6

För tillfället är jag på underbart humör. Kanske beror det på att jag luktade på en "humörshöjande" olja jag hittade på indiska. Den luktade apelsin, och om den funkar vore det inte rätt nice att skaffa en? Typ 39 kr!

Denna dag har hunnit med att städa nästan precis hela huset, varit förbi i stallet och inne i stan redan klockan 2. Inne i stan har jag umgåtts med syster, faster x 2 och kusin. Vi har ätit, ätit och slöat framför tvn till top model och nån film. Vi var även och traskade lite i söderhallarna, DÄR JAG kan rekomendera er att besöka, den lilla avdelningen för fisk, sjukt snygg kille där. ohoo. Även han vid ostarna, ganska lik snyggola!

Imorgon ska jag upp och träna hyffsat tidigt, till stallet, bege mig till nån strand, hem och käka middag och sen till mathias och co!

NU ska jag snart sova, ha det bra och fundera helt ärligt på luktoljan, jag går på högvarv!

till dig kitty



PUSS

8

some things att se fram emot:

- SARAS hemkomst. Det kommer allvarligt talat vara bättre än alla mina födelsedagar tillsammans, och jag som älskar att fylla år. 24 veckor har gått fort, och jag har vant mig vid att min bästa vän inte bor 90 meter ifrån mig. Så när hon kommer hem, ja då kommer jag dö av lycka kanske. Då kan vi gå våra promenader igen, vara patetiska och gnälla om allt och inget, allt som vi inte har gnällt om på 6 hela månader.

- ENGLAND. i love london. Jag älskar min fasters hus och jag älskar staden. Jag älskar människorna och jag älskar everything. Jag ska shoppa massor, bra saker ska jag få hem. Jag ska åka dit med en nästan tom resväska och sen ska jag shoppa loss på primark. YEAH.

- HÖSTEN. jag hatar hösten, men just innan den blivit sådär slaskigt äcklig, då älskar jag den. Början av september däromkring, när det fortfarande är varmt, men inte äckligt varmt.

- NÄSTA SOMMAR. då är sunshine 2 år, då ska jag börja tömköra henne.


i nuläget ska jag övningsköra. good luck,

9

Jag är ledsen att jag har besvärat mina kära läsare med att inte uppdaterat på 3 dagar.
Som plåster på såren ska ni få 2 videos. weho!


 

we're going to london baby

Har glömt att berätta, den 22-28 augusti befinner jag mig ingen annanstans än i england.
DET SKA BLI GREAT.

nu ska jag sova, imorgon ska jag först upp tidigt och ta vara på solen och sen vara ute och partaja natten lång :D

puuuuuuuuss.


12

yepp, 12 dagar kvar. det känns overkligt nära!

Idag har varit en helmysig dag, jag har i princip bara legat på en luftmadrass poolen. Jag har dock bränt mig typ överallt men jag ska smeta in mig med så mycket after-sun att jag inte ens kommer fundera på att fjälla. sådetså.
Har även lyckats klämma i mig en hel dubbel calzone, det var gott, men mycket mättande.

och ni däruppe, tack så mycket för detta väder, we love it.

13

först och främst, jag vill slå ihjäl min dator.

idag har jag först legat och glassat på min luftmadrass i poolen i stallet, vilket var mycket mysigt. sedan åkte jag in till stan och träffade mina kära fastrar och kusin och mös(?) lite på balkongen med vin och sjukt goda chips(?) pinnar. sedan for vi till resturangen bredvid och käkade mycket gott och jag blev mycket mätt.

igår körde jag btw långt långt, inne i sollentuna och så. det gick rätt bra!

imorgon ska jag first till stallet och lasta hö, sedan tänkte jag glassa ännu mer i poolen. man måste passa på nu liksom.

mycket mer vet jag inte, nu ska jag göra mig iordning för the bed.
puss och kram.


14

y e s t e r d a y  tillbringade jag med josefine. Först solade vi och sedan begav vi oss till årsta för att kvällsbada. Det var mycket mys och inte alls så farligt kallt, så vi klarade av att hoppa från hopp"tornet" flera gånger.
När vi kom hem gjorde vi mat och sen la vi oss och tittade på vänner och sex and the city - och åt b&j chocolate brownie och drack te. haha senare när vi skulle sova blev jag dock lite arg och råkade skrika åt jossan att om hon inte slutade vända på sig så skulle hon få ligga på golvet. (jag måste gjort det nånstanns mellan dröm och verklighet)

  dom ville icke hamna åt rätt håll.

t o d a y  har jag tillbringat med min käre vän nicen. Vi har legat och glassat i poolen precis hela dagen och käkat jordgubbar och körsbär = mycket mums.

 

Jag känner att mina bilder är av världsklass :)

neeej

radhus.WEHO. icke!

better in time

tjoho.

yesterday night tillbringade jag hos linda, vi hyrde film och moffade marängswish, det var gott. filmerna vi hyrde var härmed förklarar jag er chuck och larry(?) och någon annan film som var så sjukt dålig! jag garvade mig igenom halva bara för att den var så kass! minns icke namnet, men den handlade om 2 bröder som skulle skaffa barnbarn åt sina pappa innan han dog. YEAH.

Kom för sisådär en timme sedan från gymmet, cyklade fram och tillbaka faktist, och det ger plus poäng!
Nu tänkte jag ut och kika om solen finns kvar på himlen, för då ska jag sola!

btw, jag har 0,0 sommarkänslor :(


kääääärlek


16 dagar kvar

...FÖRSTÅR NI?
16 dagar tills sara kommer hem.
Hur kan 6 månader ha gått så fort? Fast nu klagar jag inte. ahhhh!!!

Har just klämt i mig världens frukost, eller jag har inte ens fått i mig min smoothie ännu, men snart så.
Jag lyckades ta mig upp 1 timme och 15 minuter senare än vad jag ställde klockan på idag, det går framåt.
Skulle egentligen tränat nu på morgonen, men vi sköt upp det till antingen ikväll eller imorgon. Sen ska det minsann inte skjutas(?) på något mera.

Igår var jag uppe i sommarhagen typ en timme och pussade på fölen. dom har blivit rätt vilda! Jag skulle rädda feelings fölis, som är hälften så stor som mary-dolls fölis, från att bli biten, så jag puttar iväg honom (den stora som skulle hoppa på den lilla) då blir han arg och sparkar mig på armen! då puttade jag iväg honom ytterligare, då blev han sur och sprang iväg. feelings fölis som är yttepytte, hon är rätt vild också, och stegrade sig en antal gånger, hon ville tydligen inte bli klappad på huvudet. Men ni ska se hennes huvud, hon har tappt sin fölpäls på vissa ställen, så hon har världens sammetspäls där! Sjukt gulligt!

förstod man detdär?

tittar ut genom fönstret och ser att en av "de snygga arbetarna" har en likadan tröja som pappa. coolt. den ser iallfall lika ut, svårt att avgöra.

kände just hur mätt jag blidde. har inte ens börjat på min goda smoothie. den får nog stanna i frysen. eller kansle kylen? huuuum.

jag är föresten totally in love
i vänner. ahhh. jag vill också ha såna vänner. jag vill vara en vän!

you make me feel good

kom nyss hem från nynäs där jag spelat minigolf med malin, adam och lovisa. Jag kom trea för er som vill veta, endast 8 bollar från malin och adam som kom delad etta, vilket de kom fram till tillslut.
nu ska jag göra mig iordning för sängen och sedan titta på film, för ovanlighetens skull (vilket det är för jag tittar aldrig på film, specially not i min ensamhet) vänner räknas icke! alltså vänner på tv. inte mina vänner. öhhh

det var bara det som fattades


Well, you done done me and you bet I felt it

Jag känner att bloggandet inte får så mycket tid nu mera. Varför? Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag är allmänt lat och jag känner att mina dagar inte fylls upp med tillräckligt för att skiva i bloggen, eller att bloggen inte riktigt räcker till att skriva upp det som mina dagar fylls up med.
 Men jag tänkte såhär, vi kör en frågestund: me myself och me bloggen.

Hur mår du?
Jag mår bra, dock känner jag mig lite mätt efter mammas potatissallad jag just klämt i mig.

Vad hände idag?
Jo, först tränade jag, på tiden på tiden! Efter det åt jag lunch med mina sötnötar jossan och linda. Därefter lämnade vi av den ena, jossan, i hennes stall medan jag och linda for vidare till vårat. Vi började med att ge vatten i sommarhagarna och jag passade på att pussa rikligt på varenda häst. Sen for vi vidare till stallet, fodrade de hästar som står hemma, chillade lite och jag hjälpte henne litegranna att städa hennes bil. Var sedan hemma vid 6-tiden kanske, och vid 7-tiden åkte vi ut och övningskörde. Inne på söder! Jag var ganska bra iallafall, trots att jag blev lite förvirrad av alla galna bilister inne i stan. Men jag antar att man får dras med dem?

Vad händer nu?
Jo, jag har försökt få tag på meine freundin malin, men hon vill uppenbarligen inte ha med mig att göra. Hon ska allt få se på andra bullar sen!

Okej, men vad händer mer dååå?
Jag tänkte titta på antingen vänner eller step up, som mikaela säger att jah bara måste göra.

Vad ska du göra imorgon då?
Först ska jag träna (++++) sen ska jag sola, sen får jag se vart vindarna tar mig.

Vad händer om 19 dagar?
SARA KOMMER HEM.

och där sätter vi punkt idag.
to be continued!

lista

Världens längsta lista, som jag ändå kortat av...

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

knippa och knippa: en.
Vilken svordom använder du mest?
fan jävla skitkorv. haha
Äger du en Ipod?
nope. jag hade en mp3 men den är borta!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
allt från 03.45 tror jag till 9?
Använder du flip flops även när det är kallt ute?
nej, jag får sådant skavsår att jag inte använder dessa så ofta.
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
ja, jag tycker inte om att vara med på kort. oftast
Vilken var den senaste filmen du såg?
mamma mia
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
jag gissar på kläder. beror ifs på hur mycket pengar.
Har någon någonsin kallat dig lat?
senast idag sa min mor att hon inte mött någon latare än mig.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
anders johansson, min städmusik. jag har nämligen storstädat rummet.
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
beror på tillfället och vad jag äter till, helt klart.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
näe, ingen berättar någon hemlighet för mig.
Vad åt du till middag?
kinamat.
Använder du huvtröjor?
rätt så ofta. typ varje dag.
Vem var den senaste som ringde dig?
ingen idag! igår var det nog william
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
balder, liseberg och tilt och extreme på grönan.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
näe varför prata bakom ryggen på mig för :D
Tittade du på tecknat när du var liten?
självklart
Är du blyg inför det motsatta könet?
jag är nog lika blyg inför båda.
Vilken film kan du alla replikerna till?
hundtricket. fast alla är väl att ta i
Äger du några band-t-shirts?
näääe?
När flög du senast?
från london, 2006
Läser du för skojs skull?
jag älskar att läsa, när jag väl gör det
Diskar du din egen disk?
ibland
Har du gråtit offentligt?
ja det har jag allt
Har du en stationär dator eller en laptop?
laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker?
jag vill, men det händer inte allt för ofta.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
ja det tycker jag nog.
Kan du kasta macka?
verkligen inte
Vem har du med på BIOn?
ööh. vem? biografen? flera faktist
Vem var din favoritlärare?
lotta i tungelsta och jenny och eva på berga
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
ja. dock inte någon med tatueringar typ överallt
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
samhälle, religion och matte
Vilka personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
humor! att han är omtänksam och snäll vore även trevligt
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
ehh, jag undrar också vad detta är för fråga.
När sov du senast på golvet?
i måndags, på en madrass dock
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
timmarna verkar inte spela nån roll, det beror helt på hur jag mår och vad jag gör
Äter du frukost dagligen?
allways
Vilken är din favoritfrukt?
banan
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
19
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
ja, och jag vill gärna påpeka när folk skriver fel (mathias :D)
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
min mamma(?) ville denise och sara kom bara av slumpen. poppis då?
Gillar du senap?
jaaa
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ja, nu vill jag faktist det
Sover du på sida, mage eller rygg?
på sidan eller magen. på morgonen kan jag ligga på rygg.
Tycker du om att krama folk?
javisst, iallafall de som kramas ordentligt
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
många, men kommer först på "vem kan sälja en vän" en pollux bok från när jag var liten. jag var så ledsen!

