things


Ibland händer saker, och om du vill tro på ödet så varför inte? Det kan vara en jätte liten grej, som du förstorar upp så mycket att du till slut tror på det. Om du vill tro det spelar ingen roll, det bara blir så.
Och ibland ser du saker annorlunda, inte alls på det sättet som det skulle vara menat. Men om du verkligen tror på det, så tror du till slut att det är sant, och du glömmer bort att det var du själv som hittade på det.
Du kan se någonting, och förvandla det till något annat, bara för dig själv. Antingen vill du så gärna tro på det, eller så bara tror du på det. Ibland kan du tro att det är meningen att du ska göra vissa saker, och ibland kan du tro att det är menat att du inte alls ska göra på det sättet. Det kan hända att du glömmer bort vilket som verkligen stämde, och vilket som var det du fick det till. Om du vill tro på ödet, låt det vara något stort. Få inte för dig att allt du ser händer av en viss anledning, utan det bara händer i verkligheten. who knows, är det ödet borde väl det visa sig till slut, vad du än råkar välja.. (?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback