friday night lights

Hej och hå! Klockan är lite över 9, och jag är uppe. Och inte bara det, jag har nämligen varit uppe i en halvtimme!
Igår var jag först i stallet, vi klippte min lilla Sunshine (hon var grymt fin) och fölis (hon vart såååå fin, hon ser ut att vara tagen från en affisch eller något, utan fölpälsen såg man hur snygg hon är. Måste ta kort!)
Sen åkte jag till handen, fixade mina naglar, eller ja, en nagel, sen köpte jag en mucho snygg skjal(?).

After that, gjorde jag mig iordning med superfart, klockan halv 5 klev jag ur duschen och jag skulle vara hos Molly hel. Men jag blev bara typ 10 minuter sen! Vi åkte till Nicen och hennes mottagning och det vare trevligt. Vi åt massa god mat! Sen vid strax innan 10 drog vi oss in till käraste hirschen, 11 stycken var vi i bilen. Jag satt i någon slags förlossningsställning hela vägen så det var förvånansvärt att jag kunde gå normalt sen.
Vi hade iallafall jätte roligt. Men fy i helvete vad ont i fötterna jag fick. Varför plågar man sig så?

Om sisådär en timme går bussen till årsta havsbad. Det ska bli mys :)
After that ska jag träffa mina ex klassmates, för lite grill och chill. Yeah.

can you see the difference?

image168 image166 
Melody lurvtuss                                                          Melody klippt

from today till .döden.

Nej, jag vill inte bli brandman. Det var bara en metafor, ett exempel på ett yrke man som barn kanske gärna vill bli.
Ärligt talat tror jag aldrig att jag kommer bli något speciellt, för jag vet verkligen inte vad det skulle vara. Ärligt talat bryr jag mig inte. Bara jag tycker det är roligt, och i nuläget tycker jag väldigt mycket är roligt.
Jag kommer säkert bli en sådan som går en massa kurser, utbildningar och lullar runt på massa olika jobb.
Man får höra överallt att man ska ha ett mål - något att sträva efter. Typ, sångerska. Intala sig själv att man ska bli det. Men om man inte har något mål då? Kanske ska man skita i det stora målet och ha delmål? Typ:

1: skaffa jobb
2: flytta hemifrån
3: utbilda mig
4: skaffa nytt jobb
5: skaffa en kille
6: gifta mig
7: skaffa barn
8: kanske fler barn
9: lite barnbarn + gå i pension
10: flytta till ålderdomshem

WEHO. Kul.

18 snart 30

Ibland vill jag bara aAHhHGhhh=(/"KLJ*FDSA!!!

Vet dock inte varför.
Varför ville inte jag blir brandman när jag var barn? Då hade jag kanske pluggat till brandman nu. Visst vore det något? Snygga brandmän vänner hade jag kanske haft då också. Och gått på brandmäns kalas.
Sen hade jag tränat flitigt också såklart, för är man brandman måste man träna.

Varför brandman tänker ni nu? Jo för de flesta brandmän jag läser om eller hör talas om har haft det som dröm enda sen dom var små. Lite coolt hade det ju känts att veta vad man ville bli, redan som litet barn.
Så, när jag får barn, då ska jag se till att de får fundera ut vad de vill bli, redan när de är små. För då, då tror man att man kan bli precis vad som helst, medans nu när man är "stor" har en väldans massa begränsningar. Jag kan inte bli sångerska (eftersom att jag inte kan sjunga) Jag kan inte bli läkare (då måste man ha mycket bättre betyg) och jag kan inte heller bli rik (för då måste jag vara antingen kändis eller läkare). TUFFT liv alltså.

tillägnat känsligheten, och barndomen!

Satt och tittade på grey's anatomy, som vanligt på en onsdagskväll. Och varje vecka sitter jag och tänker på hur bra, hur briljant varenda avsnitt är. Allt är så in i minsta detalj, bra. Jaja. Vid nästan slutet säger george till izze, typ "Varje gång någon säger något roligt och jag börjar skratta, tittar jag alltid efter dig för att se om du också gör det, även fast jag vet att du inte är där". Precis på momangen började jag storgrina. Han fick det att låta så fint.
  
Kom med ens på hur känslig jag är, just i detta exempel kanske det var fler än jag som blev lite tårögda, men jag har alltid varit så sjukt känslig.
Kommer främst ihåg två moments, båda gångerna var jag med min kära vän malin. Minns ej hur gammla vi var, 10 någonting kanske, vi sitter iaf i mitt rum och spelar tjejsnack, så kommer frågan om vilka egenskaper som vi tycker minst om på den motsatta. Våra klockrena svar, som faktist var rätt självklara på den tiden var att jag för känslig och att malin blev sur så lätt.
Jepp, och när vi kommit dit, att jag var den känsliga och malin den aggressiva, kommer vi till nästa moment i mitt lilla känsliga liv. Vi lekte häst i skogen, vi "rider" på en stig, malin stannar, så jag går om henne, förbi henne på den smala stigen..... Hon fick ett utbrott! "Hallåå, min häst kan sparkas?!" typ, hahaha, hon blev iaf skitsur. Det slutar med att vi går hem, jag storgrinar och malin är skitsur.
Haha, och det är faktist så de flesta minnen är från vår kära barndomstid, vad vi än gjorde var det malins vilda temperament och jag som började gråta. Vilket i de flesta, jag kan nog säga alla fall, Inte gjorde hennes humör bättre :D

Tur är, så har min kära lilla vän inte lika stora humörsvängningar nu för tiden. GULLE MALIN.

topp tre!

 

 


den ständiga frågan...

...Man ställer sig när man är förkyld:
Hur mycket snor finns det???

the thenise thay

Idag har jag haft mitt egna lilla spa!
Det började med att jag låg ute och solade, sen kom jag på att jag skulle bada fotbad, i sån där fot-massage-bubbel maskin, så jag dammade av den och tog med mig den ut på baksidan. Där fortsatte spaet, och som vanligt när jag gör något spårar det ut litegranna, så det dröjde inte länge innan jag hade ett helkroppsspa! Med hjälp av fotbubbelmaskinen och en jätte bra döda-havet-salt-skrubb var hela jag snart jätte blöt. Likaså den stackars solstolsdynan. När jag tröttnade duschade jag av mig alla salt-korns-skrubb och gjorde en ansiktsmask och målade naglarna. Här talar vi seriös mysdag!
Jag har nämligen tänkt att nu när jag ändå är sjuk ska jag ta det så lugnt och ha det så bra, att sen när jag blir frisk ska jag vara helt utvilad, och no more trötta, sega dagar. YEAH!


ibland roar de

3årig tjej: kan vi inte rida i skogen?
jag: men det är så svårt när det inte finns några stigar.
hon: nääää... man måste ju ha stegar. och tänk om någon bor inne i skogen, då kan vi inte gå där så att hästarna bajsar på deras tomt!

samma 3åriga tjej, efter att en av hästarna puttade på henne:
dumma totte, dumma dumma totte!!!!
en annan tjej typ lika gammal: hahaha hon säger tutte!! det heter ju bröst! tuttar har ju bara småbarn.

haha gulligull. tillåt mig garva på mig :D

i min bubbla

Buuuhu, jag är så seg. Jag har förjäkla ont i halsen och jag kan ej andas med min näsa. Och jag är dubbelt så trött som jag varit tidigare i veckan. Man känner att man är alldeles snurrig och tappar balansen när man reser sig upp. Sen känns det som att man pratar i en liten bubbla.
Jag hatar att ha ont i magen, men att vara förkyld är så långdraget. Magverken går iaf över hyffsat fort.

Hela morgonen låg jag ute och solade, åt det sista av min b&j strawberry cheesecake. Sen gick solen in i en väldans massa moln så jag gick in och la mig i soffan istället. Snart ska jag åka till stallet, får skjuts så jag slipper cykla.

Igårkväll gick stolthet och fördom, pride and prejudice (yes, jag fick checka stavningen) på 3an, hade aldrig sett den förut, men den var så fin! Jag grät litegranna till och med.

Nu ska jag kila.


the first, från MIN dator.

Ahhh jag har stört ont i halsen. Jag hatar det. Kanske är det därför jag har varit så trött på senaste, för att jag varit på väg att bli sjuk? Hoppas på det.
Idag var vi hos mormor, och jag har kört jätte mycket.. Det går rätt okej, oftast.

Nu håller jag på att fixa och trixa med min nya dator som jag fick i studentpresent, och det går ju sådäääär. Den är ju helt ny, helt tom. Tur att jag är lite halvt teknisk, det här kan nog fungera. Men jag längtar tills den är helt ordning och reda.

I fredags var jag ju i falun på rix fm festival tillsammans med mina kära vänner som jag inte träffat sen förra sommaren. Det var jätte roligt att träffas igen, och jag upptäckte till min glädje att vår anders har gått och snyggat på sig rejält. Sådant är alltid trevligt!

Morgondagen skulle egentligen börjat i gymmet, men med ont i halsen känns det inte allt för nice, så jag ska väl ta tag i det där med att söka jobb. På riktigt this time. Sen ska jag boka lite körlektioner. På kvällen bär det av till stallet och ridlektionerna, hoppas inte att min röst sviker mig tills dess. Jag pratar redan så snabbt=otydligt, så att vara hes på det känns icke på topp.

bara för att jag vet att du vill veta

Sitter här - som vanligt, och äter - som vanligt.
Just nu är det en caffe latte macciato, med extra mycket skum, och en choco mude cake.Vet inte riktigt vad det är, med var gott så jag klagar inte. Dock mycket mättande.

Nu klev min mamma just sönder mina solglasögon. YEAH, man tackar.
Jag har förvövrigt skoproblem som jag nu ska dela med mig.
Jag har inga skor! Mina nya finfina gråa är för små. Jag har försökt ignorera den lilla detaljen, men mina tår gör ont. Mina andra skor har hål i hälen och jag måste nog slänga dom för dom gör ont. Precis som jag fick göra med mina andra skor, slänga alltså - på grund av hål i hälen. Mina fjärde skor, skönaste adidas svarta och guldiga, dom har min kära vän Nicen. Ja, dom kan jag ta tillbaka, men ändå.

Irriterande är att dessa problem är så små att det nog inte räknas.

ge mig riktig sommar

Har just käkat en tonfiskmacka med tomat (min favorit!) och druckit en energidricka. Dock verkar det inte hjälpa, jag är så trött. Får nog toppa med minst 2 till och kaffe kanske? Undrar ändå om det verkligen hjälper?
Idag har jag iallafall hunnit med en del, klippt mig och tränat i två timmar, och klockan är bara strax innan ett. Är inne på youtube och lyssnar på "overplayed songs 06-07" haha. det är ju givande.

Ska till stallet senare och ha lektion, men nu, nu ska jag se på dagboken. bara för att i love it :)

my breath fogged up the glass, and so I drew a new face and laughed

TJA!

Redan onsdag, denna vecka bara rinner iväg känner jag. Nu håller jag iaf på med mitt CV, imorgon ska jag klippa mig och även till körskolan. Så lite vettiga saker gör jag ändå!
I måndags grillade vi hos mathias som fyllde år, det var trevligt!
   Denna dagen har varit väldigt väldigt seg, skulle egentligen träna imorse, men jag sket i det och sov, skulle äta lunch med malin halv 12, men hon kunde visst ej, så jag sov, sen skulle jag träna efter det, men det sket jag i och sov istället. Strax efter halv två pallrade jag mig upp, och jag la mig inte ens sent igår! Förstår inte varför jag är så trött hela tiden, jag tycker nämligen att jag sover en väldans massa timmar.

Nu ska jag fortsätta med mitt cv för att sedan åka in till stan på bio, och se dumpad. weho!


hahahaha

de sista stämde iaf :D

Du vet att du lever på 2000 talet om.....


