heartbeats


you make me somebody"


something pretty

Nu skulle jag egentligen sova, för länge sen. Men jag kan inte somna.

Ligger nere i min säng och lyssnar på musik, och min spelningslista lyder:
Jason Mraz - Plane
Håkan Hellström - Kär i en ängel
Chris Brown - Forever
Band of horses - No ones gonna love you
Armin van buuren - Going wrong

Fint.

På tisdag åker vi till göteborg, det ska bli trevligt. Jag hoppas på bra väder, men i annat fall får jag väl nöja mig med att hänga i sportaffärer och lyssna på fina göteborgare :)

Nu är det drygt en månad kvar till Sara kommer hem. Kan inte förstå hur tiden lyckats gå så fort? Kan heller inte förstå att det är så kort tid kvar. Halvåret har gått galet fort, för helt ärligt känns det som att det var nyligen vi klev upp mitt i natten för att säga hejdå. Ett av mina alarm står fortfarande på 03.20, sen hon åkte. Nördigt värre. Trots att det har gått så fort har massor med saker hänt, samtidigt som det känns som vanligt. Det sägs ofta men det är verkligen läskigt hur fort tiden går.

Nu börjar jag få lite nackspärr, ska nog försöka sova iallafall.
Skulle egentligen lagt in bilder från i helgen, men eftersom att min sladd sa upp sig kan jag inte få in dom på datorn. Men helgen har varit mucho trevlig tillsammans med Jossan, vi har klart på nästan hela vänner säsång 6, käkat en hel del, solat, cyklat, hälsat på hästarna nästan mitt i natten och framförallt skrattat.
Om 2 månader kanske vi är tillsammans allihopa, fantastiska fyran. jag saknar oss!

tjingtjiiing


it's snowing outside

NEJ vi pratar fortfarande inte med varandra, vi läser the latest news i bloggen!

and just so you know, blablabla!!

Just nu umgås jag med jossan, nu tänkte jag tvinga ut henne till att göra något vettigt!
för hon är en segkorv! jag vet vad vi kan göra! vi kan. eller nej. det är dyrt.

BEN AND JERRY. ahh. :) MUMS.

now i'm going. YOU TELL ME.

bye.


chill chill

Sitter här och prövar mitt nya mobila bredband och det funkar galant! det går fort och jag kan bära runt datorn överallt, med till göteborg ska den helt klart. Sen är det fint också, alldeles rosa, och det gör ju det hela ännu roligare.
Vill dock även fixa nåt till datorn, ska det inte finnas sånt man klistrar på utsidan?

Var i handen idag, hälsade på malin på mcdonken, och hon var så duktig! medans mammi var hos tandläkaren köpte jag två böcker och underkläder. (mucho fina!)

Nu ska jag hjälpa mor att städa!
ps, repris av håkan på skansen kl 5, icke att glömma.


honey, i can see your house from here

Just nu är jag så trött att det känns som att mina ögon ska trilla ut. bokstavligt talat.
kvällen har jag tillbringat på gymmet och framför tvn, 8 vänner avsnitt har jag avklarat.
imorse provjobbade jag i kassan på ica, och det var riktigt roligt. dock krångligt, men på måndag ska jag tillbaka.
resten av dagen spenderade jag på årsta, där jag även badade. trots ynka 17 grader badade jag riktigt länge!

Igår betedde vi oss vuxet och grillade hos mathias, det var trevligt. trots att jag inte fick en enda poäng på schlager-spelet, men iförsig är det väl inget att skämmas för.

våra grannar har en galet vild och högljudd fest, och jag och mikaela har tänkt ut en hel del olika anledningar till att knata dit, men icke. dock har jag suttit och spanat in en mycket snygg kille i 2 timmar, jag satt nämligen bakom alla blommor i fönstret och stirrade - och han märkte inte ett skit. vilket ledde till att jag kunde glo en hel del om man säger så.

den tragiska sanningen

rensar ur min garderob. kan ju säga att den ser oerhört gles ut med sina 5 tshirtar. dock är det jag kastar ut inget att ha!
men. till det jag skulle säga. den tragiska sanningen. jag har blivit tjockare. inte lite heller, och nu är det bevisat. JAG FÅR INTE PÅ MIG mina favoritshorts jag köpte förra sommaren. kanske är det muskler, (kanske?) men skit samma, fetto ben, nu ska jag börja springa. eller nåt.

same same but different

Denna dag började med dubbel körlektion, och det var rätt jobbigt att köra runt i nästan 2 timmar. cyklade sedan vidare till stallet för att käka pancakes, det var gott! Efter lunchen gick jag med ut när de skulle rida ut, och fick springa massor.

Efter kollot firrade jag och natha lite diplom och delade ut godis. (smällde i mig en del, nu mår jag sådär äckligt illa som man gör när man käkat godis), sen cyklade jag hemåt men stannade i hagen hos hästarna. dock är hagen för jäkla stor så det tog ett tag innan jag hittade dem. lyckades även tappa min mobil där i skogen, men jag hittade den igen!

När jag kom hem spelade jag lite guitar hero, and here i am. Ska hjälpa mammi med maten och sedan kanske städa litegranna i mitt rum, för ikväll, ikväll kommer äntligen jossan hit för att umgås med mig. wiho :)

för det är inte vilken dag som helst

nej, det är Sunshine's födelsedag. Det är inte heller vilken födelsedag som helst, utan det är hennes första. 1 år gammal. Det låter grymt lite, för det känns som att hon är äldre än så, samtidigt som det känns som att tiden gått sjukt fort. Det var inte länge sedan hon var helt ny liksom.
Hon fick iaf ta del av min mycket goda knäckebröds(tårta?) och hon var väldans tacksam.

Klockan är strax innan 7, vilken hade kunnat vara riktigt nice. Kvällen är ung (dock fattar jag inte riktigt det uttycket, det låter som att den är kort? är det det som menas eller?) och det är sommarlov. Varför har jag inte fått dedär sommar-feelingsarna ännu?
Tog icke tag i min garderob igårkväll, begav mig till gymmet istället (men det är bra) så jag kanske ska ta det ikväll istället?
maybe i will.

btw blåser det utav helvete, rent ut sagt. varför?
vart är vädret som det sjungs så fint om i sommarlåtarna?

byyye mina vänner, blås inte bort.

tjugotredje juni

Kom precis hem från stallet, this weather is not very fun at all. typ regn som hänger i luften, varmt ena sekunden och sen kallt nästa. Är så galet sugen på att åka utomlands att ni förstår inte!
Annars har jag varit ganska effektiv på senaste, nämligen bokat dubbel körlektion till på onsdag, bokat uppkörning (säger dock ej när!) och imorrn, imorrn ska jag iväg och snacka jobb!
Tittade just ut genom fönstret, spöregn. det hängde rätt mycket i luften alltså!

Nu ska jag ta mig något att äta och resten av kvällen ska jag kanske försöka ta tag i min garderob och mitt rum. Mina kläder ligger inte längre i garderoben, utan utspritt i hela mitt rum. Nytvättade kläder stoppar jag inte in där heller, för där är så rörigt att jag inte vill fylla på med mer. Nu ska jag slänga minst hälften. btw ska vi fixa en stor walk-in-closet (?) där uppe med alla våra kläder, mina och mikaelas. det ska bli tufft!

Idag släppte vi ut Lillnalli, Sunshine och Melody i skogs sommarhagen. dom blev glada :)

   

jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren

har nyss käkat middag, det var mucho gott för jag var mucho hungrig.
innan det var jag på gymmet och tränade nästan sjukt hårt. nu är jag lite skakig sådär i armarna!
before that övningskörde jag lite och var i stallet.
nu ska jag typ göra mig iordning för att sova,
för imorgon ska jag orka upp och träna innan kollot (dvs innan 9) - lycka till denise

Jossan kind of dissade mig idag, hoppas för din skull att vi ses imorrn!! :D


you make me feel good

tjohej!

soligt ute, det gillar vi! satt nyss ute och käkade frulle, det var gott. var tvungen att bege mig in för att smeta på smärtstillande salva på mina myggbett (typ 9 st på benen) och det verkar faktist som att den fungerar.
pratade med sara tidigare också, det var trevligt! nu ska jag ringa linda för att se om hon skulle till stallet, isåfall ska vi släppa ut de nya fölen och ettåringarna i sommarhagen. det är mys!

ikväll ska jag träffa jossan, det var år och dagar sedan sist <3

midsommarafton!

