så var det

... tvingade ner mikaela, fast hon var täppt i näsan. vi provade brandvarnaren (den funkade) tvingade ner mamma, och det luktade verkligen bränt. dock var det våra grannar som grillade, och jag har typ ventilen öppen i mitt rum. nu kan jag sova lugnt. yeah.
men grilla nu? klockan elva alltså.

jahaja

det blev private practice och två muggar te. nu ska jag sova, och jag skriver nu endast för att berätta att det helt plötsligt började lukta bränt i mitt rum. nu är jag alltså rädd att det ska börja brinna!!! jag vet inte ens var det luktar ifrån, möjligtvis min lampa (nu har jag släkt den) eller datan. aja. förhoppningsvis - om - de skulle börja brinna fungerar brandvarnaren, och då, då kan min family springa uppifrån, ta brandsläckaren springa ner och rädda mig.

i staden hela dagen

Idag var jag och mikaela inne i stan, vi åkte redan halv 10 (vilket var mycket duktigt av oss). vi kollade runt i massa affärer och för en gång skulle köpte jag ingenting, medans mikaela köpte massor. sedan gick vi på bio, och vi skulle betala med presentkorten vi fick i julklapp, men tydligen fanns det inga pengar på dom. snålt tyckte jag!
vi såg iaf förtrollad och den var lite special, men den var bra. det var vi och alla små barn, ett barn typ grät sig genom halva filmen :) det var roligt.
Efter filmen kollade vi i fler affärer, och i sista affären finner jag en skinnjacka. en mycket fin sådan, svart. (undrar hur din som du hade såg ut kit, denna kändes lika, iaf hur jag minns din!) den kostade 499 och jag slösade ej mycket mer pengar än det, vilket var really good.

Nu ska jag dricka te och sedan försöka klura ut om jag ska se på criminal minds eller private practise klockan 9. vet dock ej hur jag ska kunna bestämma mig.

really good gummisnodd

Tror att gudarna hört mig, för vet ni? just idag, på samma dag, har pappa sagt att han tänkt boka en london resa (weho) och min syster sagt att min mamma pratat om att fara till grekland i sommar. och jag som hade värsta resefebern och nu faller allt på plats. mycket blir dock icke av, men vi kan ju alltid leva på hoppet.

Har just tittat på systrar i jeans, och jag grät mycket. man ska inte titta på såna filmer, just denna gjorde mig faktist riktigt deprimerad. och jag störde mig sjukt mycket på att kostos hette "kostas" (?) fult värre.
idag har jag även varit i farsta (köpte skor!!) och hittade en mycket fin jacka. ska kanske köpa den på torsdag! jeans provade jag inte ens, men men.
sen red jag också, wolga. malin red saras lassie!

men nu ska jag sova, ska nämligen upp och träna tidigt imorrn :)

kände mig tvungen


du är brödet man vill lägga korven i....

mango tee time

Känner mig riktigt bra på det där med att uppdatera bloggen. troligtvis kommer det inte vara länge, men vi kan ju vara glada sålänge som det gör det!
kan ju avslöja att jag fick 96% och missade ej många på min låt (den bästa!) på guitar hero. nu har jag skrivit om det i tre inlägg men vad tusan, känns inte som att jag gjort så mycket annat :)
var i stallet också, var ute och gick med lillnalli och sunshine i det mysiga vädret. dock blev inte promenaden lika mysig då lillnalli var helt galet pigg medans sunshine inte alls var lika på. det var mest besvärligt att gå med båda två om jag ska vara helt ärlig. men det är bra att lillnalli är pigg (kanske går hon också upp i vikt) så jag ska väl inte klaga.
imorrn ska jag och mikaela in till stan en sväng, har fått lite pengar nu så något kanske jag kan köpa. men endast nödvändiga saker! men jag behöver jeans, ett par som sitter bra och som ej blir skitstora efter bara en dag.
nu sitter jag och dricker mango te, min femte mugg idag tror jag, men det är mucho gott. snart är det CSI new york så nu ska jag pysa!

byebye bye

här var det sportlov

goddag,
idag har jag varit nere hos läkaren och sytt(!) bakom örat, shit vad ont det gjorde. bedövningen hjälpte inte riktigt så det kan ha hänt att jag började grina. höhö. jag fick iaf mer bedövning så det kändes typ inte sen, men känslan satt liksom kvar så tårarna ville aldrig ta slut... så kan det gå.
sedan har jag spelat guitar hero med mig själv, och jag måste säga att vissa gånger är jag riktigt bra! tillslut fick jag nästan skavsår så jag orkade icke mera.
nu gör jag inte något särskilt, sitter mest och deppar för att jag är så fattig. böööh.  är skyldig mikaela 800 och burken typ 400... och jag som ville in till stan och shoppa. men icke.
ska väl ta och vandra till stallet om ett tag, kunde inte träna idag heller då jag inte får duscha, eller blöta ner vid stygnen på 2 dagar. men jag gick iaf ifrån tungelsta och kom fram till att det var väldigt kort bit, förstår inte varför jag hade busskort när jag gick där i skolan. aja. det var iaf varmt ute idag, undra om man kan sola?