1. Du går på fest, sätter dig ner och tar PLayahead/MSN/Lunar bilder.





2. Du har inte spelat kort med riktiga kort på flera år.








3. Anledningen till att du inte håller kontakten men dina vänner är för att de inte har MSN/Playahead/Lunar.








4. Du letar hellre i hela huset efter fjärrkontrollen än trycker på knappen på TVn.








6. Din kvällsaktivitet är att sitta vid datorn.









7. Du läser det här och nickar och fnissar.







8. Du tänker på hur korkad du är för att du läser det här.









9. Du missade nummer fem för att du var för upptagen.












10. Du scrollade upp och kollade om nummer fem fanns.








11. Och nu garvar du åt att du är dum i huvudet.

dagens vill ha

- Personlig tränare.
det vore på sin höjd faktist, då jag känner att jag nog inte klarar mig utan en.
- Skor i en storlek större.
hur lyckades jag köpa mina fina fina skor, i en storlek för smått? Jag har hela dagen förjäves försökt töja ut dom.
- Pengar, mera pengar.
tänk vad nice att bara kunna köpa precis det man ville ha? och åka utomlands. jag vill!!!
- Någon slags tankeställare.
haha, ja, något program som man själv kan bstämma hur mycket och vad man vill tänka på. Jag har fått så sjukt svårt att sova på kvällarna, tankarna bara bubblar och jag kan inte sova. När jag väl somnat drömmer jag stressiga drömmar, och när jag till sist vaknar är jag fortfarande trött. DET SUGER.
- En bekvämare bettskena.
DÖD åt min bettskena säger jag bara, fyfuck vad jag hatar den. Nu gör den ont också.
- Körtkort.
ingen särskild kommentar, det skulle alltid sitta fint faktist.


what happens in vegas,

Jag är verkligen jätte trött.
Idag gick jag dock upp tidigt (eller räknas 8 som det?) åkte till stallet och hade lektionerna. Var sjukt seg, åkte hem typ halv 2 tror jag, la mig i soffan och tittade på SYTYCD (på tal om det måste jag lägga in en video på snygg-neil från förra året).
Sen gjorde jag mig iordning och for till länna, och skopunkten där jag köpte 2 par skor, och ett par jag ska dela med Mikaela. 6 par skor fick i ihop sammanlagt, fast då var pappas inräknat också :) Köpte även ett par träningsbyxor, dock ej på skopunkten!
Efter skoshoppandet for jag och mikaela in till hötorget och gick på bio, "what happens in vegas" blev det. Den var braaa, mycket underhållande. Plus var även att vi hade jätte sköna stolar, dom måste ha satt på huvudstöd nyligen för det har väl inte alltid funnits?
Efter bion köpte vi lite glass och åkte sedan hem. Har bara segat i soffan hela kvällen, tittade på sommarkrysset och resten av pirates, död mans kista, som vi började på igår.
Nu ska jag sova hade jag tänkt, imorgon ska jag åka in till stan och guida malin till en studentklänning, och kanske köpa nåt fint till mig själv! Sedan ska jag även hinna till gymmet till 4 och sen till stallet och fixa kväll. Hoppas det slutar regna tills dess.

Vilket informativt inlägg detta blev,
nu vet ni verkligen vad jag gör denna helg :D och inte vet jag varför jag är så trött, det känns ju faktist som att jag tar det väldigt lugnt !



omelätt

Håller just nu på att göra omelett, och det går alldeles utmärkt, omelett är nämligen väldigt lätt och väldigt roligt att göra då man kan hälla i precis vad man vill. (hahaha som malin med alla julbords-rester)
Just nu blev det däremot ej så mycket märkvärdigt vi la i. Mikaela ville nämligen varken ha tonfisk eller kräftstjärtar. :D

Var och körde imorse på bilskolan, och sjukt tråkigt säger jag bara. Jag orkar inte längre, jag vill ha körkort nu.
aja nu ska jag käka, BYE


"..så fick hon tvillingar. eller vadfan hon fick"

Jäkla väder alltså. Jag förstår verkligen inte hur vädret bara kan ändras så fort? Det borde vara så att temperturen höjs med 1 grad i veckan, och sen att den stannar där. det vore något.
Jag skulle kunna döpa min blogg till typ denise tankar om väder och vind, för det känns som att det är det enda som jag skriver om. Men det tänker jag inte göra, dock kan det ju vara trevligt med en blogg om väder, det finns ju bloggar om allt annat ändå ju. Och kanske ska jag, som jag tror även alla bloggar kommit in på, nämligen blondin bella. Jo, hon var nämligen med på radion idag, och jag måste faktist erkänna att hon skulle kunna vara en sån jag skulle kunna irritera mig på, men grejen är att jag inte gör det. Jag tycker att hon verkar ganska okej.
JA JA.

Kom nyss hem från kungsan och rix fm festival. Det var trevligt, dock kände jag inte mina fötter/ben på väg till tåget, men det är smällar man får ta. Jason mraz var värt det. Kanske till och med Ola, bara för att han var så gullig i sin randiga tröja och sina röda byxor.


eh. jaa precis.

När jag kom hem från gymmet tog jag in posten... och vad hittar jag? Jo ett helt uppslag reklam av glassbilens glasser. AHH panik, jag vart så grymt sugen på glass! Men vi hade såklart ingen.

Snart ska jag cykla till stallet. Ska ha alla tre lektionerna, och det är segt som attan. Efter det, ska jag fara in till stan och rix fm festival.... yeah, dock kommer jag komma efter det börjat, så jag hoppas för DERAS skull att de lägger jason mraz sist. Däremot vill jag ej heller missa snyggola och snygg emd! Men blir det fallet överlever jag det.

På måndag är det nrj i kungsan, och vet ni en av artisterna som INTE ska dit, men som ska till nrj i gbg? HELLOGOODBYE. Man börjar ju undra vilken stad som är huvudstaden, hallå säger jag bara.

I tisdags red jag ju dressyrprogram föresten, jag fick Johan, hade aldrig ridit honom, men det gick bra! Han var en väldigt duktig häst :) 

detta blev ett väldigt blandat inlägg, så vad sätter man för rubrik??
utrota rubriker!!


dagens

Hängde i Åre?
Klassrum, Gymnasium i Stockholm

Klassen pratar om alla lov som kommer under våren.
Tjej ~17 (fundersamt): Jesus dog ju på jullovet och återuppstod på påsklovet, men vad gjorde han på sportlovet?


upp och ner,

Jag vill dissa mest av allt:

- en viss människa, på en viss skola. AHHHH. överdriv lite till.
- någon/ några människor på en viss skola, jäkla skvallerfjollor!

Och lite gnälligt dissande:

- detta regniga och kalla väder.
- min ena sko som har ett hål = ej bra i vattenpölar.
- ännu en skitnagel gick av.

Jag vill hissa:

- att jag lyckades rätt bra på provet, höja mitt snitt - here i come!
- att jag tränade så flitigt, så hårt, så duktigt idag.
- att jag för varje gång jag bryter en nagel, lär mig av mina misstag.


pluggilugg

Sitter här och pluggar in kretsloppet. Det är hårt och svårt, och så mycket, men men. Jag förstår iallafall det mesta, nu gäller det bara att lära sig allt utantill. Däremot tycker jag att vissa delar hamnar lite utanför den röda tråden kretslopp, och blir lite väl mycket solförmörkelse och satteliter. (?) iih aja.
Sen att reduktion, som typ betyder minskning innebär att atomen UPPTAR elektroner, makes no sense.

Att jag sen inte kommer få mer än G imorgon ändå är faktist inte så farligt. Nu försöker jag iallafall stenhårt, och jag jag kan inte minnas att jag pluggade såhär hårt i ettan. (så jag borde få högre!!! och jag tänker inte få g)

hahahaha


jo men precis

Jag skulle ju kunna skriva att idag var det varmt, för yes it was! Det var en riktigt stekande, kokande utomlandsvärme, och vi klagar inte. Vi klagar inte på att det var för trångt i bussen, vi klagar inte på att det fanns för lite skugga och vi klagar definitivt inte på att glassen smälte och geggade ner våra händer.
Näe, det gör vi inte, för att det är det här vi längtade efter de äckligt kalla vinterdagarna. Sen att värmen inte håller sig såhär mer i än någon dag, gör orsaken att klaga ännu mindre.

