how could i be angry at you? you never asked for nothing at all and you asked me to come in from the cold




Vad är den äckligaste mat du vet?
måste vara korvstroganoff, det enda jag kan komma på som jag verkligen inte gillar.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
tror att det är min fjällräven jacka (som jag ändå köpte billigt)

Har du någon oanad talang?
jag är typ sjukt snabb på att städa och göra många saker samtidigt - när jag vill. speciellt i stallet, där gör jag typ fem olika saker samtidigt i en himla fart. jag är väldigt effektiv där!

Vad gjorde du i helgen?
hängde med sara i fredags, tittade på o.c åt glass och drack vin, lördagen började jag på stan och avslutade med mathias, först middag och sedan krogen. idag har jag varit i stallet och bland annat tömkört sunshine.

Vad är din viktigaste 2do veckan som kommer?
läsa klart alla mina böcker så att jag sedan kan börja tentaplugga på riktigt.

Senaste låt du lyssnade på?
denna. de spelar förövrigt på debaser imorgon, vill gå.

Bästa skönhetsknep?
somna i tid, dricka lagomt med vatten och att tillaga fina frukostar som gör en glad resten av dagen.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
skjorta som är knäppt hela vägen upp, väl-sittande byxor och fina skor. hängslen är plus i kanten!

Vem saknar du?
nessla. min bästa hund vän. vi ses så himla sällan att jag blir alldeles depp.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
en fiiiin lägenhet som inte skulle ruinera mig varje månad.

Bästa filmen nånsin?
500 days of summer. bästa filmen med bästa musiken och finaste zooey deschanel.

Vad önskar du att du var bättre på?
att ta tag i saker. ofta blir jag helt snurrig i huvudet och gör absolut ingenting i ren frustation när jag har massor att göra vilket ofta resulterar i en heldagsdepp över att jag är så dålig.



yours is the first face that i saw, i think i was blind before i met you

är fortfarande helt galet exalterad över att mina fötter kommer vandra längst londons gator om mindre än en månad. med det i bakhuvudet kan inte mina dagar tills dess att vi åker bli något annat än helt fantastiska och jag inser verkligen hur himla bra allt känns när man har något fint att se fram emot. dagen började med mysfrukost tillsammans med min favoritkille för att sedan plugga straffrätt och mänskliga rättigheter. vid tretiden for jag till odenplan för att klippa mig, passade även på att handla lite smink och därefter körde jag ett förjäkla svettigt bodycombat-pass, är fortfarande skakis.

nu ska jag bädda ner mig!

like i said a long time ago, things they come and things they go

åh bästa bästa bästa!!! bokade precis flyg till london, 21 november far vi och allt blev precis så himla mycket bättre <3

when everything is lonely i can be my own best friend, i get a coffee and the paper and have my own conversations

och redan är det lördag! vet inte riktigt var tiden tar vägen och inte heller riktigt vad jag gör men det känns ändå ganska fint och det bör tilläggas att jag pluggar flitigt. troligtvis på grund av att ångesten inför tentan om 3 (!!) veckor redan bubblar i mig och det är visserligen inte särskligt fint, men jag får åtminstonde något gjort och idag läste jag till och med om mänskliga rättigheter på min lunchrast på jobbet.

annars är jag trött mest hela tiden fastän egentligen bara efter klockan tjugoett för på morgonen har jag blivit duktig att kliva upp, något jag hoppas håller i sig. imorgon är det jobb hela dagen men innan jag börjar ska jag och syster på sjukhusbesök och efter ska jag umgås med sara. och sen är det måndag och sen är det tisdag och då är det pengar-på-kontot-firande <3 jag ska även klippa mig så känner på mig redan nu att tisdag kommer bli en super-dag!

there ain't no reasons things are this way, it's how they've always been and they intend to stay

idag har jag haft världens längsta dag då jag klev upp klockan sex för att gå på fyrtiofem minuters spinning klockan halv sju. det gick över förväntan då jag trodde att jag skulle avlida men jag mådde bara hemskt illa. efter en frukost i form av gröt och avocado cyklade jag till stallet klockan nio för att fixa morgon och det kändes underbart fint att få pussa på alla hästar igen och resten av dagen spenderades delvis i staden och delvis i introduktion-till-straffrätt-boken och just nu ligger jag i sängen och tittar på greys anatomy medan ögonen går i kors och bara vill sova fast innan vi gör det lyssnar vi på detta.



det var första gången han fick stryk av en främling och hur skulle han kunnat hålla tillbaka tårarna?

trööööött tjej som just har intagit sin middag i form av gulashsoppa (hur gott?) sitter även och läser om straffrätt tills det att helt plötsligt bara pang-bom precis vid förskingring tog stopp och jag gav upp. dagen har spenderats i skolan framför tråkigaste föreläsningen ever som handlade om EU-rätt samt diskuterande av seminariefrågor om avtalsrätt. förutom promenader i stormen har jag även kört bodycombat och det var tokroligt och dödsjobbigt som vanligt.
nu ska jag gå och pussa på markus som befinner sig framför tvn och fotbollen!