Nu är jag hos min käre kusin robin! vi har nyss ätit massvis med sill, eller jag har iaf gjort det plus alla vuxna. mikaela och robin är tydligen ej mogna för det ännu! Jag åt nog 7 olika sorter, kanske ännu fler. Vi har även sjungit nubbe-sånger.
Jag försökte övertala de andra om att bygga midsommarstång, dock är ingen särskilt på. Om jag inte gär det själv får jag väl vänta på det nästa roliga: middagen och smallville.
För att ej glömma badandet i poolen, plus mitt och mikaelas nattdopp. dock har jag bara min nya, ej särskilt braiga bikini. men det firrar sig nog!

glad midsommar, eller missommar som jag såg en på min msn-lista hette. (hahaha?)

/DENISE

friends with benefits

Jag saknar OSS!
alla våra goda stunder.

           

i brist på annat

söndag, 19 november 2006
jag ritar en häst.
mikaela sjunger på brothers.

mikaela säger; nu ska jag rita en häst.
hon ritar, jätte fint nästan.

hon fortsätter sjunga.
jag sjunger med.

mikaela gör sin häst svart.
jag förstår ej.

hon tittar ner på sin häst och sjunger..
"It's not our colors
It's not our race
That makes us brothers
No matter what we might face
It's not our last name
Not the blood in our veins
That makes us brothers
The love we share makes us the same"

här ska det stå skrivet en rubrik

Jag blir galen på detta väder. Vet inte hur många gånger jag har tagit av och satt på mig tjockiströjan idag. Ett antal! Tredje dagen på kollot, idag var även poolen fixad. Dock var det sjukt kallt, 10-15 grader kanske, men det hade de inget emot alls. På körningen körde de ut, och jag fick springa som bara den. Hur mycket eller hur fort de än fick galoppera var det inte tillräckligt, gnällspikar säger jag bara.

Till nästa vecka tycker jag att det kan bli soligt och varmt ute, då är det mysigt att promenera runt i bikini och ha körningen, så vi håller tummarna för det.
Imorse snoozade jag i 2 timmar. Vad är mitt problem? Börjar undra.

Datan har förövrigt blivit seg, det gör mig mycket irriterad!
Nu ska jag ta nåt att äta. BYE

men dricka går bra

Har  nyss käkat en hamburgare, exactly like förra tisdagen och tisdagen innan det. Vi har fått någon slags hamburgetisdag.
Kom hem sent från turk, skulle ut med hästarna i hagarna. Jag red Joppe, det gick ej bra.

Läste just på solskyddskrämen, "Ska inte ätas" stod det i informationen.
Näe, då vet jag.


en dag ner på staaav

Dagen började som vanligt numera med dödstankar. snoozade dock endast i 45 minuter, hann visserligen inte mer då jag hade körlektion att kliva upp till. Lektionen gick bra! Nu ska jag boka uppkörning, får se vart det blir och när det blir.
Cyklade direkt till stallet från trafikskolan, där det var full rulle med alla kollo-barn. Idag tömkörde de på körningen, riktigt duktiga var de också! När alla åkt hem gick vi ut med sunshine och melody.

  
madicken och morris in action på körningen

Snart, närmare bestämt om en halvtimme ska jag cykla till malin för att sedan bege oss till ridningen. Kan jag bortse från skavsår(?) ska jag se till att rida barbacka. Sista gången idag. Terminen har gått sjukt fort utan sara, helt ärligt känns det som att det var nyligen hon red där för sista gången.