trädgårdarna

Yesterday tillbringade jag på trädgårdarna, en liten ö ute i ingenstanns. Det var mycket mysigt och vädret var rätt så mycket på vår sida. Jag badade även massvis, där både natt och morgondopp var inräknat. Det fanns ingen el, så det var verkligen ...utan el. Vi åkte även båt, jag både rodde och körde med motorn, som dock gick mycket sakta :) men jag beckis och mathias lyckades iaf ta oss över till ön bredvid för att handla, mer eller mindre oskadda. Något i chocktillstånd kanske dock, då mathias var påväg att köra mot vår död in i en cinderella båt, beckis skrek rätt rejält där, och jag var faktist också lite rädd.
Kvällen blev lite vild, men det var roligt. Lärde mig däremot icke att hitta på ön, som ändå var mycket liten. Mitt lokalsinne är verkligen inte en av mina främre egenskaper!

here are some pictures,
      


i lost my place

Okeeej, klockan är way to much för att gå upp halv 7 imorgon. men vad ska man göra? Måste packa, men det är så jäkla tråkigt så jag orkar inte riktigt ta tag i det. Idag har jag varit med jossan, på bio med familjen och hemma hos malin och spelat ännu mer fotboll. jag lyckades göra 2 mål... :)
Imorgon ska jag med någon båt över till en ö som beckis mamma hyrt stuga på(?) det ska bli trevlans. Jag ska få köra in till kungsan också. weho! Körde btw fram och tillbaka från heron city idag. = BRA! Tränade även på att fickparkera, kan ju vara på tiden liksom. men måste säga att jag var grym för att vara första gången!

Ska väl försöka packa då... en natt, det ska inte bli så mycket!


27 dagar kvar

Godkväll, godkväll.
Denna kväll spenderade jag tillsammans med malin, det var trevligt :) Vi lagade mat, bakade hallon/blåbärs paj, käkade bullar och godis - och spelade tv-spel!
Idag började jag ju dagen med dubbel körlektion, och det gick rätt bra! Resten av dagen var varm och solig, mycket uppskattat! Näst sista dagen på sista kollot, mycket mycket nice. Idag gick även alla fölen upp till skogshagen. så nu är det 5 stycken föl där, plus sunshine och melody. Värsta bäbis-flocken :)
Kan påpeka igen att jag ser ut som en monglolid på ryggen, pga av fjällandet.
Det ser åtminstonde ut som att jag har exsem. (?) INTE okej. hur länge pågår det egentligen?
 
Tänkte att det kunde vara trevligt med bilder till mina glamorösa inlägg, så enjoy; detta var det jag och malin åt...

  

sommar sol vind och vatten

Bara för att bloggen alltid separ sig när jag ska skriva, blev det inget inlägg igår. Man sitter där och kämpar, och en sekund senare är allt borta. not very fun.
Ligger i min säng med en förjäkla huvudverk, och jag har verkligen aldrig ont i huvudet. Jag trodde typ inte att jag kunde ha det. De enda minnena jag har av hur det känns, är efter jag haft diadem eller en toffs som suttit för hårt. Aldrig annars. Men nu, nu har jag bara ont. Dock vet jag att det kom efter att jag blåst upp ett antal armpuffar till barnen när de skulle bada. (?)