i don't want you to go out looking so good and you look so good

åh har inte sagt men när markus fyllde år så bjöd jag honom på middag och bio och då såg vi crazy stupid love, och ni måste bara se den, heeelt fantastiskt underbart fin. se!

people are like songs, it's true, some seem dull at first but then they grow on you


you're just part of this lifetime of dreaming that extends to the heart of this long summer feeling

och helt plötsligt är det sista dagen på denna vecka och skulle vecka fyrtioett sammanfattas i ord skulle den göras det med sol, anteckningar-i-mängder, frukostar-att-dö-för, släpa-runt-på-lagboken, träning, fin musik, promenader, gulliga kompisar, otaliga-mängder-kaffe-och-te-lite-öl-och-vin, tumvantar och såklart söt-pojkvän. det enda som fattas som alltid fattas nuförtiden är min bästa sunshine men idag blir det åtminstonde lite förändring på det.

för vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar och vem vet hur länge vi har varandra

full fart mest hela tiden men jag hinner i varje fall göra goda frukostar och denna morgon blev det inget mindre än finncrips med brieost, turkisk yougurt med melon, caschewnötter, valnötter, solrosfrön, linfrön, kokos och kanel. dog frukost döden av ren njutning <3 tills nu har jag även agerat taxi till både min kära, mikaela och gustav samt varit ute på en mysig promenad i solen och tittat på gårdagens grey's. åh var så finthemskt att jag grät lite.
nu blir det däremot till att sammanfatta gårdagens föreläsning som handlade om avtalsrätt och sedan fortsätta läsa cirka hundra böcker som jag ligger i princip hundra efter.

let me make you happy i wanna make you feel alive at night

åh har haft bästa knäppaste helgen och vi har dansat skrattat druckit lite för mycket och förundrats över hur dyr en whopper utan meal kan vara. vi har somnat klockan sex och hur-kom-det-sig-att-klockan-blev-så-mycket men ändå lyckats gå upp i tid för att jobba och fastän jag sovit i bergshamra och haft två tågresor där jag förvånats hur bra jag mår men sen inse att jag kanske fortfarande är full och så övergår det istället till värsta min tänkbara bakfylla. och nu skriker min kropp att jag måste ta hand om den lite bättre och det ska jag! först jobb till tjugoett och sedan en välbehövd sömn innan skola och kursstart och träning men tills dess lyssnar vi på detta äter wienerbröd och dricker te.

ta mig till den där festen i stan där människor är som du och jag



morgonpromenad i solen fast med mössa och pyjamasbyxor och sen komma in dricka massor med kaffe och steka en omelett med de knäppaste ingedienser som jag kan hitta i kylen.

ten days of perfect tunes the colors red and blue, we had a promise made we were in love

är så trött att jag inte vet vad men ändå rätt glad i magen då hemtentan är färdigskriven och chokladbollar gjorda. de blev inte så mycket till bollar men himla goda ändå och imorgon är det fredag och jobb vilket känns lite som helg. nästa vecka börjar juridiken och efter en himla bra första föreläsning idag så är jag jätte pepp och iförsig känns allt bätte än analys och metoder! imorgon kväll blir det kth-fest och på lördag kväll öl med klasskamrater. fint!

and tenderly you tell about the saddest book you ever read


en caffe latte på chokladkoppen i gamla stan och en promenad med syster!


mysig promenad i solen med syster och sammy!


en markus och en denise på resturang för att han fyllde år <3


en syster på tåget påväg från skolan en dag (hehe) och morgonens tentaplugg som faktiskt gick riktigt bra!

resten av dagen har jag jobbelijobbat. nu dricker jag te sen ska jag hoppa ner i säng så jag orkar upp tidigt och orkar en heldag i skolan. PUSS

me, i'm like can't get you out of my head, annoying at times but i make you wanna dance

igår kväll var det äntligen tid för markus maskerad! vi var tokpepp och kvällen var hur bra som helst och det kom allt ifrån ett mjölkpaket och en morot till monster och mördare. temat var med andra ord bokstaven m och ni får ta del av några fina nedan. totalt togs 556 stycken bilder, har haft extremt kul idag när jag tittade igenom dem. hehe! utöver det har jag inte haft speciellt roligt utan snare sjukt tråkig då jag bara legat i soffan med en sådan hemsk huvudvärk att jag vet inte vad och inte heller har jag fått en rad skriven på hemtentan, lika bra ändå kanske då det troligtvis inte blivit något vettigt. nu ska jag ta ut vovvis på en promenix och sedan tagga skola + jobb imorgon.