bara så länge det finns stjärnor över oss

idag vaknade jag klockan 1. det var HUR SKÖNT SOM HELST.
nu måste jag åka och hämta ac, sen ut till stallet.
idag fick jag en bekräftelse på att dom skickat min dvd! åh åh åh.
jag längtar.

och det kommer kanske, inte alltid va vi två

god eftermiddag!
idag är jag b a k i s utav bara den. fy.
var inne hos sara imorse (ok, det var nog inte riktigt morgon) och fikade med våra föräldrar. mys!
ikväll ska jag träffa mina fika-vänner för ytterligare en fika.
men det är jag allt värd idag. jag ska nog ha en kladdkaka!

nu ska jag ta ett dusch och sen skissa texten som jag ska skriva på min vägg.
det kommer bli great tror jag.

pusshejs.

för tidig julklapp till mig själv



titta titta titta! vad jag just beställt. en dvd! hur fantastiskt är det inte? nästa vecka kommer den ut.
jag kommer sitta och titta och gråta och gråta ännu mera. så fint var det.


livet förändras, var jag än går

hahaha, börjar helt sådär garva åt min förra rubrik. likzåm va? har man inte spotify så måste man ju tycka att jag är knäpp. eller något. fast knäpp vet vi ju redan att jag är så ja ja.
idag har det varit en fullspäckad dag och jag är bara så lycklig att den är över. berättade i förra inlägget vad jag skulle göra så jag ska inte besvära er med den informationen igen. men utöver det jag skrev lämnade jag även in ett däck på lagning, hämtade sedan ut det igen (hos väersta zombi-gubben ever) skjutsade min mor, plockade granris och pyntade vagnen. jag åt även en hel del. jag och natali har en förmåga att göra det.
äta vill säga. men nu, nu ska jag bli pyttelite nyttigare.

ytterligare små löften:
- bli bättre på att köra bil
- besöka gymmet åtminstonde så att jag inte skäms för att jag är där så sällan
- börja äta frukost (godis är inte frukost)

tänkte skriva sluta skratta åt mig själv. men nej, det tänker jag faktiskt fortsätta med.
om man är den roligaste man känner så måste man ju få göra det.

utan musiken tystnar sverige

jag hatar att jag har ett läskigt bra minne för detaljer. små skitsaker som jag inte alls vill komma ihåg, och så fort jag ser eller påminns om det så blir jag heeeeelt depp. att jag sen aldrig kommer ihåg det jag faktiskt vill komma ihåg gör det hela ännu mer frustrerande.

nu sitter jag och väntar på att natalie ska komma hit, jag har packat och städat sedan klockan 8. vi ska lämna in ett däck på lagning, köpa lite grejer till stallet, (jag ska köpa ett duschdraperi till linda eftersom att det hända lite olyckor när jag färgade malins hår...) ut till stallet och fixa hästarna, sen måste jag hem och hämta lite grejer för att sen åka tillbaka till stallet och ha 3 lektioner. böh! 
ikväll ska jag hur som helst få sova i min egen säng, skönt att slippa en malin som tar upp hela 1.05 sängen och väcker mig stup i minuten för att jag snarkar. liksom hej, nej jag snarkar inte så mycket!

imorgon blir det förmodligen en tripp till staden med min mor, på kvällen är det globen och horse show. det ska bli very fun. på lördag är det takida och det ska också blir trevlans!


dreaming out loud

i natt mina vänner, i natt var vi med i robinsson.
det var verkligt. fast jag hade dock problem redan vid invägningen(?), nämligen att jag inte kunde hålla balansen på vågen. så det enda jag fruktade för var första tävlingen som skulle vara PLANKAN. liksom hur skulle det gå till om jag inte ens klarade av att stå på en våg?

