oh yeah your skin and bones turn into something beautiful


så ung och så lojal och vi sa, vi blir aldrig som dom från stan

nu far jag och mina gullungar ovan till paus bagarstuga för lite läsning.

nu går jag gator genom minnen genom spårvagnars land

taggad pluggiZZzz

wouldn't it be nice to be stuck in the forest like an old rotten tree with no need or wanting

godmorgon. är-så-himla-trött-att-jag-inte-vet-vad-jag-ska-ta-mig-till ungefär. klunkar i mig kaffe lyssnar på träning-spellistan och läser bloggar i ett försök att vakna, går dessvärre bara sådär. dagen kommer jag att spendera läsandes i skolan, analys och metoder i socialt arbete är nya kursens namn, å inteinte är det så att jag piggnar till av det kursnamnet, uh. det bästa är att vi hade en metodkurs i våras vilket gör att det blir åtminstone lite repetition. yey!

well, the sky could be blue i don't mind, without you it's a waste of time

ny vecka med skolstart vilken innebär träning och framförallt rutiner, känns oerhört fint. just nu har jag dock fastnat framför nyfunna wordfeud,  skaffa och invita mig - vill ha fler motståndare. tål att nämnas att markus sitter bredvid och spelar järnet. woop woop!

far inte till stockholm för du blir aldrig mer densamma, in my opinion, om du gör det kom aldrig tillbaka

jobbelijobb hela dagen och det gick fort och effektivt och nu sitter jag och dricker vin och ska alldeles snart fara till staden. jag var där igår också, HIMLA trevligt och knasigt så tänkte att nu kör vi igen! vi hörs <3

du är med mig för det är så lätt men det är inte lätt att vara jag och veta att du är med mig för att jag inte är svår


when we collide we come together, if we don't we'll always be apart

så himlahimla trött och jag har hamnat i något jätte dum omvänd dygnsrytm där jag sitter vaken halva natten och sedan sover bort dagen. är trött och hungrig och mätt på samma gång känner att lite rutiner vore på sin plats fastän för den skull vill jag inte ha höst, inte än inte redan. iförsig är den väl här nu förutom i helgen såklart men då jobbar jag ju så då har det ingen betydelse om det är tjugofyra grader eller tio. mitt huvud dunkar i otakt och jag har lite ångest för att behöva kliva ner och sova då jag är i behov av städa bort damm och jag fullkomligt hatar att sova i damm.

men när du var med mig musiken slutade aldrig

för nu har vi varit tillsammans i hela 547 dagar, ett helt år sex månader och en dag vill säga. dessa 13128 timmar har gått så himla fort och jag kan inte riktigt förstå att jag stått ut i 787680 minuter med knäppa markus. han är visserligen ganska rolig och så men förstå hur länge! igår firade vi med godaste frukosten, fika och bio och idag åt vi också godaste frukosten som ni kan få se senare, hemskt onyttig men vadå, vi känner att vi måste götta oss sista delen av vårt sommarlov <3

jag vaknade en morgon från en dröm jag hade, jag drömde att jag kunde sjunga men det kan jag inte



världens finaste frukost blev det imorse i form av fruktsallad, solrosfrön, russin och turkisk youhurt. bilden är tagen med min fina kamera som jag tycker om precis lika mycket idag. dagen har till störst del spenderats i soffan framför one tree hill men ikväll ska jag både springa och köra combat och jag antar att jag kommer vara rejält trött efter då det mest ansträngande jag gjort de senaste fyra veckorna är att gå i trappor.

jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig känt mig så ensam

inte för att det har med bilderna att göra men idag köpte jag en ny kamera och jag är fullkomligt förälskad.


precis som barn som drömmer kan vi drömma bort denna natten

här sitter jag allmänt trött med ett kopp te i handen, morgonen spenderades på ett tåg från barkarby med signalfel och allt vad det innebär, som att inte längden på den resan i sig skulle räcka. kom hem hur som helst och har hittills varit ute på preomenad med sammy samt postat min studiemedelsansökan, då jag och e-legitimationen inte kunde komma överens igår, jag menar whats up med den egentligen?! hatar.

nu ska jag göra mig iordning för att sedan fara till handen för en morgonshopping innan jobb klockan 14. ikväll är det fest och jag är pepp!


förändras förändras aldrig, behåll din röstlöshet och stanna inte, såna som oss blir aldrig framme

känns lite för bra att vara hemma vill jag lova och då har jag ändå haft det hur himla bra som helst, heldagar i solstolar där det mest besvärliga är att ta sig till havet snabbast möjligt då jag svettas ihjäl men måste springa så att jag inte bränner fötterna i sanden. jag har läst böcker, sovit med sandkorn i öronen, ätit glass varenda dag, pussats jätte mycket, flytit rund på en madrass i havet och förundrats över hur lika palmer och ananaser är.
nu, tillbaka till verkligheten (men ändå inte riktigt då jag har två veckor kvar tills skolstart) har jag beställt kurlitteratur och planerat in sista biten av sommarlovet, kommer bli awesome.