let me fall

godkväller.

min dag började med 4 timmar på sofiahemmet. (det låter som antingen ett pskykhem eller ålderdomshem, varför inte kalla det sjukhus?) mestadels väntade, men även punktering av mitt knä - vilket låter oerhört mysigt. de tömde 65 ml vätska så att svullnaden försvann, det var den som tröck på så att jag inte kunde gå. sedan fick jag ta blodprov, och jag visste inte att jag var så känslig - men jag trodde att jag skulle svimma. jag har inget emot andras blod eller nåt sånt men detta var obehagligt. likaså när de tömde knäet, aoch! dom sa typ "ojoj vad mycket det kommer" och jag låg där med händerna för ögonen och blundade och sa "ahhhh jag vill inte seeee", vilket jag inte heller behövde.
provsvaren ska komma i veckan men troligtvis var det bara en "höjning av celler" eller något. nu ska jag vila i 10 dagar och äta medicin, sen nästa onsdag ska jag iaf röntgas.

resten av dagen har jag bakat morotsmuffins, vilka blev mycket goda. annars har jag legat i sängen och tittat på one tree hill. nu är det vänner, sedan idol och sen desperate housewives. imorgon ska jag vila, för på torsdag måste jag vara laddad. dock inte för laddad.

puss och hej!

is there a ghost

godkväll.

vet ni? jag tror att ticnet.se har någonting emot mig. dom vill inte riktigt att jag ska få boka biljetter, och lyckas jag ändå på nåt vänster så ser dom till att jag ändå inte kan gå.
i varje fall, IGÅR fanns det ståplatser till Håkan Hellström 28/10. idag finns det icke.
bara för att vi inte kunde betala igår liksom, måste de naturligtvis vara slut idag. bittert!
nu finns det sittplatser, visst, men det är typ 100 meter ifrån scenen. sedan finns det även middagsbiljetter, vid scenen, men dom kostar dubbelt så mycket. alltså 720 kr = för dyrt.

aja. imorgon ska jag till läkaren, sa jag det? i nuläget känns det som att ett par kryckor vore på sin plats, jag kan nämligen inte gå. det värsta är att jag inte ens vet vad jag gjort. får se hur det går imorn. får säkert amputera benet elle nåt.

förövrigt är denna vecka the week, både desperate housewives, grey's anatomy och gossip girl börjar. nu kan jag alltså börja mitt nörd-liv igen. en sak som jag inte förstår är att på grey's är det avsnitt 15/16 på onsdag. förhoppningsvis börjar dom nya säsången sen för de kan ju liksom inte bara sända 2 avsnitt!

hur som helst! nu ska jag fortsätta fixa lite i mitt rum, hoppa runt med dammsugaren på ett ben känns inte helt fel som det borde, faktist.



viva la vida

hej!

nu sitter jag och försöker få dag på läkaren, eller ja, telefonisten, och det är inte lätt. det var lätt till en början, men då kom jag tydligen till fel sjukhus så det funkade ju inte heller.
för att klaga lite till kan jag ju berätta att idag kan jag inte gå. knäet är svullet till typ max och gör ont. plus att jag inte kan gå då. roligt? inte så jätte faktist, det är mest jobbigt.

när jag väl pratat med telefonisten och förhoppningsvis fått lite klarhet i form av en tid eller så, kommer linda och hämtar mig så att jag kan ta mig till stalet.

nu ringde hon upp, ska dit imorrn senast kvart över 8.
vilket betyder att jag inte kan jobba. min enda tid denna vecka liksom, wiho. (ironisk)
måste nu kolla hur jag ska ta mig dit imorrn, lär ju få gå upp very early.

bye.


read my mind

hej bloggen!
ikväll har jag fixat och donat och möblerat om i mitt rum. det blidde fint!
ska snart pröva hur sängen känns på den nya platsen och glo lite på one tree hill.
imorgon kommer tydligen kylan, det gillar vi inte riktigt.
det var mycket mysigt idag med sol och värme, och jag är ledsen om jag klagade på värmen i torsdags.

