yesterday it was today...

igårkväll tillbringade jag malin och sara i fölvakt på micra. här får ni lite vackra bilder, dom säger allt jag bör säga.

   

idag har jag och jossan firrat lite i friggan. det kommer bli superfint när det är klart! imorrn ska vi måla...

   

senare på kvällen for jag, jossan, malin, lovisa, bella och bellas jocke iväg till johanna som fyller 18 år idag.

  (tyvärr fick ingen annan vara med på mina bilder)


ha en trevlig kväll!! tjohej!


today

hej hej!

denna dag har jag tillbringat inne i stan. jag har köpt en t-shirt, en bikini och en bok. och inte vilken bok som helst inte, nämligen systrar i jeans - fjärde sommaren. jag visste inte ens att det fanns en sådan, men det gör det tydligen. och sedan tänkte jag köpa marian keyes nya bok, vad heter den nu igen? hmm... är det någon där? kan den heta så tro? men den kosta mer än 300 så jag skippade det.
och sedan ringde min kära vän nicen mig, hon har nämligen tagit körkort, grattis :D och min andra vän carro, hon fyller år idag, plus att hon har skrivit körkorts-teorin.. grattis grattis! <3

jag fick för mig att jag skulle skriva något mer viktigt, men jag kan inte minnas vad... antagligen var det inte så viktigt. tomorrow ska vi till johanna som fyller år... hoppas det är sol, då ska jag ha klänning. men det ska jag nog ha i vilket fall som helst.
    

hahaha jag var tvungen att lägga in den sista bilden! ser ni? det är min glass som jag åt och helt plötsligt såg jag att jag bildat en fot... ni ser ju själva, hur mycket fot som helst!


här regnar det

jaa.. vad kan man säga? dagar som denna borde inte få finnas till. det har nämligen regnat, mycket, oavbrutet från klockan kvart i 9 då jag gick ut - tills halv 5 då jag kom hem. jag var något blöt, och jag hade ändå utrustat mig med regnkläder! (där ingår regnjacka, regnbyxor och stövlar.)  och förövrigt upptäckte jag att det är ett hål i min ena stövel, vilket innebär att jag really need to köpa nya. och elin sa att det skulle regna imorgon med.
men jag dödade en spindel under regnet, kanske det blir sol imorgon då?
och johanna, vilken tur att du var sjuk just idag så att du slapp vara ute i detta väder. (upptäck sarakasmen!!!)


nu ska jag bada och sedan krypa ner i min säng och titta på vänner. sen ska jag nog dricka te också!
ha det så bra just ni kan!

<3


you make me... vilja äta glass

tjenare.. nu kan jag stryka ytterligare en sak på min att-göra-lista, jag gick nämligen på bio själv idag.
jag är mycket stolt över mig själv, och det var faktist inte bara jag som var mobbad. (jag var iförsig inte ens mobbad, jag satt i värsta klumpen av människor). men det var roligt när jag skulle köpa biljett, "en biljett till blades of glory" hon i kassan "hur många ska ni sitta brevid varandra?" jag "...en".
men som sagt såg jag blades of glory, och jag var egentligen helt emot det från början men eftersom jag inte hade så många filmer att välja på fick det bli den. men den var faktist bra! den var mycket rolig, så det var lite halvtrist att inte ha någon att garva med, även om alla runt om kring och skrattade. :D om ni undrar såg sara hostel, tvåan, och hon var en av två "ensambioare" och den andra var nog mobbad på riktigt. (förlåt!)

påvägen hem mötte vi en trevlig man, och han var riktigt social. som tur var kunde jag hålla mig för skratt, vilket tyvärr inte sara klarade av, men han tyckte att hon var riktigt söt när hon skrattade. (han var inte alls så påflugen/pervistisk (bra ord!) som han låter, han var bara lite väl pratglad!) och han såg nästan inte ut som en fullis.

sen måste jag säga att jag fick hem mina betyg igår, och än en gång måste jag säga att jag är stolt över mig själv! förutom en liten miss där det stod att jag hade IG i ekologi för att jag ej skickat in en grej - men det HAR jag. men det är ju äckologi-malin som det handlar om så vi får väl kanske ta det med en nypa salt.

just det, here comes bilder från today, enjoy......

image32 image33 

det var inte mycket från idag, mer kanske kommer imorgon.
nu ska jag hoppa ner i min säng och titta på vänner!
(LOVISA: samma dag som vi pratade om vänner-boxar lånade min syster hem andra boxen, weee :D)

iihw - vad långt detta inlägg blev.


