en lite mer slow dag än alla andra

Vad har hänt denna dag då?

Dagen började vid 09.45 då klockan ringde, hade ställt den för att kunna se på våra bästa år (...haha det är fett spännande nu, för jag har tittat i två mornar!) och föresten, är det någon som brukar titta på det? jag tror de har bytt en skådis! Det brukar ju vara så med det programmet att man kanske är sjuk en vecka i februari, och tittar, sen missar man 2 månader då man går i skolan, men sen, när man är sjuk i april, DÅ har det inte hänt någonting.
Men nu var det annorlunda ska jag ta och berätta... det är så att philip (?) är en ny philip! och vad jag inte fattar är att han verkar vara belle's date (från det där hon var med i) men liksom.. vadå? Han var ju hennes kompis förut, och shawn's kompis också! shit jag måste nog prata med mormor - hon tittar säkert!

Efter detta tittade jag på extreme home makeover, och jag måste erkänna att jag nästan alltid börjar grina när jag tittar på det. alldeles för sorgligt! Idag var det en mamma som hade adopterat 9 stycken barn, alla var handikappade på nåt sätt, (och sammanlagt hade hon adopterat 18 barn!) för att hon inte kunde få barn själv.
De skulle bygga ett jätte stort hus till dem, men tyvärr slutade det innan huset var klart. (...måste nog titta imorgon också!)

Sedan åt jag frukost och läste lite ny veckorevyn. Efter en stund kom pappa och gav mig ett erbjudande jag inte kunde motstå..! Om jag tvättade bilen, skulle jag få ärva den nästa år. ye ye. så jag tvättade den... Efter det åkte vi och käpte en ny övningskörnings-skylt (för jag tappade den andra) och en wonder-bown (?)! Så nu luktar det inte bil i vår bil längre, tackolov, utan grape-frukt om jag minns rätt. Den var ivf rosa. Sen åkte vi iväg och övningskörde.
När man kör själv, utan några andra bilar i närheten är jag rätt proffsig, men så fort vi ska ut på "stora vägen" med trafik, blir jag skit nervös! Jag måste också köra på tok för nära kanten, annars känns det som att jag ska skrapa upp sidan på bilen på andra sidan vägen.. (som inte ens är på ANDRA sidan vägen, det känns som att han är sjukt mycket på min sida!)

Nu är klockan kvart i 3 och jag har fortfarande pyjamas på mig (jepp för jag har mjukisbyxor och tjockiströja ovanpå) och mamma sa åt mig att göra kaffe...... måste alltså gå upp. Jag, och min familj, och alla andra människor som har två trappor i sitt hus måste få mycket mer motion än andra människor utan trappor. speciellt jag som bor i källaren, med badrummet 2 trappor upp. Imorgon ska jag räkna hur många gånger jag går upp och ner för trapporna!

Och på tal om imorgon är det riiiix fm festival imorn. yehho!
Nu ska jag gå upp för trapporna och göra kaffe....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback