if you call me i won't be home

GÖTT. helg nu ungefär. behöver bara läsa en rolig liten bok om social omsorg till på måndag, men jag menar hallååå, det skriker ju fritid som bara den. åh. det är förövrigt (trots att det är jobb) en mycket härlig helg jag har framför mig. imorgon ska jag ut tillsammans med min f.d seminarie-grupp, vilken ska bli hemskt skoj. först ut och käka sen dansa! på lördag jobbar jag två och en halv timme enbart då jag sedan ska ut och äta med kära släkten och faster som kommer från london med julklappar och så. gilla!

vill ju även såklart nämna 22 juni.... foo fighters + band of horses + biffy clyro + stadion + jag = sant.
myyyyys! långt kvar och innan dess ska jag hinna med käraste hellström tvice.

nu ska jag chilla här, tog en day off från gymmet vilket jag känner mig värd. ska istället se lite one tree hill, då jag nu sett igenom alla grey's. efter oth säsång 7 blir det 8 och sen ska jag köra igenom glee.. inte idag kanske men ahh. härligt vinter / vår.

känns helbra att jag kommit in i serietittandet igen, det är viktigt för själen känner jag.

it's like forgetting the words to your favorite song, you can't believe it, you were always singing along

åh. så jälaaaaa opepp på allt allt allt jag ska göra idag
vilket vill säga är plugga, städa rummet, ringa två samtal, träna. samt se på grey's (vilken jag inte alls är opepp på) däremot är jag det på cucirca som jag lovordat allt för mycket på senaste och som nu inte funkar. böh.

klockan är nu 13.13
känner att jag behöver lägga upp en strategi. alltså "boken" som jag ska läsa är inte så farlig men grejen är att det inte ens är en bok utan kopierade papper som man måste vända och hej och hå och se till att man läser på rätt ställen, bara för att jag inte fått de riktiga böckerna från lycknis som jag beställt, men jag hoppashoppas att dom kommer idag för detta håller inte.
städa rummet skulle jag kunna göra men det kommer att ta ca 7 timmar och det känns ju som att då är det de enda jag hinner göra denna dag. träna skulle jag förvisso kunna tänka mig. men är så förbannat fastsydd i sängen så tvekar till att jag kommer kunna ta mig här ifrån.
iförsig har jag grey's inspelat tror jag på tvn, så skulle kunna ta mig upp och kolla. fast se ovan. svårt.

åt btw de mest löskokta äggen i historian imorse, nästan lite äckligt var det. 


i'm the hero of this story i don't need to be saved

tjugohundraelva, det klirrar fint. tror att det kommer bli rätt så fint också, håller det klassen från förra året är jag mer än nöjd! just nu borde jag plugga men gör allt förutom det. så är det ju. däremot kan vi ta och tala lite plugg så jag får chans att nämna sådär i förbifarten att jag klämde till med inget mindre än VG på senaste uppsatsen... nöjd AB! (kan även nämna i förbifarten så ni hänger med, att det är högsta betyget) hehe. så för att bibehålla detta fantastiska tänkte jag plugga nu. nu nu nu denise. nuuuuu!