25 juni+

hej
idag har det antingen varit jätte varmt,. eller kallt och regn. jag frös i varje fall för jag hade icke en tjockiströja med mig. och det var aldrig tillräckligt varmt för att jag skulle bada. imorn kanske? nu är det ju faktist hela 20 grader i poolen, och det är ju inget att mesa sig för xD

denna vecka har jag nästan planerat, först är det hästkollo för barnen till torsdag, sen på fredag ska jag och mikaela bada om det blir fint väder, annars in till stan. på lördag ska jag till johanna på kalas för hon fyller år och sen ska jag och sara på bio också. och inte tillsammans, vi ska nämligen gå själva, på varsin film. nu känns det bra, men när jag väl sitter där ensam kommer jag nog känna mig rätt mobbad.
meeen... det är säkert många som går på bio ensamma, visst?..


men den överlevde...

jag kunde inte förstöra det förra inlägget med detta som jag nu ska avslöja...
jag övningskörde. till stallet. och allt går jätte bra, tills jag ska "parkera". och jag vet INTE vad jag gör men på parkeringen är det en sån där stock längst fram, och sen är det en gräsmatta som ligger liksom längre ner...
i varje fall så kör jag in där, och typ trampar på fel pedal (eller vad vet jag?!) jag bromsar i varje fall inte, så bilen kör liksom över stocken med ena däcket och nästan ner på gräsmattan!! och mamma skriker (hon SKRIKER verkligen) och jag bromsar iaf tillslut, så vi hamnar där, hängandes över kannten liksom.
det var pinsamt. men vi fick draghjälp bakifrån och kom därifrån oskadda!!

så nu vet ni. det råkade även hända något liknande på konsum-parkeringen några timmar senare. fast det var då icke en kant jag körde över, det var en buske jag körde in i. men pappa sa att buskar är mjuka - så det gjorde inget.

jag har aldrig varit såhär dålig. men detta var katastrof.

lillnalli+bäbis=sant

idag var en mycket speciell dag. lillnallis lilla föl kom nämligen till världen!
hon heter tyvärr inget ännu, men snart så! jag måste bara komma på världens bästa namn först :D

 
   image31


21 juni

hej!
nu har någon, nämligen min kusin robin, sagt att jag är "galen" och menat på min blogg. vad är det för fel på min blogg? :D den är ju riktigt trevlig enligt mig. men nu ska jag skriva ett normalt, icke oseriöst inlägg. spännande!!!

idag har jag varit mestadels arg, och jag har inte varit särskilt arg på länge så jag har varit väldigt arg. om du känner dig träffad var det antingen inte meningen eller så var det väldigt mycket meningen. nu vet du.
när jag kom hem var det hur kallt som helst och jag hade bara haft shorts på mig, det kändes som värsta september eller något. blää, jag hoppas verkligen att det blir lite bättre väder framöver (!)
idag har jag även ätit jordgubbar och det var väldans gott. fast jag måste nog sluta äta jordgubbar så ofta, snart kommer jag kanske tycka att det är äckligt och det vill vi ju inte.
det var även sista avsnittet av kyle (stavas kyle så?) och det var ju riktigt spännande!! så ojoj.

nu ska jag göra någonting annat,


precis så

gokväll !

förra veckan var jag, linda och sara i farsta och shoppade. och då köpte jag en jätte TJUSIG klänning och ett linne, dom var bara så sjukt fina, och jag har liksom inte berättat det. men nu kom jag att tänka på det för jag upptäckte att jag icke packat upp dom ur påsen. men nu vet ni!

imorgon är det sista dagen på kollot och det ska bli mycket skönt! jag är så extremt trött på morgonen och typ död när jag ska gå upp. måndag, tisdag och onsdag morgon har alla varit likadana: jag har ställt klockan på halv 7 och tänkt gå upp klockan 7, men istället ligger jag och snoozar och sover till klockan 8, får bråttom och knappt hinner äta frukost, blir arg och tänker att "imorgon ska jag gå upp jättetidigt och äta värsta frukosten"... men händer det? icke. säkerligen ej imorgon heller. men sen är det fredag och sova huuur länge som helst.
jag har tänkt att det vore rätt bra att vara scitzofren i såna tillfällen, då kan liksom den ena jag tvinga mig att gå upp, typ slå mig...

19 juni

well well well. jag måste börja med... "see you soon honeymoon"
det skulle kunna vara mycket; att jag snart ska gifta mig, eller att min honungsmåne och jag snart får träffas.
jag ville bara säga det.

och angående detdär vuxentestet fick sara "storsara" typ 0,5 (eller nåt) poäng mer en mig. och jag kan ju redan nu säga att det ENDAST har att göra med att hon har körkort! sant sant sant.

sen ville jag berätta att valborg+jag är en dålig kombination. så nu är det sagt. 30 april är nu officiellt den dåliga dagen. hmm. okej. kanske inte. inte när jag tänker outside the box (eller inside?)... jag tar ju studenten valborg 2008!! om dom inte ändrar igen. för det tror jag dom har gjort redan. till den 30 alltså. okejokej det var icke något.

ps. jag är sjuuukt seriös, speciellt med det där högst upp -

vuxen

en sak till! jag gjorde ett vuxen-test och jag är typ jätte vuxen! 21,2 år borde jag vara sa dom. 11,4 i vuxenpoäng, vilket iförsig inte säger mig något. men 21,2 år, here i am!

http://www.vuxenpoang.com/

tjuvlyssnat

föresten... vad är det för fel på tjuvlyssnat?! tjuvlyssnat funkar inte och tjuvlyssnat är mitt liv.
bara för att jag skriver det så många gånger ser det dumt ut! stavas tjuvlyssnat tjuvlyssnat? .se?
www.tjuvlyssnat.se

18 juni

nu har första dagen gått, första dagen på fyra veckors (endast mån-tors!) ridläger/ hästkollo/ dagis passerat.
och under mellisen (till och med under samma minut) "råkade" tre barn av tolv välta ut sina saftglas..?!

jag är typ världens tröttaste och ändå har jag inte direkt ansträngt (?) mig idag. men jag tänkte sova mycket tidigt och ta igen igårnatts icke-sömn.

haha föresten får jag ladda in låtar på mammas jobbar-kompisars mp3:er xD dom är sådär halvgamla och inte så tekniska (dagens mp3-ägare har inte ens dator!) hmm undra vilka låtar jag ska välja?

nee nu ska jag krypa ner i min säng och titta på film. fast jag är iförsig ganska film-lös... kanske lite oc? nee. men vänner börjar väl klockan 7? vänner blir bra!!

sleep tight and dont let the big bears bite

en regnig dag

nu har jag avklarat en av alla de saker jag skulle göra innan jag dör:

jag har sovit ute! ni vet, under bar himmel, tillsammans med alla äckliga insekter.. (fast vad jag vet slapp vi insekterna!) men som de flesta vet har det regnat mycket idag, och om ni vill veta började det regna strax innan 4, inatt. och eftersom jag var vaken större delen av natten, var jag även vaken just där vid fyra-tiden och kunde rädda mig och sara från att drunkna i en lervälling - tack och lov. och dååå begav vi oss in i en box. brevid savanna, som vi förövrigt skulle vakta för att hon skulle föla.
och på tal om savanna så fölade hon idag! ni ska se den! henne. världens sötaste lilla bäbis, som vi tänkte döpa till rain (men linda protesterade så det är möjligt att det icke blir så), och jag måste lägga in en bild för den är sååå söt så att ni kanske dör!
och snart, jätte snart är det lillnalli's tur och den bäbisen kommer bli kanske dubbelt så söt, så vänta med att dö tills ni sett den.. :D