oktober snart också, då äre kanske till och med dags för mössa.
28/10 är det håkan hellström, ska se till att boka också, men det får fixas imorgon.

ytterligare en grej som bör fixas är mitt cv, vilket jag också ska ta tag i nästa vecka.
även träningen finns på min attgöralista, men nu har mitt knä fuckat upp helt och är alldeles svullet så jag får väl ringa läkaren tomorrow.

godnatt.

call it mystery or anything

Det är med sorg i mitt hjärta jag skriver detta inlägg.
Idag 27/9 klockan halv 8 var jag inte där jag egentligen velat vara, utan jag jobbade.
Vilket sög, sugigt jävla hårt. Jag ville faktist gå på jason mraz, riktigt mycket. Därför gör det extra ont i hjärtat.
MEN. Jag kommer över det, och han borde spela här igen inom en snar framtid, tycker jag.

iallafall, till hans ära.



skyll dig själv

skyll dig själv, skyll dig själv, SKYLL DIG SJÄLV!
... som sid skulle ha sagt. Men inte hjälper det. Det gör mig bara mer irriterad.

Jag kanske inte får gå på jason mraz på grund av att jag måste jobba.
DET GÖR MIG mycket, mycket deprimerad.

jävla bajskorv.

what would bob do?

tre bra saker jag gjort idag:
- kopplat in skrivaren
- gått promenad med sara
- övningskört

sedan har jag varit både bitsk och vrång enligt kit,
får jag skylla på pms? :)

annars har dagen varit ganska okej. jag började med en härlig sovmorgon, måste erkänna att det var sjukt jäkla skönt.

 
bjuder på denna charmiga bild på mig, sara och kräftan.

pictures of you

jävla gnäll alltså, om göteborgsbilderna. SÅ vackra var dem icke.
Skulle egentligen vilja säga att kameran gått sönder och att bilderna är borta.

Så är då icke fallet.
HÄR får ni, ett urval...

 
      
 

det gick fucking sakta att lägga in så ni får nöja er med dessa!
sen att ena bilden inne ville vända sig, får ni helt enkelt acceptera.

without a song

godkväller.
Det blidde inget KTH igår. Saras middag översteg tydligen tiden så jag och malin fastnade på toxic istället. Men det var mycket nice det med, så vi ska icke klaga allt för mycket. Vi var helt maniac på kamerakillarna och var säkert med på 10 bilder. Dock kom endast 4 med på hemsidan, tack och lov (kanske man ska säga!)
Vi höll dock tiden som vi skulle och var hemma vid 3 tiden. På hemvägen klämde vi i oss en hamburgare, en cheeseburgare, en chickenburgare, två mellan pommes, en fruktpåse, en pasta bolognese och en pasta gorgonzola. SVULL SVULL alltså.

Kanske var det det som räddade min dag, har nämligen mått näst intill perfa hela dagen. Lite trött var jag dock, men det är jag ju alltid. Jobbade iallafall från 12 till 21. Resterade delen av min härliga lördagskväll ska jag tillbringa med en ben & jerry och lite one tree hill. Ska upp och jobba halv 8 imorgon. ICKE roligt, men vaaaad ska man göra.

Upptäckte dessutom till min fasa att jag inte hade några pengar kvar på kortet. Eftersom att jag trodde att jag hade minst 2000 så kom det som en chock. Ska fasiken börja spara kvitton från och med nuw.

bye!

take me out

Nu har jag just ätit wienerbröd. Inte bara ett, utan en hel del. Pappa har nämligen köpt 2 längder! Blev dock proppmätt så det blir nog inge mera.

Idag fick jag jobba iallafall, på grund av sjuka människor och ja, underbemannad personal. DET suger. Inte att jag får jobba för det är väl bra på sitt sätt, men att det var sjukt stressigt idag då det var långa köer HELA tiden.

