allt det där du föll för finns fortfarande kvar, allting har förändrats men jag känner likadant

fredag! känns både fint och mindre fint. fint för att jag är ledig i helgen med allt skoj som det innebär men mindre fint för att hur-i-helvete-kan-det-redan-vara-mindre-än-en-vecka-tills-tentan-ska-in? klunkar i mig kaffe och tänker plugg-pepp då jag startar morgonen med en promenad. ett ovärt seminarium klockan två försör heldagspluggandet men vi får väl se det som en välförtjänt rast. 

i'm preparing myself to say farewell to my pride again i remember how it was back then

förutom att faktiskt köpa kurslitteratur för 3200 kronor så beställer jag skor kläder och har en londonlängtan som jag vet inte vad. igår fyllde världens finaste markus år så istället för att träna (vilket jag borde) äter jag tårta och på lördag är det dags för m-maskeraden jag och madde ordnat för honom, kommer bli kalasbra. idag lagar jag gröt med nötter kokosmjölk + banan äter pannkakor med grädde och bär, städar huset fixar spellistor och målar naglarna, ungefär allt allt allt förutom att börja med jäkla hemtentan. hur jag inombords jublar över att chefen ringer och frågar om jag kan jobba kväll förklarar hur totalt opepp jag är på att läsa om kvantitativ medod och evidens. får börja imorn helt enkelt. eller nej - måste börja imorgon. 



everybody i know wants to be your friend but i just want to hold you when the music ends


du kanske aldrig mer är med mig, men om vi var någon annanstans?

har varit mest sjuk och inte gjort något särskilt men ändå en hel del därav bloggtorka. igår var det maggio på grönan sista spelningen där för i år och jag hade kalasroligt vilket ledde till en jäkla bakfylla som aldrig förut och här får ni några bilder bara för att sen blir det sova. puss!


hon är det här partyts ljus och han bredvid är så stolt att ha henne nära sig

dagen till ära är jag trots ont i magen (som jag halvt om halvt lyckades bota med två vaniljbullar) på alldeles strålande humör! klev upp vid 8 och lagade en mumsig frukost tillsammans med markus som sedan for hem. då spenderade jag ungefär en timme vid teven innan jag och syster åkte iväg för lite nödvändig shopping och med bonuscheck och rabattcheck på h&m blev det billigt och braaaa. därefter åkte vi till gymmet och nu ska vi ut på en longboard-tur med vovvis. ikväll blir det the ark.

i want to free fall out into nothing

fullständigt utmattad och klockan ringde 06.00 hemma hos markus men vi sov till 06.30 vilket innebar stressmorgon med frukost på tåget innan gymmet där jag spenderade lite mer än två timmar. blev så himla slut att jag vet inte vad att på bussen hem kurrade magen som aldrig förr och väl hemma åt jag (världens godaste) lunch i form av acocado, ägg och bacon. MUMS är inte ens nära av det välbehag jag kände under ätar-fasen. nu har jag läst alldeles för många bloggar och ska ut på en liten promenad med vovvis som snarkar här bredvid innan jag måstemåste börja plugga.

i remember remember well, but if i forgotten could you tell?


så generad fullständigt förnedrad, hoppas du ska resa dig och springa efter mig



detta är min himla goda och fantasifulla måndags-frukost. för er som inte ser vad det föreställer kan jag berätta att det är grahamsgröt med kanel toppad med turkiskyougurt+hallon samt kokos och två plommon. bortsett från att jag har hemskt ont i nacken och fortfarande är blöt efter en regnig promenad för två timmar sedan så känns denna veckostart helt okej. dagen kommmer innehålla plugg och ikväll blir det träning i form av bodypump. 

helgen har varit toppenbra, jobb båda dagarna men himlans bra kvällar så det vägde upp. håkan var ypperligt fantastisk i fredags, åh går inte ens att förklara. är toktaggad på att fara till göteborg och se hans spelning på liseberg på fredag för vemvet när han spelar nästa gång? får se hur det blir med det men vore definitivt något.

det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid ibland är det så


du räknar timmarna och tid av kärlek som du fått, som tog dig bort i förhoppningar och regnbågar

fina underbart fina freeedag är här och jag har precis intagit lunch och strax där innan kom jag hem från skolan och en oerhört långtråkig föreläsning som handlade om evidensbaserad praktik. gäsp? just nu väntar jag på att kära syster ska bli klar och sedan ska vi fara och handla litegranna. ikväll är det håkan på grönan och did i mention att solen skiner som aldrig förr denna vecka (gissar att vädergudarna har koll på vår favoritkilles spelningar) och hur som helst känner jag på mig att det kommer att bli en helt awesome kväll......... PUSS

på radion sjunger nån nu om hur mycket hon vill ha din kärlek, stan är dubbelt så stor nu men lika ihålig




och jag har lämnat allt som tynger mig på vägen hem till dig

hösten har väl varit här ett tag men nu är den verkligen här. känner mig förvisso ganska tillfreds med det på något konstigt sätt. har (kanske) omedvetet på grund av vädret fallit i något slags shopping grop och vill inte tänka på hur mycket pengar jag spenderat den senaste tiden. ja-ja vi låtsas att det faktiskt är saker jag behöver när jag funderar på att köpa ett par skor idag och jag menar hej, jag har suktat efter ett par såna hur länge som helst så i think i will. morgonen har efter morgonpromenaden spenderats framför ett dussin bloggar och fann just
detta. (åh!!) måste även tipsa om denna blogg som gör att jag vill äta frukost alla måltider i veckan.

if i'm forgotten, they'll remember me for today

kom ungefär precis innanför dörren efter en lång skogspromenad på dryga timmen, den var mysig men jobbig. en bra start inför nästa vecka som kommer innehålla träning-träning-träning och grönsaker. dagen har varierat mellan plugg häng med min mor samt morotskaka. gjorde också naglar imorse, ni vet med vita tippar och allt, sjukt värt då mina före detta såg hemska ut. med andra ord går det lite halvtaskigt att använda tangenterna samt mobilen så svarar jag inte längre på era sms så vet ni varför. 
igår umgicks jag med markus, vi åt lyxshake på max var ute och gick i två timmar, såg film och dippade grönsaker. vi såg i am number 4 och den var himla bra. se!

nu ska jag återgå till forskningsmetoder i socialt arbete och önskar er goseposar en trevlig kväll.

jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen

herr oskar på grönan och det syns inte här nej men han var så himla-himla-snygg-typ-åh-dör-snygg (kan ju visserligen inte jämföras med markus, såklart, som börjat läsa min blogg flitigt. puss) nu har jag precis intagit en avocado och en grapefrukt och ska om sisådär fyrtiofem minuter fara med malin för lite shopping. woooooho. glömde nämna att det är FREDAG (gilla) och ledig helg. har dock lite att plugga, men bara några kapitel eller så som ska läsas, peace of caaake (sägervi fredagen till ära)

du är inte så fin men det är nåt med dig

idag är vädret regnregnåska och så lite sol på det, vi hoppas att det blir åtminstone lite hälften-hälften efter klockan 18 ikväll, då jag och mina kära vänner befinner oss på grönan för att se oskar linnros. hade liksom tänkt att min kamera skulle få följa med men tydligen ville inte vädergudarna det dom jäklarna. just nu blandar jag oskar med detta, alltså FINT