(okej ni kanske inte dör, men hon är mycket sötare i verkligheten, hon ser lite ful på bilderna)

  

föresten pratar jag med bästaste josefine på msn, vi måste träffas snart älskling <3


kom ihåg mig!

jag kom precis på en sak!

när man ska logga in på bloggen, och skriver fel, då kommer man till en sida där man kan kryssa i en "kom ihåg mig"-ruta. jag har kryssat i den massa gånger, men aldrig aldrig aldrig att den har kommit ihåg mig nästa gång!

alltså en mycket onödig ruta enligt mig.

blää

saken är den att jag inte kan skriva det här, jag kan inte ens säga det högt ^o)


13 juni

ikväll har vi varit hemma hos millan som fyllde år. grattis!
i varje fall så såg vi en hel del roliga människor på vägen hem. (och vi kunde konstatera att johanna definitivt icke hade många muffins i korgen. det var förmodlingen hel tomt! men även om jag förklarar det roliga kommer ni inte fatta (inte du heller johanna) så vi struntar i det!)
hmm, vi träffade iaf skrot-åke! och vi har ej gjort det på mycket länge, men hans minne är det definitivt inge fel på.
han: du får inte glömma att ge vatten till lucia-hästarna imorgon!
jag: (haha) neej då.
han går iväg, men vänder sig sedan om och går tillbaks.
"men om du skulle göra det kan du ju ringa (och så sa han lindas nummer)"...
hjälp. xD


:D

nu är jag på mycket bra humör!
och vet ni något mer bra? jag har hört det ryktas om att smallville ska gå på söndagar, nya avsnitt..! hur bra är inte det? men tyvärr har jag icke hängt med så jag vet ej vad som händer. men det gör inget :D


12 juni

ännu en dag har gått av sommarlovet, men ännu känns det ej som sommarlov. men på torsdag, den 14:e får ju massa fler folk sommarlov. då kanske mitt sommarlov också börjar!
hmm.. nu har jag gjort stora planer för mitt rum! inte stora, men stora+realistiska planer.. och inom en snar framtid kommer dessa förändringar ske, och det kommer bli kaaaalas!

nee nu ska jag bada!!

dagens...

Dagens vill ha: saker till mitt rum och skavsårsplåster
Dagens klädsel: kjol, shorts, linne, t-shirt, bikini.
Dagens frisyr: badfrilla
Dagens händelse: badat plus stallet
Dagens låt: sister hazel - your winter
Dagens planer: inga planer!
Dagens saknad: jag har inte direkt saknat någon idag
Dagens dummaste: mikaela (när jag ville sova)
Dagens sjuka: jag och sara har lite ont halsen
Dagens drog: energidryck var nog det närmaste
Dagens roligaste: kontaktannonserna i DN
Dagens favorit: min säng
Dagens köp: absolut ingenting
Dagens godis: sånt där gult platt tuggumi som tappar smaken direkt. räknas det?
Dagens humör: trött!
Dagens ord: "varmt" kanske

10 juni

hallååå!

igårkväll var vi hos maria och det var mycket trevligt! under kvällen hörde jag bland annat detta...
d: vet du att en jordnöt är lika mycket som typ 17 gurkor!
f: aha i vadå?
d: jag vet inte. fett kanske? fast iförsig kanske det inte är fett i gurkor?
f: men de kanske har lika mycket vatten!!!
haha jag tycker det var mycket roligt :D