Kom och tänka på två saker när jag satt där. Den ena var små fjortisar som verkligen inte kan sminka sig. Jag vet dock inte om det är alla fjortisars speglar där hemma det är fel på, eller att de bara gillar att ha en foundation 10 nyanser brunare än vad de egentligen är. (?!) Sedan det där strecket. Det är lovely. Speciellt om de har en urringad tröja, så man verkligen ser deras bleka, öh, bröstkorg, mot deras bajsbruna fejs.
Det var egenltigen inte det jag skulle diskutera, utan det var frågan; "Är det okej att stirra på människor som ser udda ut?"
Nu menar jag inte de som har medfödda problem, utan de som exempelvis rakar av sig håret, sparar en svart lugg, tatuerar sig på hela armarna och har piercingar i hela ansiktet? Jag menar om de väljer att se ut så måste det ju vara för att de vill sticka ut. Då måste de vilja att andra människor ska se dem? Fascineras kanske?
Jag menar, de kan ju inte känna sig kränkta eller något för att folk glor. Det är ju klart att man gör det. Inte för att titta snett men kanske bara för att se för att man är nyfiken liksom.

Fetaste diskussionen av mig alltså.
NU måste jag duscha, sedan kommer malin, sedan ska vi in till KTH och saras nolleGASK. Likabra att stava det som det låter, vågar inte ge mig in på att försöka stava det som det ska!

Göteborgsbilder kommer, men just nu har jag för fullt upp, för att orka, plus att jag är liiite seg också.

geek in the pink

Idag har jag umgåtts med malin hela dagen. Vi började inne i stan där vi shoppade loss presenter till jossan.
Det blidde en sjukt fin stor rund vit ram med plats för 10 olika stora foton. Så jag och malin pysslade loss och dekorerade ramen mycket fint. Vi blev rörda flera gånger om. Baka hann vi även med, bild kommer senare. Kanske.
Det blev en rosa hallonsockerkaka med rosa vaniljsås på toppen, riven vit choklad och nonstop. Mums.

Sedan hade jag ridskolan och därefter nu ikväll åkte vi hem till jossan med mästerverken.
Det var mycket mycket mycket trevligt att umgås alla 4 igen, det var grymt länge sedan.
(med 4 menar jag då även sara som jag icke nämnt i detta inlägg!)
Jag ser fram emot vår helg, när den nu blir.
Då ska vi bli höga på ben & jerry.

yellow

På vägen hem från göteborg bestämde jag, kit och mathias att vi skulle bestämma saker vi skulle disskutera i bloggen.
Nu har mathias disskuterat liseberg och kit gamla människor på bussen. Jag känner inte för att skriva om nåt utav det, men jag tycker vi får ta och bestämma gemensamma saker till nästa gång :)

Jag själv tänkte disskutera sorgsenhet. Just nu i detta fall, coldplay+sorgsenhet.
JAG VILL OCKSÅ GÅ. Idag och imorgon är det som de spelar i globen. Jag ville vara där.
Bara för att jag inte får gå heller känner jag ännu mer att coldplay ligger på ungefär 10++ medan jason mraz ligger på 5+.
Jason mraz, som jag då ska gå och se på lördag OM jag lyckas byta bort mitt jobbpass vill säga. bajs.

Känner att det inte blev någon disskussion.
MEN jag ville berätta om min ledsenhet.

Här får ni något fint.



död åt 3mb

TRE's mobila bredband kan gå och dö.
DÖ DÖ DÖ.


you and i both

tjenixen.
har precis käkat ägg macka och druckit välling, mycket gott. jobbade till 2 så kom hem för ett tag sedan. är extremt dåligt på att ta med mig matlåda så jag lider mig igenom hela morgonen med kurrande mage, så mat nu var gott.
(imorgon SKA jag dock fixa matlåta)
i helgen var det göteborg, eller floda som maria faktist bodde i. det var trevligt!
lite bilder får ni ta del av här. resten hamnar på facebook. wiiiihh.

(okej inga bilder, kameran dog. dom kommer senare!)

nu ska jag snart cykla till stallet och ha ridskolan.
det är för fan vinter ute. BURR.
puuuuuss

sunshine

Har just precis klivit upp, sitter här i min morgonrock och dricker en smoothie. måste snart börja packa, och iförsig är det inte så mycket som behövs, men jag har ändå ångest för vad jag ska ta med mig. hmm.
Det är sjukt kallt ute och inne nu för tiden, och det är ändå bara september.

HÄR får ni lite värme. eller något.


no ones gonna love you

Kom nyss hem från sarre (haha glöm att jag glömmer det) låg och somnade i hennes säng. det var sådär mysigt att jag nästan började drömma men kände att jag var vaken. jag längtar tills vi flyttar hemifrån, det kommer bli trevligt :)
Imorgon är det göteborg, mysigare kan det inte bli. det första jag ska göra är att ladda upp med strawberry chrisp(?) naturgodis. mm. sen ska jag svulla i bilen! Klockan 12 skulle mathias vara här, får se hur det går med det.
Ligger och lyssnar på hurricane gilbert, håkan, låten i inlägget innan. KÄRLEK alltså. sjukt fin. 29/10 spelar han i stockholm, då ska vi dit.
Om två veckor är det även jason mraz, det är fasiken också coolt.

Har förövrigt förjävla ont i magen. aj.
Nu ska jag ladda för sängen, <3

no ones gonna love you - band of horses
också fint.


nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig


<3

life is WONDERFUL

Kom nyss hem. Innan jag åkte så tittade jag på 4 avsnitt one tree hill. Vilket är både trevligt för själen och deprimerande. Trevligt för stunden ni vet, leva sig riktigt in i det, men sen efteråt känner man sig så, off. Visst, tv-program i all ära, men fasen vad det vore mycket mer nice att leva så. DÄRAV BITTERHET.
Är mest irriterad, om jag nu ska kalla det irriterad, på att tiden inte räcker till ett dugg. Vi alla jobbar eller pluggar. Inte bara veckodagar utan nu även helger. Tänk den väldigt roliga tiden då man gick i skolan tillsammans med sina vänner och sedan spenderade helgerna tillsammans med sina vänner. Visst vänner på jobbet kanske. Men nja. Allt blir vuxet och jag har aldrig tyckt att vuxet verkar roligt!
Men, om man tänker efter så vet vi ju att de flesta äldre är tråkiga och att de flesta yngre roliga, så ja, vi har väl vetat hela tiden vad vi haft framför oss.

Jag vill inte ha tråkigt, jag vill inte göra samma saker dag ut och dag in.
Iförsig har vi typ 3/4 av våra liv kvar om vi har tur, så kanske får vi mer kul i framtiden. Kanske.

Jävla gnäll-inlägg, lite patetisk, men det är det mesta jag känner för att göra nu för tiden.
Gnälla och vara patetisk alltså.

wordplay

Hallå!

Ligger i sängen och tittar på one tree hill. har jobbat hela dagen och ska om 2 och en halv timme bege mig till ridningen.
börjar inte jobba förens 12 imorgon, vilken innebär sovmorgon!
Nog om mig. Har någon mer än jag upptäckt att man inte behöver skriva rätt ord på dom där kommentars-kontrollerna? Roligt tycker jag!

Göteborg i helgen, längtar mycket. Just nu är allt så jävla tråkigt, bara samma saker hela tiden, riktigt tröttsamt.
Saknar mina kära vänner också...
(blev inte nog om mig)

Aja. har ingenting att skriva, har jag någonsin det?
allt är tråkigt. buöh.

(förutom en grej, nu har vi fått jason mraz biljetterna!)


swallowed in the sea

heej.

mår sisådär. känner mig typ överkörd och illamående.
har jobbat sen halv 8 imorse. sov kanske en timme i natt. en timme, okej?
självklart är det mitt fel och jag får skylla mig själv.
men visst fan vill jag klaga. BUUUUUÖÖÖÖÖÖH.

kan även tillägga att min liv är slut.
åtminstonde sålänge jag ska jobba helg, lördag och söndag!
lördagen 12 till 21 och söndagen 07.30 till 14. yeah.
i detta fall iallfall, vecka 38. men - jag blir rik sen, okej?

nu ska jag ta ett bubbligt bad. och lyssna på lugna favoriter.
puss PUSS


time of your life

Godkväller.
Sitter här med färg i håret, andra gången på en vecka. Nu ska det fasiken inte bli rött.
Har varit i stallet hela dagen idag också, vi har fixat och donat och slängt massor. Jag mår verkligen bra av att slänga saker! Speciellt i stallet, det blir så fint och tomt.
Resten av kvällen ska jag nog spendera med one tree hill skulle jag tro. Ska börja på andra säsången, trevligt värre. Kanske ska jag till och med unna mig en ben & jerry i min ensamhet..?
Imorgon är det upp tidigt igen och till stallet och fortsätta fixa. Mycket att göra tills ridskolan börjar.

