jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

nu är jag ledig inte bara torsdag fredag utav även lördag söndag, också! fatta härligt.
jag kommer att pussa på min sunshine, sova, äta glass, promenera i höstkylan och va allmänt ledig!
grymt. vet ni vad som händer 13 oktober btw? två saker faktiskt, nämligen håkan hellströms två steg från paradise släpps och jag och familja flyr till LONDON. great.

puuuuuus s.ss.ss.


jag som blev kvar

åh åh åh. o-r-k-a-r inte plugga. kruxet är att det inte ens är något märkvärdigt, inte särskilt jobbigt eller så utan faktiskt rent ut sagt intressant, men så fort det hamnar inom ramen av "måsten" så dör en liten del av mig.
istället för att pluggat har jag tittat på grey's anatomy, joey och super nanny. jag har kollat igenom h&m och hittat ett jäkla massa klädmåsten (oj fel ordval. eller?) och till och med funderat på att köra dit, dock med tanken på ekonomin och kom jag fram till att efter lönen då kanske kanske, då istället satte jag mig vid datorn för att kolla igenom människors tråkiga statusuppdateringar som jag redan sett minst två gånger redan och tittade igenom hälften av alla mina vänners spotify-listor. jag glömde nämna att jag åt men det gjorde jag.

nu har jag ont i nacken och ögonen och känner mig snurrig. som att jag redan pluggat liksom fastän jag inte ens gjort det. f-y!

river en vacker dröm

tisdag och löning på fredag! har inte månaden för en gång skull gått hemskt fort? fast det kanske är så det är när det kalla vädret tar över och när sommaren övergår till höst... troligtvis. har snart gått en månad i skolan och det känns fortfarande riktigt bra. svårt att fokusera plugg bara men på något konstigt sätt känns det ändå som att jag har mer tid nu än innan jag började : ) just nu håller vi på med första fältuppgiften vilket innebär för min grupp ett arbete om hemlöshet och situation sthlm. imorgon ska vi på intervju med verksamhetsansvarig för tidningen vilket ska bli väldans spännande!


time out och
en låt på det tills vi ses nästa gång.

jag tyckte allt i världen om dig

idag har så mycket information trycks in i min hjärna att jag känner mig lite smått snurrig sådär. vår första individuella uppsats ska in imorgon, och jag har bara gått och skjutit på det, fastän ändå känt att det är lugnt, på nåt sätt. och faktiskt - idag när jag bestämde mig (och insåg att det var nu eller aldrig liksom) så bara flöt det på. satt i flera flera timmar i skolan utan att ens bli hungrig. hade jag varit hemma hade jag tittat i kylskåpet 48 gånger, och gjort lite annat, och ätit och så, men inte idag. inte i biblioteket i skolan. där är det på något sätt en aura av plugg. införde dessutom internet-på-mobilen-förbud därinne idag och det var oerhört lyckat. tror jag ska ha kvar det. då vet jag och magen och hjärnan att därinne, där ska det endast och enbart studeras.
för om jag har kommit på något som är lite farligt med min (oj så fin fina) mobil så är det just det. ni vet, internet. det är så lätt att bara hitta på något roligare, så nära till hands liksom. livs-farligt vid pluggtillfällen!

hur som. känner att jag har haft på tok för lite tid för min solstråle, men jag ska finna tid.