psss, imorrn är det gossip girl + systrar i jeans (<3)

köp mig lycklig

jag vill verkligen åka utomlands. det känns som att jag har typ resefeber, fast tvärt om - att jag måste resa. jag tror nog att man skulle vara lyckligare om man hade mer pengar. för visst spelar det stor roll, när man köper massa saker och reser, så känner man sig ju gladare. det blir som att man är lycklig utan pengar, och plussar på massa pengar vilket är lika med ännu lyckligare.
jag ska gifta mig rikt, men om det låter bättre kan jag ju säga att jag ska bli KÄR i en rik snubbe, och sedan gifta mig. då blir det inte lika ytligt :)


image148
= utomlandslycka

oerhört seriöst inlägg

Hej hej.
nu sitter jag här (känns som en välanvänd mening av mig i början av alla inlägg) och degar, funderar på att ta ett bad, ska nog göra det allt!
igår träffade jag först beckis, mathias och maria, hemma hos mathias mormor på östermalm, och tittade på melodifestivalen. det var trevligt, men alltså det är sjukt vad folk röstar på? om alla som tittade var tvungna att rösta skulle det nog vara bättre låtar som gick vidare! aja skit samma, lite senare var maria tvungen att åka hem, och vi andra tunnelbanade oss till after. där träffade vi kit och ami, men vi var ej där särskilt länge. Jag var mycket trött (gäspade minst 1 gång var femte minut) och beckis var tvungen att åka så vi två tog bussen hem. tack vare en tjej som satt och spydde i bussen tog hemresan extra lång tid, då vi var tvungna att svänga förbi bussgaraget för att byta buss. det kändes rätt komiskt när alla passagerare stod utanför och väntade på den nya bussen i regnet, och alla såg lagom roade ut. :) kom hem lite innan halv 4 och imorse sov jag till halv 1. det var skönt.
resten av dagen tillbringade jag i stallet, var ute med sunshine och melody, tränade amilia och fixade kväll.
jag som skulle träna idag, men får väl ta det imorgon istället. nu när jag inte har några lektioner på 2 veckor kan jag träna på morgonen, och då får man det gjort :)
näe nu ska jag lägga in lite bilder, sen bada  och spela lite guitar hero med syster. weeho :D

image144 image145 image147
  Sunshine & Spring                          Melody                                Sunshine & Ice cream


löööördag

ja hej! nu vet jag inte varför jag skriver, ska ta tåget som går om 15 minuter, så det är ju lite halv bråttom. men men!
igår var jag med jossan och malin och det var trevligt<3 idag var det sol och det var mycket skönt!

men nu måste jag sticka
puss och kram
i en gran!

torsdag hela veckan

har varit så sjukt trött hela dagen! om fem minuter är det criminal minds, sen ska jag sova. och förhoppningsvis drömmer jag inte mardrömmar om programmet denna vecka :)
ridskolan gick bra, det var dock blåsigt och jag frös. nu är det inget nästa vecka, rätt skönt.
sunshine har blivit lite bitter måste jag erkänna! hon gillar inte riktigt att bli borstad. och lillnalli är för smal, hoppas hon blir tjockare snart.
aja nu ska jag titta på criminal minds!
(känns som att detta inlägg blev mer muntert än vad jag trodde att det skulle bli!)


give us some värme

idag har det inte hänt så mycket, endast jag och kit var i skolan, kändes lite väl nördigt, jag menar vi brukar ju iaf vara minst tre på lektionen! :)
är så less på vädret just nu, jag tycker att det antingen kan vara snö, eller varmt. men icke. längtar stört mycket tills man kan ut på baksidan och sola efter skolan. det är mysigt! dock kanske jag hinner ta studenten innan det blir sådant väder, men men. ligga på baksidan hela dagen funkar också.

 

image143
jag glassar med glass på tyvärr icke min baksida

nothing like you and i


what about utrota rubriker?

tjingeling!
idag har varit en bra dag, vilket alltid är trevligt. kanske blev den så bra för att jag tränade imorse innan skolan? det kändes iaf lagom duktigt. sedan har jag varit i skolan, kört körlektion och haft ridlektionerna.
nu ska jag käka, titta på CSI och sedan sova. tomorrow ska vi titta på film, så vi ska ha lite nötter-knytis. det är nice!

<3


hallelujah

jahapp, igår var det först loppis med dom äkta sam-special, och det gick rätt okej. vart lite segt på slutet, och det slutade med att vi gav bort allt. men men :)
sedan var det schlager fecke hos ida. det var roligt. jag och feckis bytte kläder, det var också roligt. annars ska vi icke gå in på detaljer, men det var vilt som vanligt :D
idag har jag varit i stallet, busade på volten med sunshine och melody och det var också vilt.

nu har jag ont i magen, tror att jag druckit mer cola idag än vad jag gjort på hela året. så kan det gå!
annars är jag på dåligt humör, vilket det känns som att jag är jämt nu för tiden.
och allt känns så fel bara för att inte sara är hemma, allt har typ vänt sig bakochfram och allt känns annorlunda. men ändå typ vanligt.

aja nu ska jag fixa bilderna från igår
bye bye bye


somewhere under the rainbow

tjoho!
denna dag började klockan 6 (har inte tagit mig upp så tidigt på länge!), gjorde iordning mig för att sedan lifta med mammi och pappi till älvsjö. där jag sedan tog mig vidare till tullinge och tandläkaren. där fick jag göra lite avtryck av mina tänder till min bettskena som jag ska få.
sen for jag till gamla stan och mötte sam-arna på studiebesök på levande historia. det var faktist kul, och lite mer special än andra lite mer trista besök.
efter det fikade vi och planerade våra induviduella-val veckor, jag åt en saffranskaka (mycket god) och en chailatte.
after that åkte vi till ida, men nu skall jag dricka te,

puss och kram i en gran

sant

Man frågar dig "hur står det till?"
och klokt är att besinna,
den människa som faktist vill
ha ett svar, är svår att finna

and ännu en lista

Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på egen hand?
[x] Blivit arg utan anledning?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
[x] Bakat åt dig själv?


Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek? (fast icke allt för gott)
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest? (hemma :D)
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu killar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Kvinnlig: 18
Manlig: 9

tisdagens;

Dagens humör: lite seg, berodde mest på att jag gick upp så sent
Dagens frisyr: exremt ful gåhemmaheladagen frisyr
Dagens klädsel: eh klädsel var ju att ta i
Dagens händelse:  shit vilken tråkig dag jag haft
Dagens planer: duscha, sedan sova :)
Dagens vill ha: utomlandsresa
Dagens saknad: saris honeypie
Dagens finaste:  typ öh ingen
Dagens måste: plugga (dock gjorde jag icke gjort det)
Dagens mat: pancakes
Dagens köp: inte en sak
Dagens sjuka: lite ont i halsen + träningsverk
Dagens kärlek: vet inte, ingen
Dagens sämsta: att jag sov bort hela dagen

titta, vad jag kan


en lista

Senaste

1. Kompis du träffade: jossan och julia
2. Personen du pratatade I telefon med: mammi
3. Du fick SMS av: andra jossan
4. Du kramade: anna-carin

Idag

5. Kläder: mjukis
6. Bättre än igår: åt mindre glass än igår

Imorgon

7. Är det: tisdag
8. Planer: plugga och rida
9. Något tråkigt som händer imorgon: plugga

Favorit

10. Nummer: 2
11. Färg: typ svart
12. Årstid: sommar
13. Saknar du någon?: ja
14. Humör för tillfället?: lite halvdant

Frågor och svar

15. Det första du gjorde I morse?: znoozade, ett antal gånger
16. Vad åt du sist? en macka med leverpastej och gurka
17. Vad irriterar du dig på?: folk som är för mycket, hela tiden och mig själv
18. Tror du på distansförållanden?: jo det gör jag väl
19. Vem tänker du på just nu?: nu tänker jag på väldigt många bara för det
20. Tror du att personen tänker på dig med?: troligtvis! höhö
21. Vart reste du sist?: på spa (det räknas)
22. Vad gjorde du igår kväll?: stallet, one tree hill och en jäkla massa glass
23. Liknar du din mamma eller pappa?: mamma
24. Ler du ofta?: jo
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)?: kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ser aldrig en fallande stjärna
27. I vems säng sov du i igår natt?: min egen
28. Vilken färg har din tröja? ehm grå

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut?: ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: jo
31. Gråter du när du skadar dig?: ibland

Lycka

32. Är du en glad person?: jag antar det. antingen glad glad eller apdåligt humör
33. Vad gör dig glad?: hästarna, alltid
34. Önskar du att du var lyckligare?: jo vissa stunder
35. Är lycka överskattat?: det tycker jag inte
36. Kan musik göra dig glad?: ja

