if you swear that there's no truth and who cares, how come you say it like you're right?

godkväll! dagen har innehållit alldeles för lite intressant för att skrivas om,
nu är jag med gulle markus (som ni ser på bilden) fast han tittar på fotboll iförsig.
lika bra, för nu ska jag städa rummet som ser ut som hej kom och hjälp mig, fastän det nog ändå är en underdrift. jag tänkte iallafall bjuda på gårdagens jobb-lunch och kvällens middag. tja tja!


jag var full och jag var dum och jag ramla på allt, det skulle ju va dans, dans, dans







en liten sammanfattning på en tokig kväll. sara fastnade ungefär på varenda bild, nästan. nu ska jag somna och ladda upp inför en ny vecka. har inte föreläsning förens kl 14 så jag har GOTT om tid att göra det. puss!

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

hej och hå nu är vi på gång. ätit pizza och druckit vin och just nu är både strykandet, sminkandet och påklädandet över! här är vi...gissa land!! pusss

jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


kände att nu när jag börjat bli seriös så vore en frukostbild inte helt fel.

idag känns som en väldigt lugn dag, ska börja med att beställa lite böcker. därefter ladda kameran tills ikväll, promenera ut med sammy och sen packa allt jag ska ha med mig innan jag far till sara.
ikväll är det nämligen inget mindre än beer-fest hos markus, det kommer en himla massa människor som ska klä ut sig till olika länder. jag visar en bild ikväll på vad jag och sara föreställer, tills dess är det tokhemligt!

jag ser himmel och moln och vänner som går bredvid mig


här får ni ta del av några av mina favoritbilder.
ps. uppmärksamma min design!

oho framför din stereo när allt harmoniserar, där kan man aldrig bli för stenad

nedräkning... 2 timmar och 40 minuter kvar. det ska jag nog klara av. däremot har min mage börjat kurra så högt att jag var tvungen att höja musiken. tvivlar dock inte på att personerna runt omrkring mig ändå hör dess bullrande.
när jag är klar ska jag stoppa i mig en smarrig smörgås, med skageröra kanske. det är jag värd!
sedan måste jag besöka bokhandeln och se om jag hittar bokfan till nästa vecka. jag som som hade planer på att beställa den för två veckor sen har bara låtit det rinna ut i sanden... smart. 

jaja. nu börjar låten ta slut och jag lovade mig själv att fortsätta uppsatsskrivandet då.
puss och kram!

ps. låten var sång i buss på villovägar. tänkte att ni ville veta. och tack för grattis!! idag firar vi ett år och en dag. tjoho!

det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning

så in i helvete trött på att skriva om jäkla normer och genus och etnicitet i omsorgen så BLÄ.
jag kommer helt seriöst ingen vart...eller jo någon vart men det går så oerhört sakta att jag spyr. förstår inte hur något kan gå så sakta. jag förstår definitivt innebörden av snigelfart.. tänk er en snigel som ska snigla sig från vh till centralen (inte kommunalt) ahhh jag d-ö-r! och skiten ska vara inne imorgon. jag läste det för min syster och hon sa typ "eh, jag förstår inte hur det hela hänger ihop?" och "...du verkar mest ordbajsa!"
likzåm åh tack här trodde jag att jag vart någonstanns på väg men verkar inte så nehej!

nu ska jag vandra med sammy (hundisvakt) till brevlådan och posta ett brev till ticnet som innehåller mina presentkort. de kunde tydligen inte lösas in så jag måste skicka dom i efterhand. dryyyyyygt!!

fast nu måste jag väl höja stämningen på detta dystra inlägg om jag vill ha mina kära läsare kvar så jag klämmer in att tja tja bloggen, idag har jag och markus varit tillsammans i ett år! fatta ett år. grattis till oss!

nu ska jag ut och rensa hjärnan men lite frisk luft och snö, sen ska jag speeda på till sköldpaddefart!

xo xo deniZZze

jag flög för nära solen, du blev mitt favorittidsfördriv

denna vackra februari förmiddag behöver lite planering känner jag. har nästan precis vinkat av markus som for till skolan, innan det åt vi bananomelett. (vispa två ägg + mosa i en banan och stek, hallon, blåbär + lite honung som topping = gött!)
hur som helst planering var det

först; plocka ur och i diskmaskinen
ca 11.00: börja läsa omsorgs-boken
12.00: ut på promenad med sammy
12.45: ut på promenad med kirow
13.15: fortsätt läsa. sluta inte!!!

så! nu kör vi!