:D

nu är jag klar med "vattnet som ekosystem" därmed.....
INGEN MER ekologi i hela mitt liv !! <3

nu ska jag storstäda mitt rum. weeee :D

at the world's end

IGÅR.... pirates of the caribbean <3 det var helt klar denise-humor på hög nivå! förutom att den var lite sorglig där på slutet, men det var lyckligt efter eftertexten. eller iallafall i en dag. hmm, jag fattade inte riktigt hela filmen, men den var bäst ändå :D jag ska inte berätta hela filmen hääär, men jag kan ju avslöja att flera pirat-johnny-depp inte var något som HELST problem att hantera.... flera pirat-will-turner hade icke heller varit något problem.


DIAGRAM

finns det NÅGON som vet hur man gör diagram på word???
inte bara klistra in, för det fattar jag, men sen?!
vore extreeeeemt tacksam om du tog kontakt med mig då och avslöjar dina kunskaper.



lalala IDAG ska jag klippa mig och se pirates <3


weeeho :D

Från: SF Bio <[email protected]>
Skickat: den 29 maj 2007 14:31:45
Till: [email protected]
Ämne: Bekräftelse på reservation: Pirates of the Caribbean 3


idag är jag braaa

jag måste få skriva hur STOLT jag är över mig själv. vet ni hur mycket jag har pluggat idag?
- hela storbrittanien grejset
- skrivit om "storstaden"
- nästan hela "den moderna staden"

jepp och nu har jag förtjänat att äta!!

(hur skriver man egentligen en sån där vissling, nivet "fwout fwout" haha SÅ kanske, det såg ivf väldigt likt ut.)


muffffins

heeelloj!
jag förstår att ni följer mitt pluggande med spänning, och jag är klar med det jag hade planerat att jag skulle vara klar med idag, redan nu. weehoo!

sen tänkte jag avslöja att på senare tid har det blivit en väldans mycket muffins-bakande i mitt hus! och när det finns muffins, då är det klart man äter. så jag kan ju bara säga att det är tur att jag inte har några tjockis-gener, för isåfall hade jag varit tjock vid det här laget... men det kanske kommer med åren? fast det hoppas vi icke på.

med kääära hälsningar /denise


hallelujah

tjohoo! nu är det på detta vis, jag har bara 2 skoldagar kvar! Denna vecka är nämligen "plugga-vart-du-vill" lektioner, och vart vill man plugga? JO, hemma! så jag ska sitta här, eller kanske ute om det är fint väder och ha mitt eget pluggandes. men det känns bra, jag kan lägga upp schemat HUR jag vill, och oj vad här ska pluggas!

Idag har jag även övningskört, en kortisbit till lidaskolan fram och tillbaka för att slänga tidningar. men ni ska veta att det var dyrt, 10 minuter var jag tvungen att massera mamma för att få köra den lilla biten. snålt tycker jag!

Föresten har jag inte berättat för världen att jag har lärt mig spela piano! Eller lärt och lärt - jag kan spela en liten truddelutt. en fin sådan. ni ska få höra någon gång, jag tror jag har talang!

suuulig dag

NU ÄR DET INTE många skoldagar kvar :D bara nästa vecka (minus fredag) och sen tisdag och torsdag nästnästa vecka.

OCH IDAG! veersta sommarvärmen.
Idag har vi byggt eller lagat staket i sommarhagarna och det var trevligt. förutom att vi blev lite brända, men ej av björnlokarna! För såna fast det extremt mycket av. Sen har vi ätit sån där båt-glass och det var gott, nu måste jag börja äta såna. vet ni sen då? jooho då körde JAG bilen ändå till mormor! och hon bor i sorunda, kringelikrokvägen ni vet ända vid ekbackstigen. mamma var lite, eller mycket rädd, men som tur var satt hon där bak och det var pappa som guidade mig "D haha men jag har blivit riktigt bra (nestan).

och nu har jag snart pluggeliluggat KLART. eller klart med det jag ska vara klar med imorgon. resten blir nästa vecka. neee nu ska jag pluggelilugga klart.

puss och kram i en gran (ps, you make me.. vilja äta glass)

lalalala

hallå! nu sitter jag här och pluggar... vet ni vad jag ska skriva om? "kvinno-historia år 1927", något tråkigare kunde dom väl hittat på?! för det första hittar jag inte ens något, bara om själva  1900-talet. kanske ska skriva om det?

idag hoppade jag och svea för första gången. hon var en jätte duktig häst tycker jag... vi alla var mycket stolta över henne (:  här får du en bild på henne. (ps. hennes öron är dubbelt så stora in real life..)


bläää.

