tandådalen om 8 timmar

härligt härligt.

ses på lördag om en vecka :D

dagen före ett sportlov

playahead.se: "Köp platina vip och få The Fray's nya singel How to save a life på köpet"
liksom.. öh, ofta det? varför misshandla den låten på det viset?!

idag ca 15.00 börjar sportlovet! woho! och på lördag, på lööördag, på lördag är fjällen <3
sen måste jag plugga idag. massor. jag måste göra klart allt nu, för på sportlovet sista söndag tänker jag inte sitta och göra allt. verkligen inte. så idag är det aaaaction som gäller....

nu först är det hästövningar. det orkar jag inte. alldeles för många minus och alldeles för lite kläder. suck.

tomorrow it feels like yesterday

kanske ska börja med min favorit-fras: "idag är det söndag"

and söndag it is. sitter i biblioteket i skolan och tangenterna hänger inte riktigt med i svängarna, så det går lite segt. för ett år sedan hade det jag just skrev låtit orimligt. "söndag" och "skola" i samma mening liksom. men nu är det en vanesak. sorgligt men sant. men! imorgon är sista morgonen och sen är jag inte i skolan en enda söndag förrens söndagen vecka elva. men det är lååångt dit...

LÖRDAG <3 what is happening på lördag? weheey - tandåååådaaaalen!!! dit längtar jag. fast inte just tandådalen utan fjällen överhuvudtaget. att bara åka snowboard i en hel vecka....mmm...

fika timeee

the fray - how to save a life. massor med kärlek till den låten från mig.

ikväll flyger vår älsklings josefine till thailändarnas land. men vi hade trevliga timmar på fiket, och vi hann med 3 bakelser var. (förutom sara och jossan som endast fick ner två).
förövrigt tyckte malin att jag såg gravid ut..? och det som till och med var innan den tredje bakelsen.

josefine: "erik har inga krav på sin drömtjej, så jag ba "går det bra om hon fyller 15 i september?.."

ses om two weeks darling!

bara kärleksfullt

glad alla hjärtans dag alla snälla människor!!

hur ser min dag ut då? den började kl 04.45 av att klockan ringde. (varför ställde jag den SÅ tidigt?) det var meningen att jag skulle gå upp kvart över men jag segade mig till fem över halv. aja. tio i sex for vi till skolan. stalltjänst. åt frukost. klockan var då halv 9. sov till halv 11 och drömde en förfälig mardröm, riktigt läskig alltså! sen simmade dagen vidare med lektioner till 3 då jag hade stalltjääänst. and here i am.
riktigt kärleksfull dag! (inga indianer i kanoten!) fast jag har fått söta kärleksfulla sms!.. :D

ojoj nu måste jag skynda mig att byta om och hinna med bussen 20 i 6, så jag kommer hem och kan baka en kärleksfull kladdkaka och titta på seth! (<3)



jag kan ju avslöja att jag missade bussen. trodde att jag skulle få vänta till nääästa timme, men icke. det går tydligen en buss sju över. weehooh. kvällen är räddad.

ju mer jag tänker desto mer fel blir det

ehj, eh hej .


helgen har varit allmänt aktiv. sara och malin har hjälpt mig med matten, mycket. det tackar jag er för. jag är inte helt bakom styret, men inte heelt framför heller. man kan väl säga att jag är på styret? :D

josefine älskade vän, lova att inte åka utan att säga hejdå. du lovade att inte göra det. minns du? jag kommer inte att ha träffat dig på 3, eller kanske 4 veckor annars. (!) så lämna mig bara inte. <3

it's hard to say - men... jag kommer flytta in på skolan imorgon måndag. ända tills måndagen därpå. *¤%&#* typ. men jag ska defenitivt inte sova där varje natt. jag ska ju t.ex hem på alla hjärtans dags kväll och baka kladdkaka gjord av kärlek med sara. naauw vad romatiskt!!! (jag är mitt på styret mellan ironisk och inte ironisk här också)

och en carbonara-kväll skulle vi ju ha ju! åh tänk vad mojsigt om vi kunde ha det med jossan, innan hon far iväg. tänk om. det skulle vara riktigt mojsigt det.


med kära hälsningar/ denise

ps: jag är kär i adam brody, typ jätte kär. ds.


tänk..

att ett skratt kan både förlänge ens eget liv - och samtidigt förkorta en annans.

det var en tjej som garvade var 20:onde sekund på bussen, och det lät så förfäligt att jag blev rikigt irriterad. det lät liksom.. hmff allstå det går inte att förklara, så illa lät det.

and then i lost my head

hemma - ljuvlig känsla.

jag tror att min hjärna har vänt sig ut och in idag, på vägen från berga hem. det bara känns så. ett litet exempel kan ju vara att jag istället som jag brukar tänka  "hoppas bussen inte åker förbi" så tänkte jag "hoppas bussen åker förbi". inte för att jag ville gå från lida nej utan jag ville skrika åt buss chaffuören att jag skulle av. visserligen var jag själv på bussen men men... lite wierdo sådär!

lite saker jag bör göra:
- plugga svenska
- plugga matte
- plugga engelska
- plugga historia
- packa upp
- sova
- städa
- sluta titta i kylskåpet/ äta var femte minut

lite saker jag vill göra:
- sova
- titta på one tree hill
- bada
- ta ledigt
- byta skola

lite saker jag kommer eller är tvungen att göra:
- plugga svenska
- titta på one tree hill
- sova
- bada
- packa upp
...

eumh

155331-6


BARA FÖR ATT denna fina bild lyser upp min dataskärm in school... bara so COOL!

friday

OKEJ... ändrade planer. hmmf. inget tolkning alls i med saran eller svean. :'/
men jag måste verkligen köpa jeans då! jag och mikaela är extremt upptagna personer - och imorrn är enda dagen i år vi kan. typ.

wepp - självklart är det fler än sara som tycker att jag är rolig...?  (<      överstruket frågetecken!)


thursday vecka "snabb" fem

Denna vecka har gått väldigt fort. redan fredag imorrn liksom.. :D

I helgen, mer än stalltjänst då, ska jag på lördag införskaffa mig nya jeans med lillasyster - och på söndag till stallet. detta ska jag då göra mellan ca 9 och halv 3. men det klarar vi. Tolkning på söndag då, sara? i really hope you can då. det hoppas jag verkligen. tolka efter lillnalli vill jag också göra! vi kan tolka lillnalli, micra, morris och nån till - nu när vi har sådant överflöd av pulkor. (om någon inte har kraschat någon under veckan vill säga...!)

Snart, om femtio minuter ska vi fara iväg med berga bussen och handla tills i helgen. Eftersom jag och emmie har förberett oss så bra, kan vi nu spendera 400 kronor på godis, glass, chips, dipp och läsk! och så köttbullar förståss.

mkh/ denise