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig": jepp
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: ja
39. Har du en flick/pojkvän?: nepp
40. Är du nöjd med det?: jo, ibland :)
41. Är du kär?: näe

Hat

41. Vem hatar du verkligen?: det är inte många jag verkligen hatar, men visst finns dom
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: näe :D bara andra listor
43. Är du en mobbare?: nej jag är snäll
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: jaa..
45. Har du blivit sviken någon gång?: jo

Skolan

46. Gillar du skolan?: inte direkt
47. Favoritämne?: det var samhällskunskap
48. Värsta ämne?: engelska
49. Har du spytt i skolan nån gång? näe
50. Är skolmaten god?: ibland, men jag är inte så kräsen


kära bästaste vänner

image141

bara lite, lite arg

OKEJ.
nu kan jag då berätta att jag har varit och skrivit teoriprovet. jag blev icke godkänd med mina 51 poäng. bajskorv! jag hade hellre fått typ 48. inte bara 1 för lite, det suger! det är bara otur. jäklig otur!
btw vart kortet jag tog det fulaste jag sett, det var nästan värre än det på mitt leg. korv.

nu sitter jag här och gör inte särskilt mycket. tänkte planera lite faktist, allt jag måste plugga nästa vecka och så. (vi är lediga till torsdag för att jobba med rester, sen börjar induviduella valen) och sen måste jag städa rummet.

jag har även tränat idag. utan tofs dock, och det sög stenhårt!
las vegas var helt galet igår, allt hände. och nästa avsnitt är inter förens i slutet av mars.
aja, nästa vecka börjar grey's anatomy. yeah.

haaadet bra.

här var det en rubrik

tjoho!
nu sitter jag här och har precis läst saras resedagbok. det låter varmt i australien, jag vill också åka till nåt varmt ställe. jag ska spara till en sista minuten och sticka nån stanns, måste måste!
idag hade jag nya ridgruppen på torsdagar, och det gick faktist mycket bra! alltid trevligt. :)
snart är det las vegas, och det är störigt spännande.
har börjat träna denna vecka igen, det känns bra! gick på poweryogan igår och det var lite special :D nästa vecka ska jag och mikaela iaf gå på pumpen, för då är det kanske snyggingen som har den igen (andra-avenyn-karim!)
idag har jag svullat som jag vet inte vad, men nästa vecka.
vår pakt! från och med då!

haha fick mail från staffan, (kit och jag skrev att vi ville att han skulle skicka elsäkerhets-hemprovet) han svarade:
"Hej! Du får inget hemprov i elsäkerhet för enligt mina anteckningar har du skrivit och klarat provet (med MVG). Mer sån't! Ha det bra! Staffan A"

:D jag tyckte iaf att det var roligt.

igår var vetrinären i stallet, och raspade lillnallis tänder. hoppas dom blir bättre så hon kan bli tjock igen!
nu ska jag göra nåt annat, snart las vegas och danny.

PUSS

när jag blir stor

just nu sitter jag och äter kiwi. det är gott, och påminner mig litegranna om i helgen. då vi åt kiwi oavbrutet, och apelsin och ananas, och jaa. vad åt vi mera? melon!
denna vecka har åtminstonde gått fort, hur det nu kom sig. idag är det fredag (höhö ja - idag är det fredag för er som missat det) och vid 4 ska jag till stallet.
nu är det endast en vecka kvar av skolan och det känns lite skumt. det är till och med bara tre dagar, då vi är lediga på onsdag och fredag. yeah. sista veckan. skolveckan iaf, sen har vi 6 veckor induviduellt val, projektveckor, lov och "sista veckan". that's really nice.
dock vore det mer nice om jag hade något som helst aning om vad jag ska göra sen, men icke.
vore härligt att vinna massor med pengar, och sen få göra lite vad som helst. ahhh. däremot har jag många förslag på arbete, några kanske mindre sannolika än andra (och alla kommer från tvprogram)
först har vi då CSI, kanske ska jag bli krimolog? då måste man nog vara smart.
sen har vi grey's anatomy. jag skulle gärna vara dom! dock måste man vara smart där med. (och hm ja ofta jag skulle komma in på läkarlinjen :D)
sen har vi då sist men inte minst, las vegas. weehh. jobba som dom gör. lagom coolt.
jag skulle även vilja bli skådis, sjungande eller dansande artist. rik funkar också!
men men. måste nog hitta på nåt mindre stort.

sen var det inte så mycket mera.
har fortfarande inte träffat sara, skitsara!

LOL