and history books forgot about us and the bible didn't mention us

detta blir ett hejdå till denna blogg som nu går i pension kan man säga, fem år snart fyllda. vi har gemensamt beslutat att vi behöver ga vidare och visst passar det bäst nu till femårsdagen (som är den tjugonde förövrigt, skänk en tanke) bloggen stannar här där den trivs bäst och jag flyttar hit... PUSS bloggis och thank-you

du håller liv i mitt rainman hjärta



i 700 dagar har jag nu känt denna herre och åh vad han är bra! här får ni bildbomben från några av dessa dagar. fina härliga tokbra dagar.


vi skulle stjäla allt och slänga bort det igen, nu finns det inget värt att stjäla men du, du sätter höstsolen i eld

här kommer en drös med bilder från senaste tiden som inneburit allt från sunshine-gos till glöggmys, vampire diaries i mängder, skogspromenader, fika-i-juklappsjakt, idolfinal och födelsedagsfirande tillsammans med markus. allt förutom plugg, är totalt jäkla opepp på kurslitteraturen så vet inte vad. ett försenat tentaresultat från förra kursen gör inte saken bättre och min ångest är total då det inte ens finns något datum när den kommer, inte hälsosamt för hjärtat alls.


 


and if i had to do it all again, i would to feel the love that i know you can send

 


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
då skulle jag fylla 12 om sisådär en vecka så jag antar att jag var sådär födeledagspepp som man är i den åldern. jag gick i femte klass (tror jag, visste inte att hade så förbaskat svårt för att räkna) hade ganska precis börjat tungelsta skola, bar lila kjol, tröja och två höga toffsar på disco och brevväxlade med hur många som helst. jag hängde även dagligen i stallet, trodde att jag var olyckligt kär och sov i en vit våningssäng om nätterna.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
gick första terminen på socionom-programmet, skrev uppsats, köpte fina bruna skor med beiga snören (som jag knappt använt alls) och tog ganska precis då flyget till umeå tillsammans med mathias för att hälsa på katrin och ammi.

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
kanel-choklad-mandlar, mörk choklad alla smaker, ben & jerry half baked, salt & vinäger chips och sura godisar.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL? 
är värdelös på sångtexter, tror inte att jag kan en låt utantill även om de flesta håkan-texter etsat sig ganska fast. men här får ni fem låtar som får mig att dansa!

Vampire weekend - a-punk
The Killers - mr. brightside
Säkert! - dansa fastän
Kings of leon - sex on fire
Håkan hellström - klubbland

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJARDÄR? 
köpa finaste lägenheten med högt i tak på söder, gå in på asos.se och faktiskt beställa allt jag lägger i varukorgen, resa några gånger om året och se till att verkligen besöka alla ställen jag skulle vilja, köpa en iphone 4s (mest för att då är jag så himla rik att det inte gör något att jag haft min htc i bara ett år) och sen spendera och dela med mig.

6) FEM DÅLIGA VANOR?
- dålig på att ta tag i saker
- sämst humör vid trötthet (kan bli elak mot speciellt markus)
- hetsätandet/ svullandet, jag behöver förbjuda mig att äta vissa saker ibland, har nämligen inte den där spärren att det "räcker med en kaka" eller "det smakar bara bra i munnen"-grejen aktualiserad i min hjärna.
- dålig på att göra matlådor vilket gör att jag spenderar way to much på käk i skolan dagligen
- biter på naglarna och k.a.n. inte sluta

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
- vara i stallet. bara fixa, städa, mysa och se till att hästarna mår bra. finns inte mycket som gör mig så glad i hjärtat som dom.
- att vara utomlands. känslan man har strax innan hemfärd, när man ligger på stranden och har lyssnat sönder låtarna på spellistan fast de inte gör något, läst ut alla böcker man haft med sig och bara är. ligger en hel dag på en strand i solen och de pauser man gör är att kyla ner sig i havet eller dricka en fruktsmoothie eller slurma till. känsan när man känner sig sådär jätte utvilad och redo för att snart börja tänka igen, typ tom i huvudet fast ändå jätte full och inspirerad på grejer man vill göra när man kommer hem. så att vara utomlands.
- gå på bio är något jag gillar sådär extra mycket.
- åka snowboard, något som jag gör alldeles för sällan. massor med snö, frusna kinder och varm choklad med grädde.
- vara på bästa humöret  med lite vin i magen tllsammans med ett gäng vänner.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
polotröja, utsvängda jeans, kofta som sticks, stövlar som går upp över knäna och nättröja.

 


when there's no one else in sight in the crowd and lonely night well i wait so long and i'm dancing with myself

hej godnatt och hej det var länge sedan och nu skriver jag såhär mitt i natten vilket är något jag inte alls tycker om. hatar när jag vänder på dygnet, mår så himla förjävligt när jag ska kliva upp morgonen efter och allmänt blä. nu dricker jag te, lyssnar på massor med musik och försöker konsrtuera en ny spellista samtidigt som jag fnular med londonbilderna och tänke att vi likagärna kan ta oss en mitt-i-natten-kik!


helt fantastiskt bra resa förövrigt.