Jepp. idag har varit en hyffsat trevlig dag, för det första sov jag i elva hela timmar! (var ledig idag) sedan for jag och sara in till stan på jakt efter student-klänning, och hon fann en, weei! När jag kom hem bakade jag och mikaela muffins, vanliga med banan och choklad, och dom blev mycket goouda. Ikväll tittade jag på criminal minds, och det var sjuuuukt läskigt! jag skämtar inte. det var rikigt nära-döden-rädsla. fortsättning följer nästa fredag! Måste erkänna att min helg icke ser rolig ut. jag måste plugga hur mycket som helst, inklusive nästa vecka. jag måste nästan plugga oavbrutet, varje dag, ända tills sommarlovet - om jag ska hinna bli klar med allt som ska lämnas in.
jag gillar att skriva upp allt jag ska göra, och dessa grejer har jag skrivit upp kanske 5 gånger i 2 veckor, och fortfarande inte gjort något....

- samhälle a, konflikt/krig grejs
- samhälle b, megastäder och storstaden
- ekologi, vatten som ekosystem ca 55 frågor. (HUR boring får det bli?! detta är ivf sista på kursen)
- "från jord till bord" krav/ rättvisemärkt undersökning
- samhälle b/ historia, skriva om hur kvinnorna hade det på 1927-talet och typ 10+ frågor. (...tills måndag)

Kanske har glömt något, men det hoppas jag verkligen inte att jag har. jag kommer definitivt avlida av dessa omständigheter då jag är mycket dålig på att plugga.
och sen måste jag ju klämma in pirates of the caribbean- bio nånstanns, då snart alla sett den utom jag.

ledsen

bara för att jag nääästan blev en 90:a (?) och inte får gå på saras studentskiva ikväll. :(

things


Ibland händer saker, och om du vill tro på ödet så varför inte? Det kan vara en jätte liten grej, som du förstorar upp så mycket att du till slut tror på det. Om du vill tro det spelar ingen roll, det bara blir så.
Och ibland ser du saker annorlunda, inte alls på det sättet som det skulle vara menat. Men om du verkligen tror på det, så tror du till slut att det är sant, och du glömmer bort att det var du själv som hittade på det.
Du kan se någonting, och förvandla det till något annat, bara för dig själv. Antingen vill du så gärna tro på det, eller så bara tror du på det. Ibland kan du tro att det är meningen att du ska göra vissa saker, och ibland kan du tro att det är menat att du inte alls ska göra på det sättet. Det kan hända att du glömmer bort vilket som verkligen stämde, och vilket som var det du fick det till. Om du vill tro på ödet, låt det vara något stort. Få inte för dig att allt du ser händer av en viss anledning, utan det bara händer i verkligheten. who knows, är det ödet borde väl det visa sig till slut, vad du än råkar välja.. (?)


jag hjärta OC

Nu är det slut. och det var helt klart det bästa avsnittet, i alla tider. så sorgligt! jag grät mig igenom halva, och i slutet var det extremt. O.C I MITT HJÄRTA <3

(om du vill vara sådär extra snäll kan du få köpa fjärde säsången till mig, jag skulle bli super glad!) :D

image14


riks eff em

IGÅR var det rix fm festival... vissa artister var ju bättre än andra. till exempel stenmarck och markoolio, dom sämre behöver inte nämnas. OCH snyggjossan fick träffa på sin snyggerik :')
Rosa tröjor var det som gällde, trots "blommorna" var dom rätt fina, det var iaf vad jag och sara tyckte.
och de som ej är i kungsan ikväll missar "ahhh this i why hot, hot, ahhh i'm hooot, hot"... tråkigt för oss alltså.