Lite trevligare väder var det idag åtminstonde, det tackar vi för. Igår var för hemskt, att humöret verkligen kan variera så mycket på grund av vädret känns tragiskt. Iförsig är varken blöta hästar, blöta barn, blöta skor, vattenpölar stora som sjöar överallt och vatten rinnande i ansiktet, inte mysigt. Så om humöret blir lite bittert är det kanske förståligt.
Passade Nessla och Inti inatt, gulle hundar! Åtminstonde Nessla, hon sov på min arm. Inti gillar inte mig så mycket, men jag har överseende med det, dock lät jag henne sova i min säng ändå, snälla jag.

Imorgon har jag körlektion 7.40, så jag ska se till att lägga mig tidigt ikväll så att jag pallar gå upp. Det skulle verkligen vara så grymt härligt att vara morgonpigg. Jag kommer ihåg när jag var det, och istället kvällstrött. Jag somnade överallt. Jag antar att mitt sällskap var väldigt spännande på den tiden!

btw ser det ut som att jag har rabies eller något! Jag fjällar på ryggen. fläckvis. och jag är rätt så väldigt brun där jag inte fjällat. det ser sjukt mongo ut, vet inte hur jag ska lyckas få det att se normalt ut.

   
bilder på mina älsklingar, och en jagvillvisahurbrunjag är.

just nu för tillfället

AKTUELLT

klädsel; mjukisbyxor och tshirt
frisyr; knut mitt på huvudet
låt; china with love - mando diao
tv; inget
vill ha här nu; ny säng
tråkigaste nu; min data segar sig
roligaste nu; haha någonting jag läste på nån liknande tjuvlyssnat sida

SENASTE PERSONEN SOM ....

fick dej att börja gråta; minns inte
fick dej att börja skratta; personen som jag läste om
du gick på bio med; mikaela, sex and the city
skicka sms till mig; natha
skrev till mig på msn; johanna
som ringde mig; linda

FAVORIT .....

rum i huset; mitt rum
typ av musik; det mesta
månad; juli och december
mat; lax
dricka; ramlösa jordgubb lime
godis; choklad och döskallar
film; ehm. en officier och gentleman


DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR JAG ......

gråtit; ja
köpt något; ja
varit sjuk; näe
sjungit; mycket
träffat någon ny; näe?
saknat någon; nja inte direkt.
kramat någon; yes
kysst någon; nepp
ätit; självklart :)


you and i both

Då var jag hemma. Visserligen känns det inte som att jag varit borta så länge, men ändå. Har för ovanlighetens skull redan packat upp och plockat iordning, (det brukar inte ske förens flera dagar efter min hemkomst) så pluspoäng till mig. Var nyss i stallet och hämtade bamse, passade även på att kika på Mary-dolls nya fölis. Nu var det fem små föl som springer runt på baksidan, sjukt gulligt. Begav mig även upp till Lillnalli och Sunshine (som nu har tappat all sin fölpäls!) och hälsade på a-c, elin och sara som var uppe och hämtade hästarna till kollot imorrn. De cyklade, mycket proffsigt till stallet med två hästar var, duktigt tycker jag!
   Btw har jag börjat fjälla, inte okej! Har lyckats shoppa lite därborta också, nämligen ett par jeans, 2 t-shirt (haha kom nog just på varför de kallas T-shirt) en kjol och en kofta. dock läste jag i mitt horoskop i efterhand att jag inte skulle köpa några kläder för att jag troligtvis inte skulle använda dem? :)

  

tjohej

nu ser jag ut lite som en mulatt (?) dock är mina ögon typ svullna. sen förstår jag verkligen inte varför min brunhet i ansiktet ser så mongo ut, det ser liksom ut som att jag solat med glasögon. men icke!

imorgon ska vi fara hemmåt, hoppas bilen håller. mikaela och dom åkte ut i kvarten(?) på grund av mupp domare. det märkte till och med jag, att domarna var mongo alltså. trots att jag inte vet mycket! för att inte tala om de andra lagets hejarklack. ahhh. jag ville slå dem ett antal gånger. de skrek oavbrutet, högt, från raden bakom. oavbrutet. på något sjukligt språk också.

ikväll var vi på en resturang och jag käkade mycket god pasta, och äppelsorbet med hallon till efterrätt. jag har även hunnit med lite shoppade idag, och igår shoppade jag även! bada gjorde jag även en hel del, var i och badade alltså. länge!!

nu är det en flugjävel som surrar mig i ansiktet,
måste chiiiiiilla.

jag kan stanna föralltid, om du vill

Idag var det stört varmt, ca 32 grader. Vi började med att ligga nere vid sjön eftersom deras första match inte var förens vid 4. Vi åkte ner till heden vid 1, och det var så varmt där ute. Så mycket folk. Jag bränner mig typ aldrig, men nu svider det överallt, till och med på benen. När vi åkte hem till vandrarhemmet nu på kvällen vid halv 11 var det 28 grader inne i stan (!) Jag klagar icke på värmen, men en liten fläkt vore något att ha när jag kliver runt där på alla handbollsplaner.

Igår var vi även på liseberg, det var trevligt! Jag åkte i princip allt, som räknas, och eftersom jag inte varit där sen hundra år tillbaks hade jag knappt åkt något innat, så det var ruligt. Jag skrek nog på varje, av ren rädsla. Förutom kålorado, dock där kanske jag skrek av skratt, (hahah) vi åkte med en pappa, en son och en liten son, och när vi hoppar ner i "båten" får mikaela sitta bredvid pappan. då, typ direkt utbrister den lilla "SKA NI PUSSAS?" då får jag garvattack 1, sedan när lillen utbrister "ÄR NI KÄRA?" garva jag resten av resan. När vi nästan är framme skriker han samma sak, typ dubbelt så högt. och någonstanns där i mitten så säger pappan "vinka till mamma" som stod på kanten. hahaha. öh.
Det var mycket komiskt, men det är jäkligt svårt att beskriva sådana saker.

Imorgon ska vi först ner till sjön, sen ska mammi och jag in till nordstan och shoppa(!) därefter har mikaela match.
Nu ska jag sova, hoppas det ej svider allt för mycket på ryggen!!


göte lalalala borg

Tjobre, befinner mig just nu i sköna gröna göteborg. kan för tillfället inte komma fram till om jag sitter bekvämt eller oerhört obekvämt, men lär ju komma fram till det snart..?
Dagen har bestått av till mesta dels bilåkning, och eftesom att vår bil gick sönder tog det extra lång tid och vi fick låna en hyrbil i jönköpng. väl framme åt vi och packade upp i detta inte allt för glamorösa vandrarhem (som mamma måste hålla i sängen när jag klättrar upp i våningssängen för att den inte ska välta). Medan pappa, mikaela plus hennes lag for iväg för att titta på handbol nu ikväll, gick jag, en mamma och en suzie ut på stan. vi gick och gick och tillslut slog vi oss ner på en utesevering för att dricka vin. Det kändes behövligt efter allt gående.
Kom på mig själv flera gånger med att le då jag hörde göteborgare prata. Snygga killar i grupp-form kryllar det nämligen av här, och att höra dem prata kommer göra mina dagar. Imorrn är det upp och hoppa vid halv 8 för att göra oss i ordning och titta på mikaelas 2 matcher. Sen bär det av till liseberg, och sedan vet jag icke riktigt. Bada vill jag ju helt klart hinna med.

nu ska jag sova.
ps, här har det varit strålande sol hela kvällen. muhaha.