först och främst fick vi utklädnader. vi satt där och filosiferade vad underligt det var att alla vi som kände varann bestod av ungefär halva robinsson. och jag funderade på vart den där omtalade snygg-simon(?) var nånstanns.
efter att jag och lovisa sprungit på toaletten, vi tänkte att det var bra då plankan väntade, så visade programledaren en hemlis. det var ett förråd av isglass som kostade 5 kr styck och ett förråd av sprit.
jag minns att jag tänkte, hur ska vi då kunna gå ner i vikt?
till sist var det dags för första tävlingen. men det var inte plankan.
vi skulle leda barn på hästar och tävla fram till mål. jag fick leda en GUBBE, en tjock en, och jag var tvungen att hålla i honom i ryggen medan jag sprang. en, två, tre, ramlade av. men inte min gubbe. så vi var kvar i tävlingen!
sen var vi helt plötsligt i fjällen.


ikväll är sista natten i vendelsö. vi måste tvätta, städa, städa, städa, packa och städa . . . .

för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va

jag har sagt det förut och jag säger det igen.

JAG HATAR ATT DRÖMMA!

vet ni vad jag drömde inatt? eller nu på morgonkvisten? (nivet, sämsta tidpunkten på att drömma eftersom att man minns drömmen som att det hände på riktigt, typ igår)
jo. t w i l i g h t. eller nej, inte riktigt, utan mer min version av filmen. jacob var dock den enda som var sig själv, annars var det mina vänner. och edward var en annan. och jag valde mellan han och jacob. eller nej jag valde inte riktigt, edward ville inte riktigt ha mig, men jacob visste hur det låg till och han sa "jag vet att jag alltid kommer vara nr 2 för dig" haha. (var btw tok-snygg!!!!)

jag blir så hemskt depp när jag vaknar upp från såna här drömmar. speciellt när väckarklockan avbryter en. inte för att drömmen borde varit så härlig, men det var den. jag menar vad som helst kan ju hända där liksom.

menmen.

ska snart ta mig hem och ut till stallet. vi har målat och fixat så det är påväg att bli galet fint.
nu är det bara detdär att det är stökigt som fan. och så kan det ju icke se ut för linda kommer hem om 2 days! wi!

min favoritlåt. jag tycker verkligen att den har poker-face-kvalité, ni vet, kitty och mathias, när vi åkte från sundsvall och lyssnade på den på repeat. jag känner likadant med denna. sen älskar jag lady gaga för att hon är så tuff.

FYI

jag har blivit knäpp, VARJE gång jag kör bil så lyssnar jag på musik.
och VARJE gång så hör jag min mobil ringa. liksom dolt i musiken. ingen speciell ringsignal heller, utan bara att den ringer, fastän att den inte alls gör det.
det har blivit så illa att jag måste sätta mobilen på ljudlös för att jag inte ska freaka ur helt.

jag ville bara att ni skulle veta det.


can you read my mind?

hur det är att bo med malin:

"denise denise!! hur får man igång dvd:n??
denise! hur gör man med hårfärgen, ska jag ha blött? torrt? handukstorkat? fuktigt hår?
deniiiiise! jag har aldrig haft en ansiktsmask förut... hur gööööör man?
denise.... hur tvättar man bort den? men vadå, då får jag ju i ögonen?!
denise! tv funkar inte!
deniiiiiiiiiise.... dataskärmen är SVART!?
DENISE, hjääälp mig med körteorin.... JAG FATTAR INTE!"


alldeles alldeles underbart :)

news

de kommande två veckorna ska jag och malin bo i vendelsö. hemma hos linda, eftersom att hon är i thailand. hemskt trevligt måste jag säga, så fint med lite förändring mitt bland allt trist.
jag är även häst och hund-vakt vilket bara är mysigt.
igår shoppade jag och malin loss på maxi, 2283 kr fattigare har vi nu en fylld kyl som förhoppningsvis räcker de veckor vi bor här. kan inte säga att vi snålade iallafall.
idag spenderade jag i farsta centrum, till mig själv blidde det ett par helmysiga, sjukt snygga, skor, kängor, vad vi nu ska kalla dem. svarta med snörning, ganska höga och en liten kilklack. det fick även bli en liten jacka, kavaj, vad vi nu ska kalla den, mörkblå med stora grå knappar i en galet fin modell. den känns dock aningen för liten men jag ska känna efter ordentligt innan den lämnas tillbaka.

känns skönt att slippa tänka på allt det där man sitter och tänker på automatiskt när man befinner sig hemma. så det blir nog bra det här...bortsett från jackan som visst känns lite trång. fan.

nu ska jag väl städa. och sen laga mat kanske, så att jag är en riktigt duktig hemmafru till malin som kommer från jobbet vid 8. det är ju trots allt hon som står för ekonomin i hushållet. (hehe, ELLER INTE!)


bara dåligt


hej ryggskott!

...ja hej!

det är en handikappad denise som skriver.
jag gjorde iordning det sista med mitt rum igår, slängde ut det som slängas skulle, målade klart det sista, städade, dammsög och så vidare. bytte till nya förvaringskartonger att ha under sängen eftersom att de gamla ramlat ihop.
skulle böja mig ner och lyfta upp en kartong med grejer i.

och där hände någonting.

som gjorde att jag inte kunde resa mig upp igen. (hehe sjukt dramatiskt, it was!!!)

framåtlutat med tårarna sprutandes hasade jag mig fram till sängen där min mobil låg. ringde upp till övervåningen och mikaela och tjöt att hon skulle komma ner.
samtidigt ser jag en spindel komma krypandes mot mina fötter. men jag kunde inget göra.
kunde inte röra benen, det strålade ner från svanskotat ner i benen fast samtidigt upp i huvudet. som snurrade. jag mådde illa. jag hängde på mikaela och lyckades ta mig upp för trappen och ner i soffan. ont ont ont.
låg där i kanske två timmar, kom sen upp på fötter och klarade faktist av att gå. men inte mkt annat.
somnade snabbt då det inte gjorde så ont att ligga ner.

när jag vaknade i morse kändes det helt okej. (med det menar jag att det gjorde inte ont utan att jag gjorde nåt, utan endast när jag skulle böja mig ner) så jag duschade, fortsatte fixa lite i rummet. bäddade och så.
det skulle jag inte gjort. POFF sa det nästan, det svartnade för ögonen och jag tänkte att nu svimmar jag. hasade mig fram till trappen men jag kunde inte lyfta benet. stod som fastfrusen med händerna krampaktigt hållades i räcket.

ringde malin. grät lite. sa att hon måste komma.
stod sådär i kanske 10 minuter tills jag sakta försökte röra på benen. DET GICK. haltade in i tvättstugan och surplade i mig vatten eftersom att jag kände att svim-faktorn var nära. tog mig in i rummet för visste att jag hade ett par kryckor ståendes i förrådet innanför mitt rum. och med hjälp av dem tog jag mig upp. fick med ett glas vatten och en ipren och hamnade sen i soffan. i 2 timmar. sen kom pappa hem.
sen kunde jag resa mig upp. och därifrån är jag nu.

det gör ont, men jag klarar av att gå och allt sånt om jag gör det försiktigt.
ska till kiropraktorn vid halv 4.

DETTA ÄR DET VÄRSTA SOM KUNDE HÄNDA PÅ VÄRSTA TÄNKBARA TID. ikväll åker linda utomlands, och jag och natha ska ta hand om alla (läs 30) hästar och övriga djur i 2 veckor. och min bästa nessla ska bo här.

så nu hoppas jag att ryggjäveln mår bra snart. BLÄÄÄÄÄÄÄ.

jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar är inte gjorda för mig

nu målar jag. det blir nog bra tillslut men just nu vill jag bara bli klar med skiten.
morgonen började jag på gymmet det var hemskt jobbigt men också mycket skönt.

ska fortsätta där nere sen ska jag ut och vandra med kirow och därefter blir det stallet och lektionerna.

hejs!


if it kills me

men tjingeling!



jag är vråltrött men jag har hyrt en film som jag måste se på innan jag somnar. nämligen drag me to hell. wohej! vet inte varför jag alltid envisas med att hyra skräckfilmer. men jag försöker bli lite modigare, var ute och gick härom kvällen, ensam, och jag struntade i vanliga vägen utan vandrade in på de mörkar vägarna utan lampor. det var extra läskigt eftersom att det blåste och regnade. men jag överlevde.

igår var vi ute, egentligen orkade jag inte men malin tvingade mig och hon skulle egentligen bjuda mig på en öl men det gjorde hon inte. vi var på metro, ligger precis vid skanstull t-banan. hur som helst träffade jag på 2 av mina favorit-vakter från ica som hade bord, soffor och massor med champagne som dom delade med sig av. det uppskattade denise.

imorgon är det stallet som gäller. klockan 9999.

pusshejs!


jag...

  • målar. den röda väggen.
  • käkar ben & jerry chunky monkey.
  • lyssnar på håkan hellström
  • dricker red bull så jag kan hålla mig vaken.

v ä r l d e n s  bästa terapi helt enkelt.


för det är så jag säger det till dig

det första jag möttes av när jag loggande in här på blogg.se var texten "britney har blivit osmaklig". det tyckte jag var roligt. jag orkade icke läsa texten, men jag vet en som skulle gjort det. och brytt sig. och haft en liten diskussion mot det hela på sin blogg. nämligen sjuklingen mathias (behövde kanske inte nämnas iförsig) men jag skänker här med en tanke till dig och din näsa och hoppas på det bästa. puss!

vad mkt det blev där uppe då, det var inte meningen.
inte egentligen.

har inte lyssnat på det är så jag säger det på länge, så nu gör jag det. åh åh åh. alldeles för fint.
annars då? jag tycker att det känns som måndag idag. jag försov mig imorse, men jag hann till jobbet som tur var ändå. jag invigde hur som helst min dunjacka imorse. eller jag tror iallafall att det var invigningen av den.

jag tycker inte om att gå med dunjacka. det är fult.
men det är väldans skönt.
ungefär som uggs. eller uggs-tvillingar.

onödigaste inlägget i historien, men vi har iallafall kommit fram till att britney blitt osmaklig, mathias är sjuk, det är så jag säger det är fortfarande världens finaste låt, att det känns som måndag, jag försov mig imorse, dunjacka är fult men skönt och sist men inte minst denna lilla sammanfattning.

grejen är att jag för en gång skull är klar i tid. och jag har inget att göra mer än att sitta här och skriva skitsaker i hundra år.

en bild på det tycker jag.



mina fina vänner <3


november och grejer

goddagens!
helgen flög förbi som en fluga ungefär, vilket var skönt då det bara varit jobbjobbjobb.
fast jag har ju träffat sara och malin och det var ju trevligt. fastän att jag somnade ena kvällen.

idag är det november! det var det iförsig igår också. men men.
ska alldeles strax ta mig till stallet, men är liiite ledsen eftersom att varken a-c eller jossan är där och hjälper/ fikar med mig idag :( förhoppningsvis går det bra ändå.

imorrn bitti ska jag jobba kl 8, good luck att kliva upp denise, eftersom att jag gick upp apsent idag och antagligen icke kommer kunna somna ikväll. men jag ska ta till super-tricket vilket innebär en kvällspromenad i kylan och lite te. och sen inte vara inne på datorn, utan ligga och glo på tv och kisa med ögonen så att jag tillslut blir trött. det är bra grejer det.

farväl mina vänner.


(just det i torsdag var vi oh bowlade jag vann överlägset!!!!! (inte bara över 2 utan 11!) sen har kit farit hem det är vi också lite ledsna över, men vi ska upp till umeå snarast tycker jag. tills vi ser henne igen får vi titta på tutt-bilder och le. får jag lägga ut en sån i bloggen föresten? det är bara ni som läser min blogg ju!)