit ute och sprungit i en halvtimme och bakat något slags bröd... visserligen inte bröd utan kanske mer en ägg-kopia av bröd, ganska smaklöst men himla gott med avocado på. nu ska jag köra igång med läsandet av denna veckas litteratur..tjoho!


ser ju faktiskt ut som wienerbröd!


jag tror jag hörde nån längst fram ropa mitt namn och publiken i bakersta raden verkligen hatade mig till hälften av sina hjärtan

en liten vecka kvar, så himla bra det kommer att bli!

vet du vad det är som går och går, lika säkert som hjärtat slår?

igår fyllde sötbecka år så vi var på snaps och jag fick äntligen träffa mina gullesnuttar som ja saknat, så jag drack vin och åt sedan världens största hamburgare, himla gott var det, idag är det söndag och jag börjar jobba om två två timmar och tills dess blir det plugg, tjohej!


dom tappade och jag hittade, dom gick iland och jag flöt iväg



hej hej, har precis ätit frukost bestående av gröt och ägg vilken var himlans gott och jag var så hungrig efter morgonpromenaden. det stod att det var fem grader när jag gick ut vilket jag tog som kallt och klädde på mig lite för mycket som resulterade i en lite väl varm och jobbig promenad. hur som helst skiner solen och det är vi enbart glada för så jag ska ta mitt plugg och kaffe ut på balkongen på direkten. ps. inte samma denise på bilden som just nu, utan bilden är från igår innan jag färgade håret mörkbrunt, alltså är mitt hår väääldigt mörkt nu. bara så ni vet.

see how that light you love now just won't shine, there might just be another star, that's high and far in some other sky




istället för att plugga har jag istället gjort allt för att om inte ens lyckas råka göra det, nämligen färgat håret, köpt en alldeles för dyr (men ack så fin) jacka, lunchat med sara, åkt tunnelbana och gjort alldeles ingenting här hemma. imorgon blir det till att göra en restuppgift för att jag missade seminariet förra veckan, för att sedan påbörja uppsatsen som ska in på måndag. jobbar lördag och söndag så känns som att det kommer att bli en fullproppad helg. på lördag fyller gulle becks år, så då blir det en liten öl-paus, kanske man kan säga.
nu ska jag sova och sen orka upp tiiidigt imorgon.


so now we're dancing through the garden, and what a garden i have made



# we hear it

precis intagit tisdagens frukost som bestod utav grahamsgröt, grapefrukt, kaffe och så en berocca. ingen bild på det tyvärr, var så hungrig så det slank ner ganska så snabbt i magen. var i stallet tidigare under morgonen för att kolla till olivia som haft kolik i natt,  och nu mådde hon mycket bättre som tur var! nu känner jag hur träningsverken i axlar/rygg bubblar ut, tooookigt roligt bodycombat pass igår. var dock lite seg efter helgen som spenderades på två snowboardar i romme med markus. det var dock ett himla väder i form av regn, men väldans roligt ändå. nu ska jag starta igång med pluggandet, en ny delkurs vid namn utsatta grupper i segregerade miljöer är vad jag ska syssla med. sista kursen (8 veckor visserligen) sedan sommarlov!