idag har jag varit på årsta igen. först var det mulet men sen blidde det massa sol och mycket varmt.
vid 12 tröttnade jag lite men vi skulle inte åka hem förrens vid 1, så då började jag läsa kontaktannonser och hade extremt kul åt alla människor! bland annat en tjej som sökte en man med en stor bil (?) hahah, det var hennes enda krav :D sen var det förövrigt 2 spanska tjejer (inte tillsammans) som båda sökte en man mellan 35 och 75 år. gamla människor var definitivt poppis! sen var det massa mer kul men jag minns ej allt. :)


just det, till emelie, en bild på mikaela och svea xD



student-sara <3

NU har sara tagit studenten, grattis min älsklings honungsmelon!
jag och malin satt uppe "halva" natten och gjorde världens finaste skylt, ni får en bild på den!
annars har dagen varit mycket bra och extremt varm.. och imorrn ska jag baaaada xD
(ps, malin gjorde de där fula klumparna där nere! =hjärtan)


image21

SOMMARLOV

jaaa! nu är det alltså sommarlov! fast det känns tyvärr inte som det ännu. men snart så!



image20



















glassigast

nu står det till såhär: jag läste lite i min blogg, och fann ett inlägg där jag skrev att jag hade ätit tre glassar. där ingick banama, päronsplitt och mcflurry... och DÅ slog det mig: banama'n är helt borta! gone! det var nog världens godaste glass. jag saknar den lite. för er som ej hann smaka den bestod den av vaniljglass med banan (riktig fryst banan) i och choklad runt. (haha jag tänkte skriva choklad med tj!!).
när jag ändå är inne på dessa glassar, kan jag inte komma ihåg att jag har sett päronsplitten nånstanns? men den kan ju inte vara borta. den är ju typ stammis i glassfrysen. som pigelin, inte för att en pigelin går att jämföra med en päronsplitt men ändå.
kan ju lika gärna nämna den sista glassen jag åt den dagen. mcflurry. undra om det var en mcflurry strawberry surprice? för det var iaf den jag tänkte prata om. världens näst godaste glass. och den är också borta. nu har det däremot kommit mcflurry cornetto jordgubb. den var god, men ej lika god.

okej nog glassat för mig ikväll, nu ska jag sova! och för er som vill veta har min säng blivit jätte mycket skönare på senaste tiden. jag vet icke varför, men vad spelar det för roll? :D


fjunis dag

tjoho!
denna lediga dag har jag först och främst tillbringat på årsta havsbad.. och jag badade! det var extremt kallt, men jag överlevde trots stora ned-kylningar.
dagen rullade vidare till handen och där köpte jag en bikini plus lite andra saker, men bikinin var viktigast :D

Imorgon har vi "skolavslutning". det vill säga lektioner till klockan tre, sen "avslutningsfika".
inte för att vi har något att göra på lektionerna.... men ändååå.



sist men icke minst! idag har värdens bästa duni sin födelsedag! grattis <3
image19
























frågor

Vad förvånar dig mest med ditt vuxna liv?
vadå "vuxna" liv?

Mitt liv skulle bli lättare om?
jag inte sköt (?) upp allting hela tiden

Min hemliga last?
när jag blir upprörd äter jag. är det en hemlig last?

Vad i ditt utseende är du mest nöjd med?
bra fråga. jag blir vädligt lätt brun!

Oanad talang?

 jag tror tyvärr inte att jag har en sådan

Världens viktigaste fråga just nu?
 undrar vad vi ska äta ikväll! :D näe jag vet icke.

När drar du en vit lögn?
när det känns nödvändigt. fast jag brukar ifs bara undvika sanningen.

Vilket var ditt första jobb?
muahaha. det undrar jag också

Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
som KAN köpas för pengar? dålig fråga.

Vilken egenskap är du mest nöjd med hos dig själv?
jag är faktist riktigt snäll. jag brukar inte tycka illa om folk :)

Mitt bästa köp?
det finns mycket! kanske MIN klänning som för övrigt malin kommer HA PÅ SIN SKOLAVSLUTNING.

Vad bjuder du på om du får oväntat besök?
öhh, juice? :D

Vad får dig att inte vilja stiga upp ur sängen?
att sängen är såååå skön just när man ska kliva upp.

Vad är du mest stolt över i ditt liv?
att jag valde häst-samhälle, och inte häst-häst. (haha nej jag vet inte...)

godkväll

nu hade jag tänkt berätta några saker om min kväll:

1. jag tittade på ett matprogram och fick lära mig att en vaniljstång är svart! det visste ni inte va? (...)
2. jag ska skryta för sista gången... JAG ÄR KLAR med min sierra leone-konflikt.
3. malin låter typ desperat och säger att det är jätte viktigt att jag ringer henne, så jag ringer.
4. hon ville låna kläder till sin skolavslutning (!!) liksom jag trodde det var viktigt.
5. jag förhandlade med henne! hon skulle inte få låna något om jag inte fick låna hennes gula tröja.
6. JAG vann förhandlingen och konstaterade att jag inte alls skulle töja ut hennes tröja. du får mig att låta TJOCK!
7. jag hörde läskiga ljud i hallen och var säkert på att någon var här nere
8. jag ringde mikaela och snäll som mikaela är kom hon ner och vi kikade igenom tvättstugan med mera.
9. dock fick jag gå först!
10. jag är ledig imorn!


ministars lillnalli <3

bara för att det råkade vara världens bästa Lillnallis födelsedag igår!
GRATTIS LILLNALLI 13 ÅR, jag firar dig imorgon!

här får ni en bild där hon visar sin bästa sidor...
image18

söndagens

När man är fyra i familjen, och tre stycken fullkomligt älskar handboll och allt som har med handboll att göra, är den där fjärde personen lite mobbad. vare sig det är handboll i verkliga livet eller på tv:n så kan dessa människor inte tänka på annat än handboll.
handboll är deras liv - och deras liv är handboll.
DÄRFÖR har jag bestämt mig för att jag också ska börja titta på handboll. Inte på riktigt, men på tv. ibland. mitt liv ska inte bli handboll (inte ens lite) men jag ska kunna titta och förstå vad som händer! fast iförsig kan det väl inte vara så svårt att förstå?

lalala

bara för att jag gillar listor!

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: neutral?
Favoritgodis: surt, som sura flaskor
Kläder just nu: vita shorts och randig t-shirt
Musik just nu: ingen musik!
Sommarplaner: england! gotland! vet inte?
Hur många kuddar sover du med: jag sover på 1, men har ... 6 i sängen (hahahaa. kuddar)
Spelar du nåt instrument: vad menas med "spelar"?
Morgon- eller nattmänniska: inget direkt, men jo nattmänniska
Vem är viktigast för dig: det var en bra fråga, det finns flera
Bio eller promenad: bio måste jag nog säga :)
Är du kittlig: nej det har jag aldirg varit
Snarkar du: eh alla säger det så ja.
Stjärntecken: skytten
Äckligaste insekten: myror, spindlar och getingar. är geting en insekt?
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? se vad anadra tänker?
Vad vill du jobba som? jag har ingen som helst aning
Stökigt eller välstädat? jag har blivit jätte pedantisk på senaste tiden, så välstädat helt klart. (lite stökigt är okej!)
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej det skulle jag aldirg få för mig.
Gillar du att sjunga? JA! fast inte bra. jag vet, jag vill ha en kunna sjunga-superkraft!
Anser du att du är stark? jo det skulle jag nog anse. :D
Vad gör du om du får hicka? berättar att jag har hicka för någon. dricker vatten uppochner? håller andan?
Vad längtar du mest efter just nu? sommarlov! och vara klar med allt pluggande.

glassigt

Tjooho!!

Idag var det varmt och soligt och det gillar vi... dagen började tidigt, och jag och sara har under dagen fått visa våra kreativa sidor. VI HAR BYGGT STAKET. det var inte vilket staket som helst, nähä! det var världens snyggaste, och jag är riktigt stolt över oss!
Sen känns det också "bra" att berätta att jag har ätit 6 glassar idag.

ps: malin och adam! jag är grymt besviken över att ni inte ville prata med oss!