MEN visst klagar vi ändå, för fuck vad varmt det var!

image165

tre av allt

blev utmanad av jossan

3 av allt

3 namn jag går under:
denise, pennan, nisen

3 saker som skrämmer mig:
mörker, att dö och äckliga kryp

3 saker jag har på mig:
tshirt, trosor och bh

3 sanningar: 
jag får ofta ont i magen, jag är besatt av tv-serier och jag vill ibland äta upp sunshine, bara för att hon är så gullig.

3 saker jag verkligen vill ha:
 
obegränsat med pengar, personlig tränare och körkort

3 personer jag utmanar: 
de frivilliga som läser!

and it keep on going

Ett tydligt tecken på att det är dags att vara tyst

Stadsteatern, Stockholm


En kille och en tjej samtalar i pausen om pjäsen som har tagit upp ämnet stjärntecken.

Tjej ~25: Vilket stjärntecken är du?

Kille ~25: Jag är Vädur... Jag har alltid trott att det är någon form av bock men så fick jag reda på att det är en kanin.


varmt!

idag har varit en mycket bra dag,
? den började med att jag fick sova ut = skönt
? sedan åkte jag och beckis till gymmet och tränade och solade
? det fortsatte till konsum där vi köpte sallad, melon och jordgubbar
? mot årsta havsbad där vi låg och glassade i solen på bryggan

skulle lägga in bilder men det gick tydligen inte.


wonderful


spännade

DIG
1. Hur lång är du? 174,5
2. Vad vill du bli när du bli stor? rik
3. Vad pluggar du? ingenting just nu
4. Har du långt hår? jo mitt hår har sina längre delar
5. Vilken hårfärg har du? brunt
6. Sminkar du dig? ja
7. Har du haft sex senaste månaden? nej
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? gula & lila, svarta & rosa. haha

FAMILJEN
1. Bor dina föräldrar ihop?
ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? det varierar
3. Hur många syskon har du? en syster
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? eh, minns faktist inte
5. Vilken mat lagade din pappa senast? korvstroganoff (HAHA bergas sojanoff)
6. Hur många ställen har du bott på? farsta när jag var liten och här hemma
7. Vem i din familj stör du dig mest på? minst mikaela iallafall :)
8. Vilken familjemedlem är snällast? det varierar
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? ööh minns ej
10. Hur gammal är din mamma? 48 (?)

KOMPISAR
1. När var du senast med nån kompis? idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?  malin
3. Vem har du varit kompis med längst? sara
4. Vem känner dig bäst? troligtvis sara, malin och jossan, kanske mikaela!
5. Längsta tid du varit osams med en kompis? det brukar inte förekomma någon längre tid
6. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans / hennes tröja om du gjorde det? ofta jag skulle hata en tröja?
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nej


KLÄDER
1. Vad har du på dig idag?
svarta mjukisbyxor och en röd tshirt
2. Har du bytt om idag? jepp, twice!
3. Favorittröja? jag har några favoriter! fast det varierar varje gång jag köper nytt
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? jeans och snygg tshirt?
5. Har du gett bort kläder nån gång? ja, haha
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? många gånger dock upptäcker jag det försent
7. Har du handlat kläder genom internet? ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nej :D
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? fula skor
10. Vad använder du för skor? olika


VÅGAR DU

1. Skrika åt dina föräldrar? dom är nog dom enda jag skriker på
2. Klä dig annorlunda? om jag tyckte om det, dock finns det ej mycket annorlunda?
3. Vara dig själv? ja
4. Visa dig i bikini / badbyxor? ja
5. Fisa inför din pojk / flickvän? har ingen, men jag gör det helst inte överhuvudtaget bland folk 
6. Pierca dig? ja det skulle jag våga
7. Ge dig på utmaningar? beror på vad för utmaningar. men ja
8. Ha sex på offentlig plats? hur offentlig?
 9. Vara omogen? ja allt för ofta
10. Äta småkryp? vågar kanske, men nja
11. Är du bäst? "vågar du vara bäst?" haha
12. Älskar du dina vänner? ja
13. Är du lat? förjäkligt lat
14. Är du spelberoende? nej
15. Vad spelar du? tetris :D
16. Älskar du någon? ja

yyes

Sitter här och har lite ont i magen, kanske på grund av glassen jag åt. Vinkade just av beckis, vi har legat ute och solat. dock var det några feta moln som överföll oss hälften av tiden, men vi lyckades på nåt vänster ändå somna. Det var skönt. Jag är så fasansfullt trött, jag ska verkligen gå och sova tidigt ikväll.
Igårkväll var jag inne på söder med maria, kit, emil och ammi, det var trevlans. För att emil ska flytta till island nästa vecka. Jag är lite avis, inte på island, men på att åka iväg. Lyckades iaf inte komma hem förens strax innan fyra - vilket inte ALLS var meningen. Hatar bussarna inne i stan!! Hatar att jag inte vet vilka sida som man ska stå på. Vi lyckades missa bussen från skanstull, vilket ledde till en timmes väntan i gullmarsplan på vår skitnatt buss som bara går en gång i timmen. hååårt. Varför verkar jordbrobussen gå typ 5 ggr i timmen?

Tog mig upp strax efter åtta imorse för att bege mig till ...berga. Kit och jag seriösa som vi är skulle fixa våra betyg, då matte B inte fanns med. Vi lyckades även boka in oss för ett kretslopp-prov nästa vecka, för att kunna höja betygen i kretslopp och naturkunskap A. Det är iförsig bra, men palla plugga, - och kretslopp av allt.
   Sen, om jag vill, kan jag höja mig i basmaskin, traktor, och för att göra det ska jag spela in en film med mig, där jag backar runt ett hörn med släp. FÅR SE hur det går. med filmen alltså, den lär ju inte bli av.

I tisdags var det ju naturs skiva på riddarkällaren, och det var roligt. Vi träffa flera från vår tungelstatid, och det var trevligt :)

 image164 image163

hahahaha

Dömd till ett liv som bänkvärmare


Klädavdelningen på Ullared

En pojke ~6 sitter tillsammans med sin pappa och vilar på en bänk.
Pojken: Pappa, visst är det konstigt att mamma och syrran tycker det här är kul? Det är ju jättetråkigt.
Pappan: Ja du... du vet kvinnor... det här kan ta tid det... (suck)
Pojken: Jodå... Men du... vad gör man inte för kärlekens skull? När jag får en tjej ska jag handla kläder med henne ofta... Vart tionde år minst...


welcome to reality

Nu i studenttider har man hamnat i värsta studentskive-cirkeln, vilket innebär vaken på natten och sova på dagen. Iallafall för mig som redan slutat skolan, och inte har något jag måste gå upp till på dagen. Och det känns sjukt segt, men snart när jag kan vrida tillbaka dygnet igen, måste jag göra det. Jag hatar att sova bort hela dagen. Visst kan det vara mysigt ibland, men inte nu längre.

Igår var det walthers, och denice skiva på cafe opera. Det var roligt, dock stängde dom typ halv 2 för att några började bråka. Olämpligt värre alltså! Däremot var jag trött så det var ganska skönt att komma hem lite tidigare.
Ikväll är det alla naturare på fredrikas tur, och det ska bli skoj. Det är massor med folk man känner och det är alltid mycket trevligt :)

Sen, alltså imorrn ska jag börja med att cykla vid stallet vid typ 11, och där ska jag börja mitt nya icke sova bort hela dagen liv. Hoppas det blir sol, det känns så mycket bättre då.

