jag är långt ifrån att älska att drömma från och med nu.

Igår - antingen gick allt som jag ville, eller så gick det inte som jag ville.

När jag skulle till ridningen upptäckte jag att varken min hjälm ELLER mina skor fanns där dem skulle. klockan var kvart i 6, fem över 6 gick min buss, och klockan 7 skulle jag rida. min far with the car (haha) var självklart icke hemma så han kunde inte köra mig till stallet för att hämta dem. som tur var fann jag iaf ett par skor som jag kunde rida i, sen åkte jag. Väl på turk hittade jag en fin hjälm att låna - EN FIN som jag kunde ha rätt så bra. ingen plasthjälm alltså! Sen tänkte jag låna ett spö, och ibland, oftast, finns det inga bra. men igår - JA då fanns det cirka fyra stycken riktigt bra, precis sådär lagom långa.
Well.. ridningen gick väl inte precis som jag ville, men på slutet blev det nästan precis så..

Något mycket underligt var att jag gick igenom den väldigt svarta skogen TVÅ gången utan att nästan få panik. jag bara gick! (fast¨på hemvägen kände jag mig tvungen att prata i telefon just genom skogen, klockan var "faktist" över 8) Vid bussen får jag vänta sisådär 10 minuter och jag är hemma strax innan halv 9. jag tittar på ugly betty och sätter på videon för att spela in det sista som var kvar av det, och grey's anatomy till sara.

Jag gjorde en cappucino, rätt så misslyckat skum men ändå, och slog mig ner i soffan. Grey's anatomy började. cirka fem minuter. sen vart det svart. RIKTIGT SVART. strömavbrott. hela området var svart. jag hann knappt reagera och bli sur. Jag hjälpte mamma och gjorde värsta salladen till mikaela eftersom mamma inte längre kunde steka raggmunkarna (hmm vilket namn alltså!!).
Sen kom väääärsta magvärken. AJ AJ AJ. jag kan tänka mig att det gör så ont att föda barn, så ont gjorde det. :'( det höll i sig nästan ända tills jag skulle sova.
Strömavrotten höll i sig under hela grey's och lamporna inklusive tv:n körde igång cirka kvart över 10.

Under natten fortsatte det blåsa och det höll mig vaken och förstörde största delen av min sömn. jag drömde massa olika saker, tex att mamma var med i americas funniest homevideos. vid 5-tiden var jag tvungen att gå upp och käka alvedon, dricka alvedon. Jag försökte dricka det så snabbt som möjligt och det gjorde att jag bara kände för att spy hundra gånger mer. Sen gick jag tillbaka till sängen och fortsatte ha ont i magen och försökte somna om. då funderade jag på om den här natten var slutet på igår, eller början på idag? Självklart ville jag att det skulle vara slutet på igår som mestadels var en dålig dag, men kom fram till att det säkerligen var början på idag. suck. jag somnade nog om, för vid halv 7 vaknade jag av väckarklockan och gick upp och duschade.

Tio i 8 gick vi till bussen och vid busshållsplatsen tog jag en ipren för det kändes som att jag fick dödskramper eller nåt. sen funderade jag på varför jag var på väg till skolan. jag kom till vh - för att vänta på berga bussen, men vände istället och åkte hem. det var typ ingen på bussen.

Somnade hemma och drömde sjukt hemska saker (jag har sagt till lovisa!) och vaknade vid 1 när mikaela kom hem. Då åt jag lunch och sen tittade vi på tv tills typ nu.

vad mycket jag skrev. jag avslutar med att säga att det känns som att jag har feber.


Kommentarer
Postat av: Lollo

Men lilla älskade Denise! så kan du ju int hålla på, waths about att bli frisk??
Jaa, din drömmar mkt läskig :O uschabuscha!!
nu hejar ja på dej i kampen om att bli frisk!!

2007-01-11 @ 19:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback