kanske en blick in i framtiden

Jag tänkte delge en av drömmarna jag drömde inatt:

Det var själva studentdagen. Satt och pratade med ett gäng människor, på ett väldigt vuxet sätt, tills klockan var 20 över 2, 10 minuter innan själva utspringet. Jag skyndar mig, får sammanbrott för att jag inte hunnit fixa håret, så jag sprayar i en hel hårspraysflaska. Sedan springer vi ut till bilen, och väl i bilen kommer jag på att jag glömt örhängen (!) som tur var har mikaela på sig, så jag får låna dem. Väl på berga (inte på berga) hittar vi inte, tillslut finner vi dock en grupp vitklädda människor. Jag ser kit och beckis, och går till dom. Det var rätt kallt så dom hade sytt ärmar på sina klänningar, så det såg ut som lucia-nattlinen. Själv hade jag min klänning jag köpt plus min bruna täckjacka över. Vi går in i något, jag tror det var en kyrka, och kit påpekar att jag har gympaskor på mig. Vita, som dessutom var grymt smutsiga. Hon föreslår att jag ska ta av mig strumporna, (för gympa-skor utan strumpor ser ju mycket bättre ut) och sedan torka skorna rena med stumporna.

sen var den drömmen slut.

SUNSHINE

Underbart soliga varma dag.
Igår var jag i stallet hela dagen, jag sunshine, jossan och melody gick ut och gick till ängen. Medans hästarna käkade passade vi på att sola, myspys!
haha, på kvällen blev jag och mikaela lite inspirerade av top model, och hej vad det gick! Jag sminkade mikaela, väldigt grönt blev det, och sedan tog vi grymt tuffa bilder (inte!) men hjälp vad vi garvade. dock blev resultaten så illa att jag inte kan lägga ut dessa bilder, men ni får föreställa er!

I lördags var det ju håkan, och det var så fint så fint! Varmt var det också, det var stört mycket folk :) och för er som är nyfikna passerade kvällen utan några som helst problems... alla var glada, hellström-folket är nog rätt glada människor. höhö :) Träffade malin d också, trevligt som alltid, väldans länge sen sist.

Idag tog jag mig upp tidigt, har nämligen hunnit träna, sola en timme på baksidan och städat rummet.
Nu ska jag byta om, packa ner min spaghetti och köttfärssås och bege mig till stallet.
men alltså, MÅSTE fixa cykel. måste, hör ni det?


för att idag är det håkan-dag

Idag har vi haft städdag på gatan. jag brukar hålla mig inomhus tills precis innan vi ska äta korv med bröd, och sedan gå upp till brasan med några pinnar för att det ska se bra ut. Men idag däremot, idag var jag riktigt bra. Bara för att hela tjocka familjen var på handboll fick jag stå för familjen johnsson, och jag gjorde det bra. Jag krattade grusgångar, rensade ogräs och körde grus, och sen åt jag korv. Och jag måste säga att jag gjorde mer än vissa andra slöisar i vår länga, så det så!

Nu ska jag fixa lite grejer, sedan göra mig iordning för ikväll. Vi ska inte åka förens vid 5, men jag tänkte övningsköra lite om min pappi är snäll. DET ÅTESTÅR ATT SE.


jag måste bli lite kallare

det måste jag allt bli. Inte få dåligt samvete bara för att jag tycker synd om folk som tycker synd om själva. good luck min vän.

Var i stallet idag, tömkörde amilia, träna sunshine lite och borstade lillnalli. Sen tvättade jag sammy också för linda ska ställa ut han och nessla på söndag. han tyckte i varje fall inte att det var någon höjdare (men det gjorde inte jag heller, jag blev blöt och hårig, ej mysigt)

  
   vi solade                ULF             SUNSHINE
jag såg ut som
   en mupp!


bara en massa gnäll

Sesådär, nu är jag 2500 kronor fattigare. känns som att jag har pengar här och var överallt faktist, måste ta betalt för studentbiljetterna bland annat. Nu har jag iallafall kört, och det gick väl bra. Dock sa hon "det är första gången du kör på motorväg va?" höhö, bara för att jag inte riktigt körde om alla bussar och lastbilar.

Vet inte vad, men jag har blivit så stört morgontrött de senaste veckorna. Jag mår verkligen fysiskt och psykiskt dåligt på morgonen, jag blir bitter och det enda jag bryr mig om är att få sova. Jag har säkerligen snoozat bort minst 5 timmar denna vecka, och ej räknat där att jag även stängt av alarmet ett flertal gånger.
Jag bestämmer mig dagen före att jag SKA gå upp en viss tid, men no way tänker jag på morgen. Jag tänker skit samma, jag bryr mig inte om någonting. Trots det att jag sovit minst 8 timmar, men jag kan ändå inte ta mig upp. Jag har ont överallt, huvudet snurrar efter att jag snoozat i 50 minuter, täcket ligger åt fel håll och jag upptäcker att jag sovit på way för många kuddar.

Det jobbiga är att jag förmodligen är mer pigg vid 8 när klockan ringer, än klockan 10.30 när jag legat och snoozat och somnat och vaknat vartannat, och inte bättre har det blivit när jag även har drömt 7olika drömmar...

me loves köttbullar

Håller på att steka köttbullar. Skulle äta en, och den var blandning mellan fryst och stekt, det kändes lite obehagligt. Som att det var så varm att den var kall liksom. Som hos min dagmamma när jag var liten, hon hade en rabatt med såna där bruna stockar runt, och i solen vart dom jäkligt varma, så varma att dom kändes iskalla.

För att prata om något annat: tycker att tv-programmet tappat lite klass. Antingen har de bra slutat eller så är det andra grejer som tar över. Nästa vecka är det iallafall grey's anatomy, tror jag.

FRÅGAN ÄR om spagetthin är klar när den fastnar på kylskåpet, fast det fortfarande smakar lite hårt?

ps i love you, höhö. näe men idag var det varmt. sjukt mysigt!

Värt att besöka dagligen

ge mig en cykel (ej i studentpresent)

Torsdag, veckan går väldans fort. men det kanske icke är någon nyhet. Sitter här och dricker te, medan Bamse är vild som jag vet inte vad. Han har helt plötsligt blivit väldigt sugen på att komma in i vardagsrummet, och trots att vi ställer upp massa grejer ivägen, så tar han sig förbi allt. Just nu sitter han på pallen, den så kallade muren. jag kan inte låta bli att undra om detta är hans sista ryck eller något? Han är verkligen vild, han typ kutar fram och tillbaka. Kanske har han bara vårkänslor.

Ska strax gå till stallet, pappa måste fixa min cykel, det tar typ en kvart extra att gå. dyrbar tid, hallå!
Imorgon ska jag köra på körskolan, klockan 10, funderar på om jag ska orka ta mig upp och träna innan. Det vore bra för då hinner jag till stallet innan 12. det vore något!

Malin är i cypern nu, jag är mycket avundsjuk.
Måste föresten komma ihåg att köpa ett nytt telefonkort, så att jag kan ringa billigt till sara. Det måste faktist göras, det är ju mer än 4 månader kvar tills hon kommer hem.


nåt gammalt

tandådalen 2007
det var bra det.

155331-9
tandådalen en solig fredag

vi hann göra:
- äta bulgur
- sova i 3 olika sängar och 2 soffor
- ramla i knappliften ett flertal ggr
- prata på tok för högt om jens-ola
- äta delicatobollar (en om dagen blev bra för magen)
- inse att jag rent ut sagt sög på skidor
- åka i skogen
"åka" väggen + väggen offpist
- titta på nya avsnitt av grey's anatomy & o.c
- lära oss några meningar i 'amanda'
- ...hon är vind hon är vatten hon är solen mitt i natten...) bl.a.
- dricka upp 3 sprutgräddar
- få ont överallt
- åka trollskogen ca 5 gånger
- åka bästa backarna: blixten + svansen

buhu, jag vill åka snowboard.

13 dagar kvar

Kul att mitt inlägg försvann. Nu fungerar det iallafall att kopiera och klistra in. dock fick jag betala det med mitt inlägg. ja ja :)

Idag har jag varit och tränat med rebecka, det gick feint. Jag sprang 3,2 km idag också, och det är fasiken bra för att vara jag. Resten av dagen ska jag dammsuga nedre och mellanvåningen, och städa meine rum. Hur lyckas jag få det så stökigt? btw var det ingen som uppfattade att vår diskmaskin gått sönder, läcker ner i mitt rum, in i min garderob och på mina kläder? Dock höll sig det mesta torrt, kanske 7 byxor som blev blöta, men ändå. Mitt tak i rummet lär ju vara vattenskadat. aj aj.
Har även bokat körlektion till på fredag. När jag är där ska jag boka in 4 till, det är really good.
Måste städa bilen också... jag och sara skulle liksom ha gjort det för ca 4 månader sedan :) höhö.


news

- jag har köpt studentklänning!
- vår diskmaskin läcker ner i mitt rum, in i min garderob (kul?)
- jag ser väldigt ful ut i min studentmössa, vet INTE hur jag ska håret för bästa resultat
- pappas jobb har firrat datorn, och vi har blivit av med kopiera-funktionen, helt!
- kommer slösa pengar på sammanlagt 4 studentskivor, aj aj
- drömde en oerhört obehaglig dröm inatt, en sådan som satt kvar hela vägen in i duschen
(det kändes liksom som att jag var kvar i drömmen)
- desperate housewifes börjar!

det är så jag säger det

för på lördag är det håkan hellström!


jag orkar inte

jag orkar inte med någon just nu känns det som. denna kväll har varit omysigast av omysigast, helst av allt vill jag bara åka bort. kanske ska vinna lite pengar och åka till sara i australien.. :(

jag är irriterad på vissa människor, men jag håller det inom mig och är sjukt otrevlig hemma istället. jag har kommit på hur jag fungerar.

åka bort, vore något.


hiss and diss

jag vill hissa:
att vi, finally, har honung
♣ att jag är ledig i två veckor. jag ska softa ihjäl mig

jag vill däremot dissa:
att jag får så ont i nacken och ryggen hela tiden
♣ att jag är trött men inte orkar gå upp och göra mig i ordning
♣ att det regnar. jag säger bara: sluta upp med det!
♣ att jag inte längre tycker om att köra bil. övningsköra sucks.
♣ att min pappa läser min blogg och KLAGAR på det jag skriver
♣ att hockeyn (?) tar över allt! skaffa en egen kanal säger jag bara.
♣ att jag är sugen på glass, funtar på att ta en strawberry crisp?

nu ska jag bädda ner mig med te och strawberry crisp och kanske lite one tree hill
vill hissa dessa planer!


sjukt trött

Kom nyss hem från stallet, umgicks lite med lillnalli och sunshine innan jag åkte och det var trevligt.
Snart ska jag käka, musslor, känns lite oroväckande eftersom att mor och far aldrig gjort det förut och för att jag typ inte smakat det. men men så kräsen är jag ju icke.
Idag var jag och shoppade lite med mammi och mikaela, och vi fann massor med roligt. jag köpte bland annat klänning till vår studentskiva, skitfin var den! Mikaela köpte balklänning, och jag lovar att hon provade minst 10 stycken, några flera gånger om, det var påfrestande!

Nu ska jag gå. BYE

snart är det slut

Nu har jag officiellt haft sista lektionen på berga, någonsin. Nu är jag ledig i två veckor, för att sedan ha tre dagars studentdagar, och på den sista - då springer vi ut. Wonderful!
Idag har varit en riktigt lång dag, men jag har fått allt gjort i skolan vilket känns väldans skönt.
Kom nyss hem från gymmet... Jossan tittade in en snabbis, det var trevligt va? blink blink.

Men nu ska ni få höra det värsta. Igår såg jag OC repris, och upptäckte att jag inte sett det avsnittet förut! hallåå - hur har jag kunnat missa utan att veta :O Vem vet vad jag nu har missat liksom.

Skolan är typ slut. det känns underbart.
men vi slutade som tre. mobbat värre.

godmorgon

jag lyckades gå upp för tidigt! det händer ytterst sällan. nu ska jag inte åka för ens tio över nio. mycket mycket trevligt! nu ska jag plugga lite till på religionen, in the morning liksom. yeah.

btw förstår jag inte hur man kan ändra sina åsikter så enormt, bara för att man är trött.
vad man än bestämmer på kvällen (typ gå upp tidigt och slippa stressa) så fullständigt skiter man i det på morgonen, och det ända man bryr sig om är att sova. det är sugigt det!

tjingeling

OM jag är taggad på att köpa studentklänning? icke! ja, jag har också upptäckt att det snöat. känns ju mysigt att det är typ två veckor kvar.

idag fyller beckis år, grattis grattis! jag hade gjort morotskaka, dock blev den som den blev. den var bra tills jag skulle lägga på morötter på toppen, då var dom lite vattninga vilket gjorde att det översta gegget blev liiite rinnigt. men men, hur ska man veta?

kom att tänka på hur tråkigt det är att man inte minns tiden från när man var liten. visst minns man lite saker, men det är typ smågrejer, men tänk om man kunde komma ihåg hur man tänkte när man var typ 3? tänkte man ens då? jo men det gjorde man nog.

nu ska jag skriva rent mitt arbete och sedan ska jag göra klart religionen.
fortfarande ingen honung här hemma, jag skulle ha snott honungen från skolan...
jag skulle verkligen det.

det regnar... men!

det regnar ute.
de dagar det var sol och varmt, då hade jag iallafall lite hopp om att det kanske skulle vara varmt på studenten.
just nu känns det inte så, nu känns det som att det lika gärna kan snöa. jäkla skitväder. eller skitdag att ta studenten på kanske. men vem vet, kanske får vi sol. om inte har vi ju ytterligare en anledning att använda våra regn-ponchosar. yeah!

nästa vecka börjar desperate housewifes. kan vara bra att veta!

nu har jag

♥ just käkat middag och konstaterat att potatismos är godare än makaroner

♥ kommit underfund hur roligt man kan ha, åt galna människor

♥ varit i stallet hela kvällen, och gjort hur mycket vettiga saker som helst

♥ insett att ridgrupperna faktist är ganska duktiga

♥ bestämt mig för att borsta gaddarna

♥ redan tröttnat på de fula hjärtarna(?)


jomen visst

detta inlägg skulle legat innan det andra men det försvann.
framtidsplanering:
vecka 15 - sista pluggveckan
vecka 16 - ledig
vecka 17 - ledig
vecka 18 - mösspåtagning, studentskiva, lekar, studenten.

eh nördigt?
mycket.


muahahahaha

skit samma, nu skriver jag lite till.
jag har alltid älskat te, och flera muggar om dagen har varit en bra bas liksom.
men på de senaste veckorna har jag knappt druckit något alls. kan hända att det är på grund av att vi inte har något honung. kanske, men jag har inte riktigt känt mig som mig själv på senaste, och jag slår vad om att det är på grund av te-bristen i mig. så nu ska jag säga åt min far att köpa honung. KÖP HONUNG.

sen kommer jag bli back for business.


lagom luddigt

haha, tittade igenom min blogg, igen, och fann ett inlägg från i somras. när jag och sara precis varit på varsin bio själva. på hemvägen satte vi oss bredvid en gubbe som började prata med oss. jag satt och läste metro när han helt plötsligt utbrast att jag var så fin att jag borde få en helsida i metro (hahaha not men det var sjukt kul) och sara började givetvis asgarva, fast jag kunde hålla mig otroligt nog. då sa han att sara var väldigt söt när hon skrattade. sedan fortsatte han, minns ej riktigt allt. men han var ju snäll! inte alls pervo, bara en söt gubbe liksom. behöver jag nämna att han var litegrann av en fullis?

och på tal om roligeheter på tåg, när jag och mikaela skulle åka från stan satt vi bredvid varandra och upptäckte hur långa hennes ben var mot mina. då sa jag typ "är du enda inne?" (på stolsitsen alltså) och det var hon. då påpekade jag hur stor hon var. (hennes ben alltså mina såg så små ut för hennes var långa) då sa hon att det bara var muskler, och tanten framflr mig började fnissa lite. då upptäckte jag hur det lät och började asgarva, men mikaela som inte fattar säger efter en stund "jag har ärvt från pappa!!" sedan sitter jag och får garvryck hela vägen hem, jag typ grät typ så fort jag tänkte på det. haha och tanten framför såg väldans road ut hela tiden.

hahaha shit vad flummigt allt detta blev, men det är svårt att besrkiva roliga situationer på ett roligt sätt.
mycket svårt.

when i was young i knew everything

NU är det inte mycket kvar. inte alls. måste nog klippa lite i klippslipsen, det är ju faktist bara 25 dagar kvar.
har lärt mig knyta en slips föresten, bättre sent än aldrig :)
Idag var det sjukt segt i skolan, alla skulle redovisa sina projektarbeten. vi gjorde mest ingenting, förutom att äta chips och japanska godisar som smakade fisk.
mathias hade sina galna hundar där också, tjuter lite i öronen fortfarande efter allt skällande. haha.
Efter skolan for jag och beckis till gymmet, sedan fikade vi på fokus och sedan gick vi och handlade godis. svullon! fast vi tränade ju faktist först.

Känner att jag har lite väl mycket att lägga pengar på inom en snar framtid. det kommer bli liiiite körigt! men men vi tar det när det kommer. jag har ju faktist lite pengar på lager sådär!

hoppas det blir soligt i helgen, tänkte nämligen gå på promenad med sunshine! det var länge sen. och min lilla lillnalli, hon blir ju inte tjockare! jag som ville börja köra henne igen, men hon är så tunn. måste iaf tömköra amilia, har bara gjort i måndags denna vecka. jaja.

ikväll ska jag mysa med min syster och far med en oxfilepizza. smarrigt värre.


vad händer?

"yo. jag pratade precis med sara. hon befann sig typ på andra sidan jorden, bakom cykelstyret och alla indianer var definivt inte i kanonen. what is happening?"

skrivet 20 april förra året.
NU ÄR SARA PÅ ANDRA SIDAN JORDEN.

projektarbete klart

finally, klart. ahh. hard work work.
måste bara göra min plansch sen. fast det är väl roligare.
sen måste jag vara med imorgon. jag kommer ha en hej dundrade "redovisning". (icke)
men sedan. sedan är det inte mycket kvar av berga alltså.

vi fick våra studentkläder idag också, sitter här i min tjockiströja. den är rätt fin. fast den var nog det enda fina. (muahaaha garvar åt förklädet/regnkappan)

nje nu ska jag röra på mig.

vanity och lillbebis

 
image155 image153

från väder. till annat väder.

vaknade av vädret idag, på tv. dom sa att det skulle bli dåligt väder, men icke. they are with us today too, dom där uppe.
denna morning har jag hunnit träna och plugga rätt mycket på mitt projektarbete. snart ska jag åka till stallet, Vanity har nämligen fölat inatt :) ett bork sto blev det, precis som linda ville. måste ta kort!
på tal om ta kort så ska jag börja ta mer kort. (och kort med mobilkameran räknas inte!) dom kortet kan typ inte räknas som kort. det är liksom mest.... ja...? väldigt suddiga närbilder på sunshine's mule.

riktigt snart är det studenten, det är läskigt hur fort tiden går. 3 år på berga har typ känts som 2 veckor utomlands. (eller inte!!) jag menar mest på snabbheten, för 2 veckor utomlands slår 3 år på berga med oerhörda längder.

måste ut och köpa kläder! både till studenten och till skivan. kanske är dags nu.
vi red ute igår på ridningen btw. kommer ihåg när vi gjorde det första gången förra året, då skrev jag det i bloggen. samma dag hade jag ätit glassar (var det tre?) och gått med ballerinaskor till skolan. undra vilket datum det var då, för igår kändes det faktist inte lika somrigt. dock lite somrigt!

/thenise.blogg.se

:'D


stekigare väder

yeah nu funkar bloggen.
men det enda ni missat som jag skulle skrivit om, vore nog vädret.
FÖR VISST är det något att tala om. sommar is på g!
kom nyss hem från gymmet, pratade faktist med två gamlingar idag. kanske ska man skaffa lite gamla vänner! dom lär ju veta rätt mycket. jag menar tänk hur mycket jag vet idag som jag inte visste för bara 10 år sen. om jag visste det då hade jag säkert gjort annorlunda idag.
...och tänk, gamlingarna är ju typ 40 år äldre än mig!

det första som slog mig igår föresten, var busschauffören - han hade en brun skinnjacka. det såg lite roligt ut. men go busschaffauffören!

nu ska jag plugga projekt. och det går rätt mycket framåt måste jag säga.