(nu har jag precis upptäckt en sak! att man kan ladda mobilen genom datan!! när man ska ladda in bilder eller låtar eller vad man nu gör, så laddas den. rätt tufft)


image162
sommar i göteborg

ont i fötterna

Denna vecka har varit lite vild och den kan rubrikiseras med just ont i fötterna, för fuck vad ont jag har!!
Igår var vi på hirschen och det var mycket roligt. Dock somnade jag och malin på bussen påvägen hem, vilket gjorde att vi fick gå från tungelsta, men vi överlevde (bortsett från rubriken).
Idag var vi på cirkus och det var trevligt :D däremot köpte jag aldrig någon sockervadd, vilket jag ångrar lite nu i efterhand, men det tar vi en annan gång. Malin är ju rätt sugen på cirkus maximum så vi får väl se. haha.

Imorgon börjar min första dag som, arbetslös student. Jag ska njuta, och kanske kan jag känna hur det känns.
Sen ska jag träna för det har jag inte gjort på ett tag.. maj är mitt sista ryck innan sommarlovet, så det måste ju gå.


3 maj

Tiden går verkligen fort. Det känns typ som att det är ny månad varje vecka. Fast nu har sara redan varit borta i 3 månader, och det är ju positivt!
Har fortfarande inte fattat att jag tagit studenten och att jag inte har något att göra, så det känns som att jag kommer lulla runt ett tag till. Men jag vill åka utomlands!
Sen ska jag komma igång och träna igen, har vart lite lat med det på senaste, men det har ju sina orsaker :)

Nu ska jag ut och dammsuga bilen, snart ska den bli min. Måste bara firra den lilla detaljen körkort först :D


fy fan vad vi är bra

Okej, jag har inte varit den mest aktiva att uppdatera min blogg på senaste tiden, men så kan det gå. men nu, nu har vi tagit studenten!! Och det gör man bara en gång. och den gången var igår. yeah.
Denna vecka har gjort mig sliten, ja känner mig väldigt inte pigg. men det är så det ska vara, så jag antar att vi har lyckats.

Vi började med måndagen, och shit, den dagen känns vekligen som att den ägde rum för väldigt länge sedan.
Morgonen i skolan känns mer som en avlägsen dröm, för vi har hunnit med så mycket under dessa dagar. Det var dock inte mycket att komma ihåg därifrån, det var mest segt. Dock har jag ett minne av att det var den mest oseriösa mösspåtagningen som någonsin genomförts, försent kom vi och allt.
   Stressigt blev det iallafall, åkte hem och gjorde mig iordning för att sedan åka till Ida och mina kära vänner. Sen åkte vi till vår skiva, käkade, och hade trevligt. Vårt bord var ju helt klart en klass för sig, och jag tror att vår kära vän med maten utanför tallriken stod för det mesta :D

Nej men nu orkar jag inte detaljera allt, men jag hade iallfall galet roligt! Kom hem lagom till mammas och pappas frukost-time, hann sova knappt tre timmar, för att sen åka till tyresta by med "alla" treor och gå en oerhört lång tipspromenad - det var stört mycket myror där. Åkte sedan och mötte Natha i handen, först fixade jag min nagel som jag lyckades få av kvällen innan. Sen red jag, Niclas, det gick rätt bra, dock var det sjukt varmt, det var verkligen obehagligt. Nästa gång ska jag ha typ mindre kläder. (hahaha)
Fortsatte stressa hemma, städade rummet och fixade, sen sov jag.

the STUDENT dag började tidigt, dock senare än jag planerat, gjorde mig iordning för att åka till beckis och co på champange frukost. Det var mysigt! Vi tog taxi till skolan, det var vi värda.
Dagen i ära innebar massa fotograferande, skrivande i mössor, ätande, sjungande, ont i magen - och presenter.
Kvällen var inte helt bakom styret, vi lyckades ganska bra där också! Däremot åkte vår vän katrin tidigare än oss, men vi överlevde.
   Inte vill jag kalla dethär för slutet, men inte heller början. För innan början är ju slutet, och det går inte för sig. Än så länge känns det inte så verkligt heller, kanske känns det mer på riktigt snart. Eller så gör det inte det.

great work om du lyckades läsa igenom detta inlägg.