Känner att detta inlägg blev lite väl trist, men det skiter jag fullständigt i.

 
kärleksfulla kattbebisar och rödluvan åt fel håll


rewind

För ett år sedan, exakt, sov jag och Sara ute, under bar himmel. På två luftmadrasser ute i hagen.
Där sov vi tills klockan 4 då det började regna. Men vi sov ute! Halva natten.

det var bara det jag skulle säga.

på en sten vid en sjö i en skog

för nu kan jag ladda ner låtar, woooho.
dock funkar det inte för tillfället, men ändå.

haha mikaela och min mammi bråkar:
- jag är en sån.
- jag också!
- vad är du för person då???
- vad är DU för person???
-  vad ÄR DU FÖR PERSON?
- VAD ÄR DU FÖR PERSON?
- Hur är du?
- HUR ÄR DU???

(dom bråkade om att mamma ville packa om mikaelas väska. hahahaha)

Idag var första dagen på kollot. Jag hade körningen, det var lite väl enspårigt, eller enformigt kanske man säger. Det är 24 barn, och när det började regna lyckades jag tvinga på mer än hälften med regnkläder. 5 minuter senare var det skinande sol och varmt. Det är hårt!

Ska strax sova. Måste sova tidigt, jag är så sjuktligt trött på morgonen att jag bara vill dö. och imorgon har jag körlektion 8.40, och jag ska cykla. tjohej!

oh, it is it looove


cold day in the sun

yesterday grillade vi hos maria, det var mysigt. dock lite väl kallt! vi spelade även badminton, tyvärr var det väldigt blött i gräset, vilket ledde till att jag bytte strumpor 3 gånger, plus att mina skor blev mycket blöta och smutsiga!

Idag var jag först hos min mormor, för hennes gunnar fyllde år. Där svullade vi fika, mycket god jordgubbstårta! Sen drog vi vidare till farsta och shoppade järnet. En apsnygg kjol, 2 klänningar/tunikor, örhängen och grymt fina rosa skor. Efter det svängde vi förbi stallet så mikaela kunde hälsa på kattbebisarna och fölen.

Jag körde överallt, och jag känner mig faktist bättre redan.
Kanske är inte det där med körkort helt omöjligt?

tretton

HELLOJ MITT I NATTEN!

Sitter här och skriver litegranna, ska alldeles snart sova. Hade nämligen tänkt träna imorgon bitti. Känner dock redan nu att det inte lär bli av, så jag antar att det verkligen inte kommer att bli av.
Ikväll var det ju håkan bråkan, och han är ju så gullig. Verkligen. Kan ju inte säga att det var lika mycket drag som senast, på arenan, men vi klagar inte, för han sjöng det är så jag säger det. = Finast.

Just det, igår var det en sjukt snygg kille, fotograf, som kom till stallet och tog kort på hästarna.
Vi dreglade lite allihopa, till och med hästarna tror jag.
(dock är dessa nedan tagna av min sugiga mobilkamera, ej av snygg fotograf!)



 

kär i en ängel

AHHH, sista avsnittet, säsång 4. KÄRLEK säger jag bara.

Imorgon är det håkan hellström, och det är också kärlek :)
Nu måste jag sova, ska upp 7 imorgon. sov gott kära vänner!

(se 4 st "kär" i detta korta inlägg)


underhållande


we sing, we dance, we steal things

Min dag har främst bestått av att åka fram och tillbaka. jag antar att grannarna började undra lite vad jag höll på med när jag för tredje gången kom tillbaka på mindre än 3 timmar. Det började nämligen med att jag skulle träna, men väk i vh kommer jag på att jag glömt shortsen (och jag hade inte en tanke på att träna i jeans) så jag for hem. Sedan till gymmet, sedan hem, Sedan till handen för att fixa naglarna och sedan hem. Och knappt en timme senare iväg till flemingsberg och mötte maria, kit och ami och för att hälsa på ida. Sen tillbaks till handen för att äta med deprimerade mathias på mcdonken, det enda som fattades var att jag åkte hem där emellan.
Visserligen gick allt det där på mer än tre timmar, men shit samma. :)

Imorgon, får se när jag orkar ta mig upp, ska jag åka till stallet och vara där hela dagen. Pussa extra mycket på mina dammtussar, och kanske gå ut och gå med dom. Men då hoppas jag på sol!

