well i'm scared of what's behind and what's before

ligger i sängen utan att vilja somna fastän att jag är trött och ska upp om inte allt för många timmar. lyssnar på fin musik och läser bloggar som aldrig verkar ta slut samtidigt som jag får lite nackspärr. bläddrar igenom tusen bilder på weheartit och har en london-abstinens som aldrig förut. åh. skola i en och en halv vecka för att sedan ha sommarlov kombinerat med lite jobb i dryga två månader, om jag längtar.

you should punch me in the stomache and then you should hit me in the face but you couldn't watch out, cause i like you

denna dag har tills nu varit en riktig bakisdag, vaknade vid halv ett och har sedan dess legat i soffan och ätit hallonpaj druckit kaffe och tittat på håkan hellström på cirkus på svt play. ska försöka kliva ur tröttheten och klä på mig för en promenad med sammy, solen skiner ju faktiskt. sedan ska jag nog hoppa på cykeln och åka iväg till min solstråle, måste ju passa på då jag vet att hela nästa vecka kommer vara fullproppat med skrivande då vår uppsats ska in på fredag.

vi försökte ibland se ut som att vi brydde oss om någon annan, men egentligen ingen utanför du & jag föreningen

en vecka som gått alldeles för fort, en vecka som har varvats med uppsatsskrivande, träning och jobb, och en vecka som ungefär varit den sista i maj . känner depp över att det är juni om sisådär snart fastän att vädret är allt utom på topp. nu ska jag hur som helst cykla iväg till min bästa sunshine som jag givit alldeles för lite kärlek den senaste tiden och ikväll blir det utång! trevlig kväll gosepluttar

du var alldeles runt hörnet, i kvarteret, överallt

och hej idag är det bara tisdag fastän att det känns som torsdag. tror det är för att jag har varit flitig och klivit upp tidigt två dagar i rad, hoppas det håller i sig hela veckan. dagen har spenderats i skolan i ett litet grupprum och jag känner mig så himla slö och trött och alla synonymer till det. ska på activio spinning om en timme sisådär så innan den ska jag ut och vandra i solen med sammy så att jag blir pigg. ikväll ska jag fara till markus och pussas och kanske äta något nyttigt fast gott och bara så att ni vet har vi varit tillsammans i hela 15 månader.

jag kanske inte tror på vad du just sa men jag låtsas hellre hela livet för att behålla det här


get over your hill and see what you find there.




åh, historien är full av låtar till såna som inte borde få en låt

så himlahimlahimla bra dag och nu så är det helg, åh vad jag gillar! kan inte ens klaga på att jag jobbar både lördag och söndag. nu på sekunden ska jag göra mig iordning för att fara in till staden för lite konsert och solen skiner, åh så MYS!

it makes me laugh out loud when i think of you lots sometimes


okejdå en liten till då. detta är jag precis just nu, efter en väldans tuff men också behaglig löprunda. tröjan smittade av sig efter ungefär halva vägen skulle jag tro (this color gives me positive energy) har dock en aning om felstavning på färg? annars har dagen spenderats i skolan och påbörjadet av uppsatsen som är den sista innan det efterlängtade sommarlovet. 3 veckor kvar.... <3

i hate to turn up out of the blue uninvited but i couldn't stay away.

nog med bilder på mig själv på ett tag nu tror jag. idag är det måndag, en dag som jag numera gillar stark, nya tag liksom. har spenderat dagen i skolan och haft ont i huvudet ungefär sen lunch, himla jobbigt. ska snart iväg på combat, laddar med vindruvor. en god nyhet är att fina rebeckahall finns i stockholm för tillfället så jag hoppas att jag får en skymt av henne. annars är det pluggpluggplugg som gäller för att sedan avsluta med jobb i helgen. tänkte dock hinna med två konserter, glasvegas på torsdag och säkert! på fredag. kommer blir BRA!

adios

höll ett tal som var för långt, ingen skratta åt poängen kanske för ja hade glömt vad poängen är med allt här.


hej hej här kommer en jätte stor bild på MIG, jag är snart på väg till rebecka för lite vin och så för att sedan fara vidare in till staden. först ska jag få i mig lite käk. puuuuss hejs!