Kan berätta att min mobil fungerar igen. yeah!
Fann dessa snygga bilder. då var det fortfarande sommar.


 

Har kommit på en idé med mina fantasilösa rubriker.
Nämligen att skita i om dom har med inlägget att göra, vilket de ändå aldrig gör,
och bara skriva låtnamnet på låten jag lyssnar på just när jag ska skriva rubriken.
Fyndigt va? Nu slipper jag försöka vara påhittig.
PLUS att ni får "dagens låt", om det är det vi nu vill kalla det.

TIME OF YOUR LIFE - GREEN DAY

YES

Du har bokat/köpt 2 biljett(er) till

Jason Mraz
Arenan
Lördag 27 september 2008, kl 19.30


:D så är det!

i believe i can fly

Hade just ett mycket långt och irriterande samtal med en viss Sara, jobbig människa det där alltså, nästan lika jobbig som jag själv.
Idag har jag varit i stallet hela dagen, vi har varit jätte aktiva och fixat massor med grejer tills ridskolan börjar nästa vecka, imorgon ska vi fortsätta, sen kommer det bli superfint! Det var även grymt mysigt väder idag, det hurrar vi för.

Jag har fortfarande förjävla ont i nacken, det är jobbigt. Det blir ju aldrig bättre!
Nu ska jag städa rummet och sedan ska jag ut och övningsköra. Har inte gjort det på aplänge, så jag tror att det är dags.
   Roligt inlägg. Det hurrar vi också för!

punktform, dagen till ära

Jag är irriterad på:
- jag har grymt ont i nacken och ryggen
- min säng har blivit allt förutom skön
- jag kan inte somna på kvällarna
- att alla är upptagna hela tiden, bra att vi får planera in saker 700 år in i framtiden. buuööh.

Jag är glad på:
- sovmorgon imorgon, ledig!
- jag har lyckats vara nyttig i 3 dagar
- nästa helg är det göteborg, tjalalala!
- om sisådär några veckor ska jag träffa nicen, då ska vi partaja stenhårt!


mmm som i ätbart

Sitter här och dricker mjölk, mycket gott smakar det. Jag dricker inte det så ofta har jag kommit på, men eftersom jag inte gör det blir det extra gott när jag väl gör det. Har även nyss ätit ägg, det gör jag iförsig ganska ofta. mmm helt enkelt.

Gissa när jag gick upp imorse då? 6! Jag dog inte. Jag var till och med på ganska gott humör, kanske gick jag fortfarande i sömnen. Sen har jag jobbat hela dagen... Ikväll är det ridning, very fun.

Nu ska jag cykla litegranna. För det, det är mitt nya liv. Kan ju åtminstonde försöka hålla det andra dagen kan man tycka!
puss och kram, heeela dan.


the fiiirst day of my liiiiife

Första dagen i mitt nya liv har funkat riktigt bra.
Jag tog mig upp halv 10, har inte gjort det på väldigt länge (frivilligt alltså).
Begav mig till gymmet, på cykel. Very good alltså.
Cykla hem, stressade lite för mycket, brände mina chickenbits och bulgur så att jag fick nöja mig med en macka (okej det funkade ju inte allt för bra)
Cyklade till ica, jobbade. Tog mig hemåt i kylan, men det var riktigt mysigt faktist! Var hemma typ 9.
Nu har jag förberett mig för att sova. Börjar 7.45 imorn.

Bilder på alla kläder får vänta.
Jag la ju in en bild på allt? :D
Värsta super modebloggerskan, allt i samma liksom.