Ikväll har jag ätit marängswish och det var mycket gott..... och bara så att ni vet är GOTLAND v.33 spikat! weeih.


ni förstår säkert?

Nu har jag tänkt på en sak. Att sitta inne och göra ingenting, är långt ifrån samma sak som att sitta ute och inte göra något. Jag tycker att det känns som att man gör något så fort man kommer ut, som nu till exempel. Hela morgonen tills nu har jag inte gjort något. Men för ca 20 minuter sen gick jag ut och solade, och jag kände genast att jag gjorde något. Visserligen gör jag inget, likaså att jag inte gjorde något inne, men om någon hade frågat vad jag gjorde då jag bara hade suttit inne och tittat på tv, hade jag antagligen svarat ingenting. men nu, nu gör jag något. jepp. jag är utomhus. Jag känner verkligen hur jag verkligen gör något.

Om lite mer en 1 timme kommer Jossan hit, och då ska vi och Sara och Malin bege oss till kungsan och rix fm festival... fjärde året - tradition, och vi hoppas på fin fina tröjor ;D

yoo, hallå

Någon som har bokat en biljett för mycket till pirates of the carribean på onsdag kväll? och känner för att bjuda med mig..? Jag lovar, jag är jätte trevlig att gå på bio med, och jag kan köpa popcorn....

en lite mer slow dag än alla andra

Vad har hänt denna dag då?

Dagen började vid 09.45 då klockan ringde, hade ställt den för att kunna se på våra bästa år (...haha det är fett spännande nu, för jag har tittat i två mornar!) och föresten, är det någon som brukar titta på det? jag tror de har bytt en skådis! Det brukar ju vara så med det programmet att man kanske är sjuk en vecka i februari, och tittar, sen missar man 2 månader då man går i skolan, men sen, när man är sjuk i april, DÅ har det inte hänt någonting.
Men nu var det annorlunda ska jag ta och berätta... det är så att philip (?) är en ny philip! och vad jag inte fattar är att han verkar vara belle's date (från det där hon var med i) men liksom.. vadå? Han var ju hennes kompis förut, och shawn's kompis också! shit jag måste nog prata med mormor - hon tittar säkert!

Efter detta tittade jag på extreme home makeover, och jag måste erkänna att jag nästan alltid börjar grina när jag tittar på det. alldeles för sorgligt! Idag var det en mamma som hade adopterat 9 stycken barn, alla var handikappade på nåt sätt, (och sammanlagt hade hon adopterat 18 barn!) för att hon inte kunde få barn själv.
De skulle bygga ett jätte stort hus till dem, men tyvärr slutade det innan huset var klart. (...måste nog titta imorgon också!)

Sedan åt jag frukost och läste lite ny veckorevyn. Efter en stund kom pappa och gav mig ett erbjudande jag inte kunde motstå..! Om jag tvättade bilen, skulle jag få ärva den nästa år. ye ye. så jag tvättade den... Efter det åkte vi och käpte en ny övningskörnings-skylt (för jag tappade den andra) och en wonder-bown (?)! Så nu luktar det inte bil i vår bil längre, tackolov, utan grape-frukt om jag minns rätt. Den var ivf rosa. Sen åkte vi iväg och övningskörde.
När man kör själv, utan några andra bilar i närheten är jag rätt proffsig, men så fort vi ska ut på "stora vägen" med trafik, blir jag skit nervös! Jag måste också köra på tok för nära kanten, annars känns det som att jag ska skrapa upp sidan på bilen på andra sidan vägen.. (som inte ens är på ANDRA sidan vägen, det känns som att han är sjukt mycket på min sida!)

Nu är klockan kvart i 3 och jag har fortfarande pyjamas på mig (jepp för jag har mjukisbyxor och tjockiströja ovanpå) och mamma sa åt mig att göra kaffe...... måste alltså gå upp. Jag, och min familj, och alla andra människor som har två trappor i sitt hus måste få mycket mer motion än andra människor utan trappor. speciellt jag som bor i källaren, med badrummet 2 trappor upp. Imorgon ska jag räkna hur många gånger jag går upp och ner för trapporna!

Och på tal om imorgon är det riiiix fm festival imorn. yehho!
Nu ska jag gå upp för trapporna och göra kaffe....

yes box

Well well well. nu har jag lugnat ner mig. kan föresten avslöja att jag är hemma från skolan idag då något fruktansvärt hände med mitt knä igår (det icke-opererade).
Jo ni förstår, jag och malin satt och pumpade saras cykel som jag så snällt fick låna, som tydligen hade pyspunka (men pyspunkade utvecklades snabbt till riktigt punka och jag och malin försökte förjäves tejpa bak-hjulet med eltejp, vilket iförsig funkade riktigt bra ca 10 meter) ivf så satt jag på huk och mitt knä låste sig. ahh verkligen LÅSTE sig (det har hänt många gånger förut, vet ej varför men det har ej hänt på jätte länge) och jag skrek, och malin trodde att jag hade klämt fingrarna (hahah) men nej. (det värsta när det låser sig är att det gör lika ont när det låser sig som när man sen måste knaka ut det) och efter lite skrikande och nästan (nästan!) gråtande fick jag knaka upp det. (alltså shit det gör verkligen FETT ONT!!) och sen brukar det gå över.
 ...men det gick inte över. än idag gör det ont! så att jag tyvärr missade vår frilufsdag var det jag skulle få sagt.

Sen har jag glömt bort min bok jag läste under stalltjänsten och kommit på att jag måste läsa klart den, så det ska jag roa mig med nu hade jag tänkt. det tråkiga är bara att jag inte minns vad den heter, och inte heller vart jag har den någonstanns..(?) men äch. så stort hus har jag inte.

handikappad

VAD är det som ska vara så svårt?! jag ska göra ett, eller ja för att vara exakt 11 stycken små diagram, men vad händer? någonting går snett på vägen till det där snygga diagammet, något går fel. jag kommer halvvägs, men sedan.. allt rasar. sen kan jag inte ens gå tillbaka för att redigera. huh? vad är det för stil? ursäkta att jag missade en bokstav här och var och vill rätta till det... Och föresten ser själva diargam "mallen" eller "formateringen" inte alls ut som jag minns. ööh - vadå öst, nord och väst? vad ska den där lilla excelrutan göra där? jag kanske bara vill ha några stolpar!!! kanske några runda diagram också, men hur det ska gå till vet jag inte. jag har svårt att förstå att jag fick mvg i datakunskap, för detta fungerar INTE alls.

fuck word.


....

I don't love you, like I loved you yesterday


kines

allt försvann. ALLT. bara för att jag skrivit jätte mycket.
för att skiva något kan jag skriva om den söta kinesen:

kinesen: vad vill du dricka?
jag: ramlösa, tack
kinesen: sssschhiitrjoonschmak eller naturell?
jag: (??) vad ska du först?!
kinesen: sschhiitrjjoonsshmak!
jag: (hahhaha) ....naturell!


innan jag dör

vi hade en diskusion om vad vi skulle vilja göra innan vi dog, sara, madde och jag. men jag hade inte mycket att säga, jag  visste liksom ingen speciellt. för det första är jag höjdrädd (och dödsrädd) så jag skulle aldrig vilja hoppa bungi-jump (?), jag skulle heller aldrig vilja hoppa fallskärm (fast efter en stund kunde jag visseligen tänka mig att göra det, tillsammans med nån), men en sak kom vi fram till att vi skulle göra, vara med i guiness rekordbok! för det måste ju finnas något vi kan göra som ingen annan gjort.. ?

jag återkommer när jag vet mer :D


snart sommarlov

v. 19 mån tis ons tors fre lör sön
v. 21 mån tis ons tors fre lör sön
v. 21 mån tis ons tors fre lör sön
v. 22 mån tis ons tors fre lör sön
v. 23 mån tis ons tors SOMMARLOV!!!!!

gokväll

kom nyss hem från stan, har vart på bio och sett spiderman 3. :) den var riktigt bra!
tomorrow it's uppträda, (sånt brukar jag inte säga nu förtiden) hoppas det går bra. :D
nu ska jag sova, så godnatt!


aahw

http://www.youtube.com/watch?v=k4UztCXbETo&NR=1