låt oss fly låt oss segla bort.


dagen blev rätt bra ändå. åt och drack gott och skrev fram tills 02.30, dagen därpå var helt fantastisk, började med morgonpromenad i solen, sedan la jag mig och stekte på baksidan för att sen fara till skolan och lämna den färdigskrivna uppsatsen, återgå till stekande för att sedan fara till gymmet för crosfit och zumba. efter det gick jag och markus på bio. det varm mys och vi åt upp alla popcorn innan filmen hann börja <3

just nu
lyssnar jag på detta och drömmer mig tillbaka. åh

det skulle ju vara dans dans dans


så här känner jag mig nu. orsak: måste plugga från och med nu tills nattetid och det är sol och så himla blått och jag vill helst av allt ligga på en gräsmatta med glas vin i handen som mina kåmpizar skulle.....åh avis!..... får väl ta med datorn ut men man ser ju så jäkla dåligt då. hörs imorgon, då tänkte jag vara en pluggfri och glad människa.

en timme tar en vecka här, slå mig så att nånting händer.

åh det finns ju ingen värre än mitt-i-natten-plugg och speciellt verkligen inte när man ska gå upp klockan sex.... just nu råkar jag göra allt förutom att plugga samtidigt som jag känner att jag sakta men säkert börjar inta någon slags sömn. hmmm. 2 flugor vägrar lämna mig ifred och min fot har gett upp hoppet och somnat totalt utan att visa något slags intresse i att vakna. åh. så himla avis vill också sova.


dunkande hjärtan klockan kvart över fem imma på rutorna men ingen går hem



sen igårkväll har jag umgåtts med denna mycket gulliga man. en liten springrunda fick han med mig ut på, det var tungt efter en ännu tyngre combat timmen tidigare. idag skiner solen och himlen är alldeles blå <3 så nu ska jag och sammy vinka av markus som ska på bussen till skolan medan vi vandrar vidare, sedan blir det pluggpluggplugg fram tills tvåtiden då jag klippas. tjoho! (håll alla tunmmar för att jag blir nöjd och inget annat)

what i've felt what i've known never shined through in what i've shown

jag vet att det enda jag skriver om är mat. jag tror att det blir så dagar som den här, där dagens höjdpunkter är de stunderna jag får pausa i pluggandet och tillaga något gott. så här får ni gårdagens och dagens lunch; tomatsoppa och omelett. mmm!!


i've seen you around i can tell that you're just like me.


and he's catching a train to where he's heard you have been.



en väldans god frukost i form av godaste brödet med nötter i och avocado med grillgrydda på <3 ägg och apelsinjuice på det gjorde den fulländad. försökte ignorera det deppiga vädret under morgonpromenaden, det gick sådär. nu blir det till att plugga, hela hela dagen kommer att gå åt till läsning vilket ändå känns ganska okej i detta väder.

regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer.


hemska väder snö och regn sluta ta all min energi och försvinn..... tills dess att ni gör det gräver jag ner mig under täcket tillsammans med mitt plugg och en kopp te men jag säger då det, ni har veckan på er sen måste det vara nog för mer klarar jag inte av.

hon är det här partyts ljus och han bredvid är så stolt att ha henne nära sig.

ny vecka som började i försovning och kaos men som sedan övergick till en ganska effektiv dag med mycket gjort. bland annat byte av vinterdäck, besök hos läkaren och bokning av klippning, på fredag blir det av äntligen. nu är det däremot dags för att börja läsa denna veckas litteratur och det känns inge vidare.....enbart jättetråkigt till och med. ikväll är det bodycombat-måndag, som jag längtat! ungefär 3 veckor som jag missat på grund av röda dagar och så håkan-konsert (vilket ioförsig nog var snäppet bättre) men nu så blir det plugg. från och med nu nu nu!



du går med blicken vänd kan du ha sett mig än? någon borde byta stad för nu kommer allt tillbaks.




hade så goda bilder på det jag ätit i veckan så de får helt enkelt avsluta denna ypperliga vecka, mer bilder kommer förhoppningsvis men jag ska nog inget lova. nu ska jag fara och köpa kladdkaka hallon och grädde för att kunna ladda om på bästa sätt. puss!