Inatt vet jag inte om jag ska tvinga mig själv att se på tre avsnitt grey's anatomy, enligt mikaela var det tydligen sjukt bra!
På tisdag har jag förövrigt körkektion, och nu ska jag fasiken ta tag i det där. Jag måste ha körkort innan sara kommer hem. dock helst mycket, mycket tidigare.

<3

dreaming out loud

Mitt rum är verkligen kyligt, man känner verkligen hur man möts av en kylande vind när man går ner för trappen, men ändå så är det så sjukt varmt när jag ska sova. Inte heller har jag några direkta fönster, och jag hatar att sova utan täcke. Jag ska fasiken ställa in en fläkt eller något! Vaknade btw urdåligt, nämligen av min väckarklocka (/mobil) som jag trodde var någon slags föl-väckning! Varje gång den ringde, vilket kändes som varenda minut, så var det en häst som skulle föla. de första gångerna cyklade jag till stallet, men sen tröttnade jag och tröck bort varenda gång. Det ledde att jag låg där och snoozade i lite mindre än 2 timmar, dock lyckades jag stänga av den helt någon gång däromkring också.

Tog även med mig en galen halsont från sömnen, sjukt omysigt. Jag som redan har varit sjuk, och jag som skulle träna.
Tänkte cykla till stallet och ut och gå lite med gullesunshine, och för att ej glömma måste jag ringa körskolan.
23 grader är det ute, det ser väldigt mycket kallare ut.

PUSS denise

(hahaha observera att det var i drömmen jag cyklade till stallet ett antal gånger, inte att jag är typ galen)


måndag,

Dagens störigaste ljud: pipet i bilen när inte bältet är på (men visst är det bra!)
Dagens jobbigaste: att jag hade sjukt ont i magen
Dagens roligaste: sminka och fixa systers hår till balen :)
Dagens att göra: ta mig till gymmet, och det gjorde jag allt.
Dagens klädsel: shorts och tshirt
Dagens skor: mina fina gråa, träningsskorna och fina fula randiga (imorn ska jag slänga dom)
Dagens smycken: mitt sara-armband
Dagens frisyr: knut mitt på huvudet. riktigt onice!
Dagens smink: inget alls
Dagens vill ha: ryan gosling, the notebook. <3<3<3
Dagens väder: sol och varmt
Dagens humör: gladis!
Dagens "Åh Nej": jag glömde ringa körskolan
Dagens fruktan: att jag aldrig kommer ta körkort
Dagens saknad: sara, och duni då jag kom att tänka på henne igår.
Dagens "Skulle vilja göra": åka nånstans långt bort



fint


another day in paradise

ja hej hej!

denna värme gör mig glad. hoppas att det kan hålla sig så hela sommaren.
kom nyss hem från malins mottagning, (grattis <3) var även på hennes utspring. det var galet mycket folk och jag blev extremt avundsjuk när de åkte iväg i sina flak. men sen slutade jag faktist sura och tänkte att jag nog kan planka in på ett flak nästa år!

Igår hade fredrika sin slutskiva och det var mycket roligt! dock fick jag endast drygt 3 timmars sömn inatt, men trots det är jag hyffsat pigg. i värsta fall får jag väl ta en powernap innan vi åker in till frias skiva.

I morse vaknade jag av att min favorit sara ringde, har inte pratat med henne på mer än en månad, men när jag hörde henne kändes det som att det var igår! om 2 månader är hon hemma!

för nu tar alla studenten...

för idag springer fredrika ut, vilket betyder att jag måste hålla mig borta från hela haninge, tänkte isolera mig i stallet, så snart ska jag cykla dit.
VARFÖR ska jag isolera mig från alla flak och glada studenter? JO för att våran student sög, plus att vi inte åkte flak. fast egentligen var det bara det som var dåligt, att vi inte åkte flak. och ja att vi sprang ut en månad tidigare än resten av befolkningen också, förståss. Men jag klagar inte! Våran skiva ägde iallafall mest.

Igår var jag först i handen och letade kläder, men jag hittade ingenting. Åkte sen in till stan och mötte beckis och kollade runt där, men nada! (dock typ 10 flak) Sen mötte vi kit och mathias och vi begav oss till afters uteservering. Det var trevligt! Sen strosade vi vidare till tunnelbanan där vi fann fler glada studenter, och efter beckis tagit ton sjöng vi studentsången. (inte den svåra). Vi åkte till en annan uteservering, men vi fick inte gå ut utan att köpa något, men när vi väl köpt våra nötter fick vi inte gå ut för då skulle dom stänga. Puckon. Sen vid nästa ställe blev vi även lite diskriminerade, för att vi var 89or och inte 88or. Var man nämligen 88a och 19 år fick man komma in, men var man 89a och 19 år fick man inte det. Visserligen är jag inte ens 19 men ändå! Sen avslöjar mongo vakten att det var 23års gräns. (men född 1988 och 19 år var okej!)

Ja, sen åkte vi hem. dock med en filt och ett glas rikare.
:) med kära hälsningar, denise.


4 juni

Ska strax till bussen för att åka till handen, sitter här och dricker vatten. tror jag har druckit minst 2liter bara idag, man blir så sjukt törstig av denna värme. (som vi älskar!) Vaknade vid halv 6 imorse av att min mor kommer ner i mitt rum hysteriskt, diskmaskinen hade läckt igen. nu hade den stått och runnit hela natten, ner genom köksgolvet, genom mitt tak och in i min garderob. som tur var knappt några kläder blöta, det hade liksom runnit längs kanten.

aja, nu ska jag kila, har värsta köplistan med mig, får se hur mycket jag har råd med!


mr seriousity

Känner att bloggen blev lite av roliga timmen, efter OC inlägget. Det var så långt. Så nu tänkte jag vara seriös litegranna.
Idag började min dag med att linda ringde och väckte mig halv 9, för att en av hästarna fölat, nämligen silke. Vi var inte riktigt med på att hon skulle föla redan, så hon hade gjort det ute i hagen. Fölis lyckades hamna i 2 hagar bort, men adopterades snällt av zoya! Stackarn blev jätte ledsen när fölet fick flytta tillbaks till sin mammi.
Jag lyckades iaf ta mig till stallet på 8 minuter, det går fort theese days. (min cykel är galet snabb)

Cyklade förövrigt även till och från ridningen, så jag var väldans aktiv idag.
Imorgon hade jag tänkt träna, och ta mig till handen för att shoppa lite grejer. Måste även ta reda på hur mycket pengar jag har kvar på mitt kort, då jag gjort av med extremt mycket den senaste veckan. (här pratar vi mucho pengar)

Nu ska jag se på lite vänner och sen sova. Jag har btw möblerat om mitt rum, skitfint blev det! Jag ska dock fixa lite till, men måste till ikea först.

byye seriösa människor

lite fölisar

None    None  None
Vanitys bäbis

   
Sunshine (gullig värre i sin nya frisyr)

   
Silkes fölis som föddes inatt.
Hon ser bättre ut i verkligheten, får väl skylla på min sugiga mobilkamera.

mina bästa OC music moments :)

Det blev lite många, men jag var tvungen. Det finns 100 till men jag lyckades få några av dom bästa!



1. Love is a song


 
2.
Hallelujah


3. Fix you


4. Maybe i'm amazed


5. Champagne supernova


6. Speeding cars


7. Chapters

skitdata.

.... ahhh. Aldrig att något ska fungera. Försöker installera trådlöst nätverk, men fungerar rautern fungerar ej modemet och fungerar modemet fungerar ej rautern. (?!) Båda vill på nåt sätt sitta längst in närmast eluttaget. VARFÖR? VAD spelar det för roll? sepesepe sepe. Nu luktar det även lite bränd koppling.